Veľkonočné tvorenie s deťmi

Neděle, 12. marec 2023

Chcete na Veľkú noc tvoriť s deťmi a hľadáte inšpiráciu? Tento článok je pre vás! Prinášame vám 6 návodov, ktorých tvorba bude baviť nielen deti, ale aj vás.

Veľkonočné tvorenie s deťmi

Kraslice zo zažehľovacích korálikov

Tvoriť zo zažehľovacích korálikov je zážitok pre malých aj veľkých. Deti sa dokážu celé hodiny hrať so skladaním korálikov a spoločne s nimi (a so žehličkou) potom vytvoríte výsledný výrobok. Také vajíčka zo zažehľovacích korálikov môžete ozdobiť brmbolcami alebo strapčekmi a potom na ne môžete nalepiť magnet a vytvoriť si tak štýlovú magnetku.

Pozdrav maľovaný prstovými farbami

Je nutné najskôr zakryť gauč, bielu stenu aj drevený stôl, ale potom už je možné pustiť deti k prstovým farbám a nechať ich vytvoriť originálne prianie s vajíčkami z odtlačkov prstov.

Sfúknite hneď dve priania, keď už je všetko zakryté

Nielen s prstovými farbami, ale aj s fúkacími fixkami je veľká zábava! Druhý tip na vytvorenie pozdravu nájdete práve tu.

Zajačikovia skočili do kvetináča

Veľkonočné zápichy do kvetináčov sú proste každoročná klasika! Z drevených korálikov môžete vytvoriť roztomilých zajačikov, ktoré potešia ako ozdoba kvetináča od vnúčaťa každú babku aj dedka.

Zajačikovia zo ženilkových drôtikov

Trochu pokročilejší tvorcovia zvládnu vymodelovať chlpatých zajačikov zo ženilkových drôtikov, ktoré tiež môžete zapichnúť vedľa narcisu alebo pokojne zavesiť trebárs na dvere.

Ušatá rodinka z drevených korálikov

Posledný návod kombinuje oba predchádzajúce – v tomto prípade využijeme koráliky na telíčko a ženilkové drôtiky na roztomilé chlpaté ušká. Aj tento zajačik môže byť hotový behom pár minút, tak k nemu môžete prirobiť ešte ďalších kamarátov a vytvoriť si tak celú ušatú rodinku.

Chcete ešte viac jarnej inšpirácie alebo máte pocit, že s deťmi zvládnete vytvoriť aj trochu väčšie projekty, alebo už máte všetko vytvorené? Mrknite sa trebárs na ušatú inšpiráciu s návodmi na tvorbu s motívmi zajačikov alebo na inšpiráciu na veľkonočné DIY tvorenie z papiera, macramé alebo korálikov.

Všetky návody sú zadarmo a veľmi nás poteší, ak výsledky svojej tvorby inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Ak sa budete svojou tvorbou chváliť na Facebooku alebo na Instagrame, poteší nás, ak fotku označíte #inspiraciaodmanumi.

 

Súvisiace články

Tipy na veľkonočné tvorenie: 9 kreatívnych nápadov

Tipy na veľkonočné tvorenie: 9 kreatívnych nápadov

S Veľkou nocou prichádza perfektný čas na tvorenie dekorácií a ozdôb do svojho domova! Máme pre vás 7 originálnych a jednoduchých DIY návodov, vďaka ktorým vaše bývanie doslova rozkvitne. Pustite sa do tvorby girland, roztomilých zajačikov a kuriatok ešte dnes.

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Dochádzajú vám nápady na farbenie a maľovanie vajíčok? Nelámte si hlavu, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na maľovanie vajec, pre ktoré vám stačí pár základných pomôcok a jedno voľné popoludnie.

6 tipov na DIY veľkonočných prianí

6 tipov na DIY veľkonočných prianí

Jar je tu as ňou aj Veľká noc, ideálny čas na tvorenie originálnych veľkonočných prianí! V tomto článku vám prinášame šesť kreatívnych nápadov na DIY veľkonočné priania, ktoré oslovia každého. Od jednoduchého origami zajačika, cez prianie maľované akvarelom, až po prianie maľované prstovými farbami, ktorého tvorenie bude baviť aj najmenšie!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Ivana
Piatok, 26. Apríl 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť