DIY projekty na Dušičky, Halloween alebo čokoľvek na jeseň oslavujete

Štvrtok, 26. október 2023

Inšpirujte sa k troche strašidelného tvorenia, ktoré bude baviť nielen deti, ale aj dospelých! Aj efektné dušičkové alebo halloweenske dekorácie totiž môžete pripraviť doslova za pár minút. Pripravili sme pre vás tipy na 5 originálnych (a trochu strašidelných) dekorácií!

DIY projekty na Dušičky, Halloween alebo čokoľvek na jeseň oslavujete

Macramé netopier

Keď nepriletí netopier k vám, môžete si ho vyrobiť sami z macramé priadzí a zavesiť si ho na stenu alebo na okno! Prezrite si tento návod od našej macrame ambasádorky Ivči, kde je všetko vysvetlené prehľadne uzlík po uzlíku.

Duchovia s očíčkami

Nalepovacie očíčka a lepidlo je „základ“ vybavenia každého kreatívneho kufríka! Keď k tomu zabehnete do lekárničky pre trochu gázy a do kuchyne pre alobal na modelovanie, roztomilý duch bude zachvíľu na svete. Pod ducha môžete vložiť LED sviečku a nechať tak ducha efektívne (aj efektne) strašiť napríklad v nejakom temnom kútiku.

Strašidelne roztomilá girlanda

Keď už sme pri tých očkách, máme pre vás ešte jeden nápad, kam ich nalepiť! Z háčkovacej priadze si môžete vytvoriť aj takúto girlandu s duchmi. Ich farbu môžete prispôsobiť výzdobe svojho večierka alebo domova, pretože farieb háčkovacích priadzí máme hneď niekoľko variant, už ste ich videli?

Papierové tekvice

Pre toho, koho baví viac lepenia a strihania, než dlabania, tak presne pre toho tu máme tento návod na tekvica z papiera. Tekvica sa navyše rozhodne nepokazí ako tie vyrezávané, takže ich môžete smelo využiť aj budúci rok! Jedinou nevýhodou je, že z nich nejde uvariť polievka. :(

Sviečka

Sviečky k tomuto obdobiu jednoducho neodmysliteľne patria. Úplne jednoduchú sviečku si môžete vytvoriť do jednej z našich nádob, ktoré môžete štýlovo pomaľovať buď lístočkami alebo nejakým iným tematickým motívom. Napríklad akrylové Posca fixy budú vyzerať skvele av ponuke nájdete množstvo farieb i hrúbok. Tak čo to bude? Biele lístočky, duch, krv alebo napríklad klasická halloweenska tekvica?

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o výsledky svojej tvorby. Buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame. Značka #inšpiráciaodmanumi

Súvisiace články

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Dochádzajú vám nápady na farbenie a maľovanie vajíčok? Nelámte si hlavu, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na maľovanie vajec, pre ktoré vám stačí pár základných pomôcok a jedno voľné popoludnie.

Tipy na originálne karnevalové masky

Tipy na originálne karnevalové masky

Vytvorte si vlastné masky na karneval alebo do sprievodu! Pripravili sme pre vás 4 návody a pár tipov na originálne šperky a masky, s ktorými budete za hviezdu na každom karnevale. Prezrite si ich hneď teraz!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Piatok, 26. Apríl 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov