Hopsajúca ušatá inšpirácia

Piatok, 10. marec 2023

Vyrobte si originálne ušaté dekorácie s motívmi veľkonočných zajačikov!

Hopsajúca ušatá inšpirácia

Veľkonočné prianie so zajačikom

Jar hýri farbami a rovnako tak aj toto originálne DIY prianie so zajačikom z priadzí alebo toto vytvorené fúkacími fixkami!

Kalíšky s veľkonočnými motívmi

Máte doma nudné jednofarebné kalíšky, ktorým chcete vdýchnuť nový život, alebo chcete vylepšiť nejaké úplne nové? Oboje je možné, inšpiráciu na originálne pomaľované kalíšky nájdete tu.

Upleťte si vajíčko

Keď dáte bahniatka do vázy, budete potrebovať ešte niečo na ozdobenie. Na to môžu poslúžiť tieto krásne pletené vajíčka so zajačikom sediacim uprostred.

Upleťte si aj zajačika

Podľa tohto návodu od našej autorky Ivči si môžete vytvoriť roztomilého macramé zajačika s chvostíkom.

Zápichy so zajačikmi

Bahniatka vo váze, visí na nich zajačik… A teraz ešte narcisy na parapet, nech svojimi žltými kvetmi privolajú čo najviac tepla a slniečka. V kvetináčoch sa môžu usadiť aj zajačiky! Trebárs tí z chlpatých ženilkových drôtikov, na špachtliach s mašličkou, alebo celá zajačia rodinka z korálikov.

Papierová škatuľka na prekvapenie

Originálna škatuľka v tvare zajačika poteší nielen malých, ale aj veľkých milovníkov Veľkej noci, a obzvlášť, keď dovnútra schováte trebárs obľúbené čokoládové vajíčka!

Chcete ešte viac ušatej inšpirácie? Máme pre vás tipy na ďalších 6 zajačikov, ktoré nájdete v tomto článku.

Všetky návody sú zadarmo a veľmi nás poteší, ak výsledky svojej tvorby inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Ak sa budete svojou tvorbou chváliť na Facebooku alebo na Instagrame, poteší nás, ak fotku označíte #inspiraciaodmanumi.

 

Súvisiace články

Tipy na veľkonočné tvorenie: 9 kreatívnych nápadov

Tipy na veľkonočné tvorenie: 9 kreatívnych nápadov

S Veľkou nocou prichádza perfektný čas na tvorenie dekorácií a ozdôb do svojho domova! Máme pre vás 7 originálnych a jednoduchých DIY návodov, vďaka ktorým vaše bývanie doslova rozkvitne. Pustite sa do tvorby girland, roztomilých zajačikov a kuriatok ešte dnes.

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Dochádzajú vám nápady na farbenie a maľovanie vajíčok? Nelámte si hlavu, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na maľovanie vajec, pre ktoré vám stačí pár základných pomôcok a jedno voľné popoludnie.

6 tipov na DIY veľkonočných prianí

6 tipov na DIY veľkonočných prianí

Jar je tu as ňou aj Veľká noc, ideálny čas na tvorenie originálnych veľkonočných prianí! V tomto článku vám prinášame šesť kreatívnych nápadov na DIY veľkonočné priania, ktoré oslovia každého. Od jednoduchého origami zajačika, cez prianie maľované akvarelom, až po prianie maľované prstovými farbami, ktorého tvorenie bude baviť aj najmenšie!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!