Strieborné šperky

Zobraziť všetky rubriky

Ako sa starať o strieborné a pozlátené šperky

Ako sa starať o strieborné a pozlátené šperky

Neviete si rady s tým, ako sa starať o svoju kolekciu strieborných a pozlátených šperkov? Doby, keď ste museli chodiť do drahých zlatníctiev a čakať niekoľko dní na to, aby váš strieborný prsteň žiaril ako nový, sú dávno preč. Starať sa o svoje strieborné a pozlátené šperky môžete aj z domu!
Ako si vybrať správnu retiazku

Ako si vybrať správnu retiazku

Páčil by sa vám boho šperk vytvorený z retiazok? Dávate prednosť kovovým šperkom a premýšľate, ktorá retiazka sa bude hodiť na šperk, ktorý si predstavujete? Ako vždy vám uľahčíme prácu – poďme si ukázať niekoľko faktorov, ktoré by ste mali zahrnúť do svojej prípravy!
Ako sa starať o TierraCast komponenty

Ako sa starať o TierraCast komponenty

Každodenné nosenie, čistiace prostriedky alebo len vzduch a voda – to všetko môže zapríčiniť opotrebovanie vašich TierraCast komponentov. Ako sa o svoje šperky starať tak, aby stále vyzerali ako nové?
Striebro 925 a jeho značenie

Striebro 925 a jeho značenie

Často sa nás pýtate, prečo na sebe ten malinký strieborný komponent, ktorý ste si u nás zakúpili, nemá vyrazené číslo 925. Je to teda vôbec strieborné? Kúpil som si to, čo som chcel? Čo znamená rýdzosť 925/1000 a čo je to punc? Aby sme vám, našim zákazníkom, situáciu objasnili, pripravili sme pre vás tento článok.


Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!