Inšpirácia pre tvorenie medzi sviatkami

Pondelok, 26. december 2022

Rok 2022 utiekol ako voda a my sa s ním pomaly lúčime. Či už organizujete novoročné párty alebo vítate nový rok pokojne, možno vás zaujme jeden z týchto nápadov!

Inšpirácia pre tvorenie medzi sviatkami

Vystavte si okamihy, na ktoré nechcete zabudnúť!

Niekto tvrdí, že tie najkrajšie okamihy treba prežiť a niekto naopak rád fotí, zaznamenáva a vystavuje. Ak ste hrdými členmi druhej spomínanej skupiny, potom tieto tri návody budú presne pre vás! Vytvorte si fotorámik zo špachtlí v scandi, boho alebo glamour štýle a vystavte si tie najkrajšie spomienky.

To chce KĽUD…

… a hlavne sa z toho nezblázniť! Po novom roku sa často všetko zblázni, ľudia si plnia predsavzatia, avšak mnohokrát najlepšou voľbou je trochu zvoľniť. Pokoj síce vytvoriť nedokážeme, ale môžete si ho aspoň trochu manifestovať touto mištičkou zo samotvrdnúcej hmoty. Môžete ju použiť napríklad na odkladanie kľúčov a potom budete mať pokoj dvojnásobný, pretože ich nebudete musieť hľadať! :)

Podporte svoje predsavzatia minerálmi

Či už si prajete čokoľvek, náramok alebo iný šperk z minerálov vám môže poslúžiť ako talizman, pripomienka a vraj aj ako pomocník, na splnenie vašich cieľov. Na šperk si môžete pripnúť prívesok alebo korálik, ktorá Vám bude pripomínať vaše predsavzatia alebo sa môžete ponoriť do tohto článku, ktorý vysvetľuje údajné magické schopnosti minerálov. A tiež môžete spojiť minerál podľa toho, čo si prajete a komponent na pripomienku a to potom predsa pôjde plnenie predsavzatia úplne samo.

Doraz na party, mrk mrk

E-mailové pozvánky aj Facebookové udalosti sú fajn, ale jedna vec je ešte lepšia – papierová pozvánka, ktorú vlastnoručne vyrobíte! Skúste napríklad takú žmurkaciu pozvánku, ktorú môžete napríklad washi páskami doladiť k téme vašej silvestrovskej párty.

Buďte hviezdou večera

Jednoduché náušnice s hviezdičkami podľa návodu od Lucie Svobodovej dokáže vytvoriť každý! Farbu korálikov navyše môžete vybrať tak, aby sedela k farbe svojho silvestrovského outfitu.

Aby bola aj párty hviezdna

Netreba pozývať na párty celebrity, aby bola párty naozaj hviezdna. Stačí si vyrobiť tieto jednoduché hviezdy z holografickej fólie. Potrebujete len fóliu, rezačku a tavnú pištoľ a zachvíľu môžete zdobiť.

Perly sa hodia na každú príležitosť

Hovorí sa, že perly pozdvihnú outfit na ďalšiu úroveň. Našťastie už nie sú potrebné pravé perál, môžete si vytvoriť takýto krásny náhrdelník alebo jeden z množstva ďalších perlových návodov z našej Inšpiračnej galérie z plastových imitácií perál. Tie sú rovnako krásne a navyše oveľa ľahšie, než skutočné perly. Môžete si tak nimi jednoducho a efektne ozdobiť napríklad aj čelenku alebo kruhové náušnice.

Rozhodne to chce trblietky!

Vyrobte si pár týchto štýlových podtáckov z Jesmonite a hlavne nezabudnite na trblietky. Nemusíte sa držať iba tohto návodu, možností je veľa. Máme totiž na výber z niekoľkých desiatok foriem na odlievanie z Jesmonite hmoty, môžete si tak vytvoriť aj iné tvary a veľkosti podtáckov, svietnikov, rôzne krabičky a ďalšie funkčné dekorácie.

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o ďalšiu silvestrovskú a novoročnú inšpiráciu buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame, značka #inspiraceodmanumi.

Súvisiace články

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Dochádzajú vám nápady na farbenie a maľovanie vajíčok? Nelámte si hlavu, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na maľovanie vajec, pre ktoré vám stačí pár základných pomôcok a jedno voľné popoludnie.

Tipy na originálne karnevalové masky

Tipy na originálne karnevalové masky

Vytvorte si vlastné masky na karneval alebo do sprievodu! Pripravili sme pre vás 4 návody a pár tipov na originálne šperky a masky, s ktorými budete za hviezdu na každom karnevale. Prezrite si ich hneď teraz!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Alena
Piatok, 12. Apríl 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.

Lenka
Streda, 10. Apríl 2024

100%

Spolehlivý, rychlý.

Kamila
Utorok, 9. Apríl 2024

100%

Velký výběr minerálů, jen bývají někdy nedostupné.