10 tipov na DIY tvorenie s drevenými komponentmi

Streda, 19. apríl 2023

Prinášame vám tipy na vytvorenie originálneho tienidla, hryzátka pre deti, náramku alebo rámčeka na fotografie a iné nápady. Prezrite si návody na šperky aj dekorácie z korálikov, výrezov a ďalších drevených komponentov a pustite sa do tvorenia.

10 tipov na DIY tvorenie s drevenými komponentmi

Korálikové tienidlo na lampu

Drevené koráliky neslúžia len na výrobu šperkov, ale vyrobiť si z nich môžete aj originálne tienidlo na lampičku. Základov na tienidlá predávame hneď niekoľko, tak si môžete lampičku vytvoriť úplne podľa vášho štýlu. Zátišie s lampičkou môže krásne doplniť tento upcyklovaný pohár so strapcami.

Upcyklovaný rámček na fotografie

Upcyklovať môžete aj starý rámček, a to pomocou obyčajných špachtlí! Neveríte? Prezrite si návody na glamour trblietavý rámček, škandi rámček s drevenými pologuľami alebo boho rámček so sušenými kvetmi a zarámujte si spomienku!

Koráliková vázička

Z korálikov môžete vytvoriť aj túto minimalistickú škandi vázičku na sušené kvety.

Macramé mesiac s ametystom

Či už veríte v magickú silu surových minerálov alebo jednoducho máte radi prírodné materiály, potom tento macramé mesiac s ametystom jednoducho musíte vytvoriť! Ako základ poslúžia drevené výrezy z preglejky v tvare mesiaca, ale pozrite sa aj na ostatné výrezy.

Náramok s exotickým drevom

Drevené náramky sa hodia pre dámy aj pre pánov, navyše sa vďaka prírodnému materiálu príjemne nosia! Tento náramok kombinuje koráliky z palisandrového dreva a Bodhi semienok a zaručene sa hodí ku skoro každému outfitu.

Hračka na hrazdičku

Z drevených korálikov, hryzátok, tyčiek a ďalších komponentov môžete vytvoriť aj hryzátka, retiazky na cumlík alebo hračky na hrazdičku pre najmenšie deti. Skúsiť to môžete napríklad s návodom na roztomilú hračku s ježkom a pre ďalšiu inšpiráciu si určite prezrite náš rozcestník Všetko pre bábätkovské doplnky, kde nájdete napríklad aj silikónové alebo háčkované koráliky a ďalšie komponenty.

Náramok s pierkom a rodonitom

Drevo a minerály, to je niečo, čo k sebe jednoducho patrí. Tento decentný náramok s rodonitom a palisandrovým drevom je navyše doplnený o maličký prívesok s motívom pierka zo striebra Ag 925/1000.

Set náramkov s tigriím okom a rudrakshou

Podobne decentný je aj tento set náramkov v kombinácii tigrieho oka a rudrakshi, ktoré môžete doplniť príveskom s motívom ohm a korálkou s motívom Budhu.

Macramé dúha na mráčiku

Občas sa v živote objavia mráčiky, ale keď to sú tie z drevených výrezov, tak to vôbec nevadí! Upliesť si na ne môžete farebnú dúhu a vytvoriť tak originálnu dekoráciu (nielen) do detskej izby. A pokiaľ sa necítite na uzlíkovaní, ale nejakú dúhu si vyrobiť chcete, inšpirujte sa týmto návodom na korálikovú dúhu so strapčekmi.

Veniec s vtáčikom z FIMO hmoty

Kombinovanie materiálov, to je naša! A keď takto zostanú drevené koráliky, FIMO Air a ešte k tomu máte po ruke nejakú zelenú vetvičku, môžete si vytvoriť napríklad tento rozomilý venček s vtáčikom.

Pozrite sa aj na ďalšie návody s korálkami, výrezmi a ďalšími drevenými komponentmi priamo tu v sekcii Návodov a Inšpirácie. Všetky návody sú zadarmo a veľmi nás potešia, keď výsledky svojej tvorby, inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Pokiaľ sa budete svojou tvorbou chváliť na Facebooku alebo na Instagrame, poteší nás, keď fotku označíte #inspiraceodmanumi.

Súvisiace články

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Dochádzajú vám nápady na farbenie a maľovanie vajíčok? Nelámte si hlavu, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na maľovanie vajec, pre ktoré vám stačí pár základných pomôcok a jedno voľné popoludnie.

Tipy na originálne karnevalové masky

Tipy na originálne karnevalové masky

Vytvorte si vlastné masky na karneval alebo do sprievodu! Pripravili sme pre vás 4 návody a pár tipov na originálne šperky a masky, s ktorými budete za hviezdu na každom karnevale. Prezrite si ich hneď teraz!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!