Korálky.sk sa mení na Manumi

Pondelok, 27. jún 2022

Milí tvorivci,

Korálky.sk sú na svete už celých 14 rokov a za tú dobu sme spoločne vytvorili veľa krásnych korálikových šperkov a dekorácií. Náš tím vždy bavilo robiť veci inak, hľadať zaujímavé trendy v tvorení, prepájať rôzne techniky a testovať nový materiál. Asi ste si všimli, že za posledné dva roky sme pridali veľa nového sortimentu, ktorý toho nemá čisto s korálikmi veľa spoločného. Všetko pre macramé tvorenie, krištáľovú živicu, kreatívnu hmotu Jesmonite, veľa nových farieb, papierov, ale aj náradia. Pribudlo toho tak veľa a my sme zistili, že Korálky.sk sú nám malé.

A TAK VZNIKLO MANUMI

Miesto, kde každý pár rúk nájde materiál, inšpiráciu a motiváciu na svoj projekt.Od 11. júla 2022 meníme názov, vizuálnu identitu, vzhľad e-shopu aj predajní, ale nemeníme svoje hodnoty. Stále chceme prinášať kvalitné produkty za rozumné ceny, nové trendy v tvorení, kopu inšpirácie aj perfektný servis objednávok z e-shopu a nákupov z predajní.

Určite teraz máte veľa otázok, pokúsime sa vám na tých pár základných odpovedať:

  • Je Manumi nová firma?

Sme to stále my. Náš tím zostáva rovnaký, inšpiráciu, produkty aj objednávky pre vás chystajú tí istí ľudia, na predajniach budete stretávať tie isté tváre. Jediné, čo sa mení, je naša značka – jej názov a to, ako vyzerá. Vďaka nej sa potom postupne bude rozrastať náš sortiment do ďalších oblastí a techník tvorenia.

  • Zmenia sa nejako kontaktné údaje?

Naše telefónne číslo na infolinku +421 225 205 167 zostáva rovnaké. E-mailová adrsa sa 11. júla zmení z info@koralky.sk na info@manumi.sk. Ale nemusíte sa báť, aj keby ste sa zmýlili, vaša správa sa k nám dostane. Naše sídlo aj bankové spojenie zostávajú rovnaké, ako je to uvedené tu dole na stránke.

  • To už nebudete predávat koráliky?

Všetky koráliky u nás stále nájdete! Vďaka korálikom tu môžeme byť a stále sú veľkou súčasťou nášho aj vášho obľúbeného tvorenia. Nemusíte sa teda báť, všetko na výrobu šperkov a bižutérie na našom e-shope aj predajniach zostáva.

  • Ako veľmi bude e-shop iný? Čo ak nebudem môcť nájsť svoje obľúbené produkty?

Na e-shope sa zmenia prevažne len jeho farby, logo a obrázky. Inak je ale nákupný proces stále rovnaký. Aby sme vám uľahčili orientáciu v našom sortimente, preskupíme menu podľa hlavných techník tvorenia. Ak nebudete môcť nájsť svoje obľúbené produkty, skúste to cez horné pole vo vyhľadávaní, alebo nás kontaktuje a my vám pomôžeme.

Vzhľad e-shopu sa zmení už 7. júla počas dňa.

  • A čo predajne? Tie zostávajú?

Všetky naše predajne zostávajú tam, kde sú. Prebehne v nich ale rekonštrukcia, aby boli nové, moderné, s novou značkou Manumi. A nezmení sa tu len ich vzhľad, ale aj sortiment. Chceme, aby ste v nich našli výber toho najlepšieho z nášho e-shopu, a to zo všetkých obľúbených tvorivých techník. Najnovšie na nich tak okrem korálikov nájdete napríklad všetko na macramé, hmotu Jesmonite, krištáľovú živicu, potreby na maľovanie na kamienky, samotvrdnúcu hmotu, všetko pre tvorenie s deťmi alebo s papierom.

Predajne budeme kompletne rekonštruovať v priebehu prázdnin a o dočasnom uzatvorení vás budeme informovať na webe.

  • A čo pán Korálik?

Potlačte slzu, pán Korálik odchádza na zaslúžený odpočinok, ale jeho kreatívny duch bude stále v našich srdciach a bude nás naďalej motivovať ku korálikovému tvoreniu.

  • Čo je teda Manumi?

Hovoríme, že Manumi je miesto, kde každý pár rúk nájde materiál na svoj projekt. Či už ste začiatočník alebo profík, máme pre vás výber produktov, s ktorými budete spokojní. Na slovo výber kladieme dôraz. Dávame si totiž záležať na tom, aby sme predávali kvalitné produkty za rozumné ceny, a ponuku skladáme tak, aby bolo všetkého dosť a ničoho príliš. Skrátka aby ste v náš tovar mali dôveru a nestratili sa pri výbere z nadbytočného množstva variantov.

Manumi je tu pre malých aj veľkých tvorcov. Na chvíle oddychu, keď môžete vypnúť hlavu a nechať pracovať len ruky. Na tvorivé popoludnia s najmenšími, kedy sa môže fantázia rozbehnúť na plné obrátky. Na večery, keď pilne pracujete na tom, aby ste svoju zručnosť zdokonalili a vytvorili niečo lepšie než včera.

Ak máte ešte nejaké ďalšie otázky alebo nám chcete dať akúkoľvek spätnú väzbu, napíšte nám na info@koralky.sk. Napísať môžete aj na náš Facebook alebo Instagram. Dúfame, že sa vám v Manumi bude páčiť a vytvoríme toho spoločne ešte oveľa viac.

 

Súvisiace články

Korálková veľkonočná nádielka

Korálková veľkonočná nádielka

Nakúpte ešte dnes a môžete získať farebný balíček korálikov ako darček. Zistite viac informácií v tomto článku.

Týždeň šťastia je tu: Získajte stierací žreb aj vy

Týždeň šťastia je tu: Získajte stierací žreb aj vy

Nakúpte u nás v tomto týždni a máte jedinečnú možnosť získať výherný stierací žreb! Zn. Každý stierací žreb prinesie šťastie (a zľavu)!

Tipy na veľkonočné tvorenie: 9 kreatívnych nápadov

Tipy na veľkonočné tvorenie: 9 kreatívnych nápadov

S Veľkou nocou prichádza perfektný čas na tvorenie dekorácií a ozdôb do svojho domova! Máme pre vás 7 originálnych a jednoduchých DIY návodov, vďaka ktorým vaše bývanie doslova rozkvitne. Pustite sa do tvorby girland, roztomilých zajačikov a kuriatok ešte dnes.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Eva
Streda, 27. Marec 2024

100%

Rychlé dodání, pečlivě zabalené, velká spokojenost. Všem doporučuji.

Olga
Utorok, 26. Marec 2024

100%

Široká nabídka a rychlé dodání.

Milena
Neděle, 24. Marec 2024

100%

rýchlosť