6 tipov na DIY veľkonočných prianí

Štvrtok, 14. marec 2024

Jar je tu as ňou aj Veľká noc, ideálny čas na tvorenie originálnych veľkonočných prianí! V tomto článku vám prinášame šesť kreatívnych nápadov na DIY veľkonočné priania, ktoré oslovia každého. Od jednoduchého origami zajačika, cez prianie maľované akvarelom, až po prianie maľované prstovými farbami, ktorého tvorenie bude baviť aj najmenšie!

6 tipov na DIY veľkonočných prianí

Veľkonočné prianie s origami zajačikom

Vytvorte roztomilého origami zajačika, ktorý sa stane krásnou ozdobou vášho veľkonočného priania a dodá vášmu prianiu unikátny 3D efekt. Ak ste nikdy nič neskladali, nebojte, tento projekt je vhodný aj pre úplných začiatočníkov v origami!

Návod na Veľkonočné prianie s origami zajačikom

Zobraziť celý návod >>>

Veľkonočné priania maľované akvarelom

Ak máte radi jemné a vzdušné motívy, potom ich tento návod presne pre vás. Nechajte sa inšpirovať, ako pomocou akvarelových farieb vytvoriť krásne a originálne veľkonočné priania s motívom rozkvitnutého vajíčka.

Návod na Veľkonočné priania maľované akvarelom

Zobraziť celý návod >>>

3D veľkonočné prianie s vajíčkami

V tomto návode hrajú prím vajíčka vystrihané z farebných papierov s motívmi. Zaveste vajíčka na ozdobný povrázok a pripíšte dovnútra nejaký milý odkaz alebo riekanku, ktorá poteší toho, kto také prianie dostane!

Návod na Veľkonočné prianie s vajíčkami

Zobraziť celý návod >>>

Veľkonočné prianie so zajačikom z macramé priadze

Vytvorenie priania s krásnym motívom zajačika môže byť prekvapivo jednoduché a zároveň môžete využiť zvyšky priadze zo svojho macramé tvorenia. Skúste vytvoriť originálne prianie so zajačikom s chundelatým chvostíkom podľa tohto návodu od Ivči.

Návod na Veľkonočné prianie so zajačikom

Zobraziť celý návod >>>

Prianiečko maľované prstovými farbami

Pre najmenších tvoríkov sú prstové farby skvelým prostriedkom na tvorenie zábavných farebných prianí. Táto technika podporuje kreativitu u najmenších. Odtlačky prstíkov môžete ozdobiť ako veľkonočné vajíčka, ako je to v tomto návode a môžete mať istotu, že každé prianie bude úplným originálom.

Návod na veľkonočné prianie maľované prstovými farbami

Zobraziť celý návod >>>

Prianiečko fúkané fixami

Vyskúšajte s deťmi originálnu techniku tvorby pomocou fúkaných fixiek. Nielenže je táto technika zábavná, ale tiež poskytuje priestor na kreatívne vyjadrenie bez hraníc (teda okrem hraníc na šablóne :)). Vytvorte si s deťmi okatého zajačika s mrkvičkou a urobte radosť príbuzným a starým rodičom!

Návod na Veľkonočné prianie fúkané fixami

Zobraziť celý návod >>>

PRODUKTOVÝ TIP: Hotové papierové priania

Vedeli ste, že máme v ponuke priamo hotové priania aj s obálkami v rôznych veselých jarných farbách? Ďalšiu inšpiráciu, ako ich môžete dekorovať nájdete v sekcii návodov a inšpirácie, keď si v sekcii "Čo chcem tvoriť" vyberiete “Prianie”.

Všetko pre jarné a veľkonočné tvorenie

Pozrite si aj ďalšie návody na šperky aj dekorácie! Fotonávod vás prevedie tvorbou krok po kroku av sekcii Materiál na výrobu nájdete presne to, čo je k jednotlivým projektom potrebné. Takže nebudete musieť nič ďalšie riešiť a môžete sa pustiť rovno do tvorenia! Návody sú zadarmo, naopak nás veľmi potešia, keď výsledky svojej tvorby, inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o výsledky svojej tvorby. Buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame

Súvisiace články

Tipy na veľkonočné tvorenie: 9 kreatívnych nápadov

Tipy na veľkonočné tvorenie: 9 kreatívnych nápadov

S Veľkou nocou prichádza perfektný čas na tvorenie dekorácií a ozdôb do svojho domova! Máme pre vás 7 originálnych a jednoduchých DIY návodov, vďaka ktorým vaše bývanie doslova rozkvitne. Pustite sa do tvorby girland, roztomilých zajačikov a kuriatok ešte dnes.

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Dochádzajú vám nápady na farbenie a maľovanie vajíčok? Nelámte si hlavu, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na maľovanie vajec, pre ktoré vám stačí pár základných pomôcok a jedno voľné popoludnie.

Marcová výzva: Veľká noc + 5 nápadov na tvorenie

Marcová výzva: Veľká noc + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte se do březnové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací s motivem Velikonoc. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 40 €!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Piatok, 26. Apríl 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov