Tipy na DIY veľkonočnú výzdobu

Streda, 8. marec 2023

Veľká noc je už za rohom a čaká tam spolu s jarou… Privolajte ich hravým veľkonočným tvorením z papiera, macramé alebo upcykláciou!

Tipy na DIY veľkonočnú výzdobu

Papierové vtáčiky jarabáčiky

Prví poslovia jari môžu visieť v okne, na balkóne, kde sa budú pekne trepotať vo vetre, alebo na vchodových dverách. Do tvorenia sa môžete pustiť aj s deťmi podľa tohto návodu.

Roztomilé macramé kuriatko

Vtáčiky môžete nielen skladať z papiera! Skúste to trebárs z macramé priadze podľa tohto návodu. Takéto roztomilé kuriatko sa bude medzi maľovanými vajíčkami krásne vynímať.

Kalíšky s veľkonočnými motívmi

Máte doma nudné jednofarebné kalíšky, ktorým chcete vdýchnuť nový život, alebo chcete vylepšiť nejaké úplne nové? Oboje je možné, inšpiráciu na originálne pomaľované kalíšky nájdete tu.

Vajíčka z hodvábneho papiera

Ak hľadáte tip na veľkonočné tvorenie, ktoré zaberie doslova pár minút, sú tu tieto vajíčka z hodvábneho papiera od našej autorky Báry.

Pletené vajíčko

Keď dáte bahniatka do vázy, budete potrebovať ešte niečo na ozdobenie. Na to môžu poslúžiť tieto krásne pletené vajíčka so zajačikom sediacim uprostred.

Na tie naozajstné vajíčka tu je macramé stojanček

Keď si dáte námahu s maľovanými vajíčkami, kraslicami, doprajte im exkluzívne miesto, kde ich môžete bezpečne vystaviť. Tento macramé stojanček na vajíčka je presne to, čo hľadáte.

A na tie čokoládové vajíčka upcyklovaný pohárik

Nevyhadzujte staré poháre, ale upcyklujte ich! Pomocou washi pásky a kriedového spreja môžete vytvoriť za pár minút takéto krásne poháriky, ktoré poslúžia aj ako super darčekové balenie.

Chcete ešte viac jarnej inšpirácie? Máme pre vás tipy na ďalších 5 návodov z drevených korálikov aj zo samotvrdnúcej hmoty, nájdete ich v tomto článku. A kým utečiete ako zajac, mrknite sa na našu ušatú hopsajúcu inšpiráciu, kde nájdete návody s motívom zajačikov.

Všetky návody sú zdarma a veľmi nás poteší, ak výsledky svojej tvorby inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Ak sa budete svojou tvorbou chváliť na Facebooku alebo na Instagrame, poteší nás, ak fotku označíte #inspiraciaodmanumi.

 

Súvisiace články

Tipy na veľkonočné tvorenie: 9 kreatívnych nápadov

Tipy na veľkonočné tvorenie: 9 kreatívnych nápadov

S Veľkou nocou prichádza perfektný čas na tvorenie dekorácií a ozdôb do svojho domova! Máme pre vás 7 originálnych a jednoduchých DIY návodov, vďaka ktorým vaše bývanie doslova rozkvitne. Pustite sa do tvorby girland, roztomilých zajačikov a kuriatok ešte dnes.

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Dochádzajú vám nápady na farbenie a maľovanie vajíčok? Nelámte si hlavu, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na maľovanie vajec, pre ktoré vám stačí pár základných pomôcok a jedno voľné popoludnie.

6 tipov na DIY veľkonočných prianí

6 tipov na DIY veľkonočných prianí

Jar je tu as ňou aj Veľká noc, ideálny čas na tvorenie originálnych veľkonočných prianí! V tomto článku vám prinášame šesť kreatívnych nápadov na DIY veľkonočné priania, ktoré oslovia každého. Od jednoduchého origami zajačika, cez prianie maľované akvarelom, až po prianie maľované prstovými farbami, ktorého tvorenie bude baviť aj najmenšie!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Eva
Streda, 27. Marec 2024

100%

Rychlé dodání, pečlivě zabalené, velká spokojenost. Všem doporučuji.

Olga
Utorok, 26. Marec 2024

100%

Široká nabídka a rychlé dodání.

Milena
Neděle, 24. Marec 2024

100%

rýchlosť