Tvorenie pre dlhé jesenné večery

Štvrtok, 2. november 2023

Prinášame vám inšpiráciu k jesennému tvoreniu, pri ktorom sa môžete zahriať za dlhých večerov, ktoré so sebou záver roka prináša. Pusťte sa do jedného, dvoch alebo pokojne rovno všetkých šiestich originálnych doplnkov a dekorácií!

Tvorenie pre dlhé jesenné večery

Macramé podtácok pod hrnček

Nie je snáď nič lepšie za jesenného sychravého počasia ako hrnček dobrého horúceho čaju. A aby taký hrnček nezanechal kolieska, treba použiť podtácok. A čo treba si jeden vyrobiť? Pustiť sa môžete napríklad do macramé podtácku podľa tohto návodu.

Sviečka

Sviečky k tomuto obdobiu jednoducho neodmysliteľne patria. Úplne jednoduchú sviečku si môžete vytvoriť do jednej z našich nádob, ktoré môžete štýlovo pomaľovať napríklad lístočky. Skvele sa na to hodia akrylové Posca fixy, v ponuke máme množstvo farieb i hrúbok. Nezabudnite si tiež vybrať vonnú esenciu, aby vám sviečka pekne prevoňala domov.

Kvetinová podložka s vonnou sviečkou

Samotvrdnúca hmota je obľúbeným materiálom nielen na tvorenie s deťmi. Môžete z nej vytvoriť aj takúto originálnu podložku so sušenými kvetmi alebo napríklad s trblietkami.

Kvetinová záložka do knihy

Počas jesenných večerov pri zapálenej sviečke as hrnčekom horúceho čaju sa číta jedna báseň. Alebo pokojne viac básní, poviedky, romantický príbeh alebo napínavá detektívka… Aby vám z deja nič neutieklo, môžete si vyrobiť túto štýlovú záložku do knižky.

Papierová guľa

Minimalistický štýl je trendom posledných rokov a dekorácia z papiera k nim rozhodne patrí. Už vlani sme vám priniesli inšpiráciu na škandi vianočné dekorácie, tento rok k predchádzajúcim tipom pridávame ešte tieto krásne papierové gule, ktorých výroba bude baviť aj deti.

Hviezdičkové vonné vosky

Pripravili sme pre vás návod na krásne hviezdičky z vonných voskov v jesenných farbách. Vyrobiť ich je naozaj jednoduché, skúste to. Potrebovať budete ešte aromalampu a čajovú sviečku, ale potom už stačí len zapáliť a behom chvíľky sa vašim domovom bude liať krásna (a vami vybraná) vôňa. TIP: Hotové vonné vosky môžete ale tiež zaviazať do organzového vrecka a originálny vianočný darček je na svete.

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o výsledky svojej tvorby. Buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame. Značka #inspiraceodmanumi

Súvisiace články

Májová výzva: Kvety + 5 nápadov na tvorenie

Májová výzva: Kvety + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte sa do májovej výzvy, ktorej témou je tvorenie šperkov a dekorácií s kvetinovými akcentmi. Tvorte, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Dochádzajú vám nápady na farbenie a maľovanie vajíčok? Nelámte si hlavu, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na maľovanie vajec, pre ktoré vám stačí pár základných pomôcok a jedno voľné popoludnie.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Dita
Utorok, 30. Apríl 2024

100%

Celková spokojenost, nemám, co bych vytkla...

+ Zajímavá nabídka, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní a hezké zboží

Miroslava
Pondelok, 29. Apríl 2024

100%

Paráda, doporučuju.

+ Díky za super rychlost. Objednávka mi hořela, objednávala jsem na dobírku a odeslali mi to vážně v…

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.