Trendy jesenná inšpirácia

Štvrtok, 13. október 2022

Dlhé večery a tma, čo padá skôr a skôr priamo nabáda k tvoreniu! Nechajte sa inšpirovať k novým jesenným projektom!

Trendy jesenná inšpirácia

Macramé listy do vázy

Sušené kvety a trávy k jeseni patria, minimálne ako pripomienka leta, ktoré sa už rozlúčilo. Skúste ich vo váze (ktorú je možné mimochodom tiež efektne ozdobiť) doplniť macramé lístočky, ktoré nielen že nikdy neopadajú, ale navyše dodajú vašej váhe punc originality!

Škriatkovia Smrekovci

Korálik, šiška, trocha plsti a fixa - to je všetko, čo potrebujete na vytvorenie roztomilého škriatka Smrekovca. Tvorenie bude baviť hlavne deti, navyše je možné využiť škriatkov aj na učenie a vytvoriť napríklad aj škriatka Smrčka alebo Borovičníka.

Na mesiaci rastú kvety…

…a pretože tam nie je voda, tak sú kvety logicky sušené! Podľa tohto návodu od si môžete behom chvíľky vytvoriť rozkvitnutú dekoráciu do svojho domova.

Listy zaliate v krištáľovej živici

Vyberte si na prechádzke tie najkrajšie lístky a pustite sa do tvorenia z krištáľovej živice. Môžu vzniknúť takéto krásne náušnice z jesenného lístia!

Jesenný veniec

Vytvorte si originálne efektné škandi venček z lyka a korálikov na dvere alebo pokojne do interiéru podľa tohto návodu od Báry Bláhovej.

Zavesený netopier

Niekomu sa na zimu usídlil na povale alebo v pivnici niekomu napríklad v obývačke v rámci Halloweenskej výzdoby. Buď ako buď, toto je asi o niečo tichší spoločník a navyše si ho môžete jednoducho prevesiť inam, pokiaľ budete chcieť.

Listy, ktoré neopadajú

Ušite si z korálikov brošne inšpirované dubovým, brezovým a javorovým lístím. Môžete ich spolu kombinovať alebo nosiť zvlášť a jedným si môžete byť istí – vďaka brožovému mostíku budú pevne držať a neopadajú!

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o svoju tvorbu buď na našom Facebooku alebo na Instagrame, značka #inspiraceodmanumi.

Súvisiace články

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Dochádzajú vám nápady na farbenie a maľovanie vajíčok? Nelámte si hlavu, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na maľovanie vajec, pre ktoré vám stačí pár základných pomôcok a jedno voľné popoludnie.

Tipy na originálne karnevalové masky

Tipy na originálne karnevalové masky

Vytvorte si vlastné masky na karneval alebo do sprievodu! Pripravili sme pre vás 4 návody a pár tipov na originálne šperky a masky, s ktorými budete za hviezdu na každom karnevale. Prezrite si ich hneď teraz!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Piatok, 12. Apríl 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.

Lenka
Streda, 10. Apríl 2024

100%

Spolehlivý, rychlý.