PF 2023 od Manumi

Streda, 21. december 2022

Už je to tu zas. Asi nemusíme hovoriť, že ten ďalší rok nám utiekol zasa nejak príliš rýchlo. Poďte sa spoločne s nami pozrieť, čo sme spolu v roku 2022 zvládli, aké novinky sme pre vás behom roka do sortimentu pridali a ako sme sa z Korálky.sk stali Manumi.

PF 2023 od Manumi

Milí zákazníci, fanúšikovia, tvorcovia, kreatívne duše, skrátka všetci, ktorí máte rovnako ako my hlavu plnú nápadov,

každý rok, keď si sadneme k písaniu tohto tradičného novoročného priania, obzeráme sa späť na uplynulý rok a nestačíme sa diviť. Nestačíme sa diviť, koľko vecí sa udialo, čo všetko sme zvládli, aké techniky v oblasti tvorenia sme objavili, čo nové sme sa naučili a koľko krásnych vecí sme spoločne s vami vytvorili.

Rovnako ako ten predchádzajúci rok, aj rok 2022 nám priniesol veľa prekážok, neistôt, výziev a ponaučení. Ale aj veľa krásnych príležitostí, nových zákazníkov a hlavne radosti. Poďte sa spoločne s nami obzrieť za minulým rokom, ešte kým sa vrhneme do toho ďalšieho.

Z Korálky.sk sa stalo Manumi

Túto zmenu sme chystali už nejakú dobu, ale aj napriek všetkým starostlivým prípravám nám ani vo sne nenapadlo, aká veľká a náročná zmena to bude. Prečo sme sa do toho pustili, sme vám vysvetlili v tomto článku. A aj keď niektoré ohlasy neboli úplne nadšené, nakoniec veríme, že práve aj vďaka vám, ktorí ste s nami cez túto veľkú zmenu zostali, sme to zvládli dobre. A v novej značke sa nám všetkým veľmi páči!

Zrekonštruovali sme naše predajne

A to nielen do Manumi kabátika, ale aj sortimentne. Na našich predajniach tak teraz nájdete všetko na tie najobľúbenejšie trendy v tvorení. Od náramkov z minerálov cez macramé až po Jesmonite a tvorenie s deťmi.

Boli sme v televízii!

A to hneď niekoľkokrát. Mohli ste nás vidieť v rámci tvoriaceho seriálu v Sama doma a vianočné ozdoby sme vyrábali pre Dobré ráno s Českou televíziou. Kam sa pozrieme nabudúce?

Naše návody sa objavili v časopisoch

Kto odoberáte napríklad Všetko co mám ráda, časopis Dekor, Blesk Bydlení alebo Překvapení, nemohli ste prehliadnuť naše návody. A kto ich nestihol, nebojte sa. Mienime v tom pokračovať aj ďalší rok!

Začali sme pre vás vyrábať štartovacie sady

Aby ste sa mohli pustiť do tvorenia s istotou, že vám nič nechýba a že to zvládnete. Aby ste v jednej kúzelnej škatuľke našli všetko, čo potrebujete, vrátane podrobného návodu. A chystáme ich pre vás omnoho viac.

Pustili sme sa do modelovacích kovov a smaltovania

Spoločne s úžasnou Janou Veselou sme pre vás dali dokopy sortiment aj mnoho tipov na Všetko na smaltovanie a Všetko na prácu s modelovacími kovmi. Pretože chceme, aby ste si krásne profesionálne šperky mohli vytvoriť aj vy, vlastnými rukami, v pohodlí domova.

Striháme, lepíme a potom zas letíme

Alebo pripravili sme pre vás sekciu Všetko pre kreatívne papiernictvo. Aby ste sa mohli pustiť do scrapbookingu, zaznamenávať spomienky, nápady a dôležité životné udalosti.

Mysleli sme aj na tých najmenších

A vytvorili sekciu Všetko pre tvorenie s deťmi. Pretože nepoznáme lepšie strávený čas spoločne s deťmi než ten, kedy spoločne niečo tvoríme. Či už sú to zažehľovacie koráliky, moosgummi, ženilkové drôty, nalepovacie očká, detské farby aj modelovacie hmoty, deťom nápady nikdy nedôjdu a nám zasa radosť z tých šťastných detských očí.

Zahoreli sme pre sviečky

Respektíve pre ich výrobu. A vy tiež. Asi by ste museli počuť našu kolegyňu Marcelku, ktorá sa sama do zákazkovej výroby vrhla, ako neveriacky každý druhý deň krúti hlavou a hovorí, kam tie sviečkové vosky stále miznú, že ich musí doobjednávať.

Priniesli sme mydliny do každej rodiny

A rozšírili náš sortiment o Všetko na výrobu mydiel. A kto má doma deti, vie, že tvorba mydiel môže byť zábava pre celú rodinu pokojne na celý deň. A mydiel, tých nie je doma nikdy dosť.

Ďalší krok do polymérových hmôt

Od Nemravka.cz sme prebrali kompletný sortiment polymérových hmôt Premo Sculpey, aby sme mohli hrdo pokračovať v jej odkaze a privítať u nás tých, ktorí to s tvorením z polymérov myslia vážne.

V našej inšpiračnej galérii pribudlo veľa nových návodov a autorov

S rozrastajúcim sa sortimentom sa rozrastá aj naša Inšpiračná galéria a úžasní tvorcovia, s ktorými spolupracujeme. Prezrite si nové návody od Dity, Ady, Martiny alebo Ivy. A uložte si našu Inšpiračnú galériu do záložiek, pretože v nej nikdy nedôjdu nápady.

Ale čo je najdôležitejšie, zvládli sme ďalší neľahký rok, a to hlavne vďaka vám, našim zákazníkom, dodávateľom, partnerom, priateľom, kolegom a rodinám. Ste pre nás tou najväčšou motiváciou. Vaše nápady, podnety, výtvory, úspechy, ale aj sťažnosti a reklamácie. To všetko nás posúva ďalej a len vďaka tomu môžeme byť tým najlepším miestom pre všetky kreatívne duše, ktoré majú hlavu plnú nápadov a hľadajú kvalitný sortiment, podporu a inšpiráciu na ich realizáciu.

Ďakujeme a sľubujeme, že aj v roku 2023 sa budeme snažiť prinášať vám nové trendy v tvorení, veľa návodov a inšpirácie, a hlavne radosti zo samotného tvorenia. Pretože tvorenie je podľa nás pre všetky ruky aj duše tým najlepším liekom. Či už na tuhú zimu, zlú náladu alebo na nekonečnú nudu. A tak nás spoločne v roku 2023 nič z toho rozhodne nečaká 🙂

Váš tím Manumi ❤

Súvisiace články

Kúzelná doprava zdarma

Kúzelná doprava zdarma

Časovo obmedzená akcia: len do pondelka môžete nakúpiť a mať dopravu zdarma.

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Nakúpte do nedele 14. 4. 2024 a môžete mať zľavu až 6,6 € na celý nákup! Ako na to? Čítajte nižšie.

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Ivana
Piatok, 26. Apríl 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť