Tipy na originálne balenie vianočných darčekov

Štvrtok, 7. december 2023

Štedrý deň sa blíži, darčeky už sú vybrané, vyrobené, nakúpené alebo na ceste a vy premýšľate, ako ich originálne zabaliť? Pripravili sme pre vás 5 tipov na štýlové balenia darčekov a krásne menovky, prezrite si ich v tomto článku!

Tipy na originálne balenie vianočných darčekov

Zasnežený baliaci papier

Keby neboli Vianoce na snehu, tak aspoň darčeky sa v ňom môžu imaginárne vyváľať. S trochou akrylovej farby, štetcom a kraftovým baliacim papierom môžete zasnežiť darček raz dva.

Bambulkové balenie

Kraftový baliaci papier je skvelý v tom, že ho môžete ozdobiť skutočne na množstvo spôsobov. Ak ho nechcete "zasnežiť" farbou, skúste to brmbolcami! Zvlášť (ale nielen!) deťom sa bude také balenie páčiť na 100% a vybrať si môžete medzi farebnými a pastelovými brmbolcami!

Menovka hojdací koník

Preneste na darček slávnostne nazdobeného hojdacieho koníka z kolotoča z vianočných trhov ako originálnu menovku! Samotný vzor si môžete obkresliť priamo z prílohy v návode, takže na vás už len bude finálne dozdobenie a popis.

Modrá krabička s vianočnou hviezdou

Vianočná hviezda patrí k sviatkom úplne neodmysliteľne. Ak chcete efektne ozdobiť obálku, táto kvetina z papiera je skvelou voľbou. Rovnako ako v predchádzajúcom tipe, predlohu si môžete stiahnuť z prílohy v návode a vytlačiť. Navyše môžete zvoliť farbu papiera aj kamienku tak, aby sa hodila k darčekovému baleniu.

Menovka so stromčekom alebo s anjelikom

Pre tých, ktorí majú rovnako najradšej klasické menovky, ale zas nechcú len nadpísať kúpený polotovar tu máme tip na menovku s 3D stromčekom nebo menovku s 3D anjelikom podľa návodu od našej autorky Dity.

Vyšívané ceduľky

Naozaj existuje menovka, ktorú si aj zarytý odporca recyklácie taštičiek, krabičiek a papierov nechá na budúci rok? Áno! Na tvrdší farebný, kraftový alebo scrapbookový papier môžete vyšiť stromček, hviezdičky alebo rovno meno obdarovaného. Môže sa vám k tomu hodiť aj špeciálna sada papierov s vianočnými motívmi. A vyhodiť takú menovku by bol predsa hriech!

Ešte viac tipov na vianočné balenie darčekov

Vianočnému baleniu darčekov sme sa venovali už vlani v článku Ako zabaliť darčeky Zn. originálne a rýchlo. Vo väčšine tipov hrá prím kraftový papier, ktorý sme sa snažili prepojiť s ozdobami z dreva, samotvrdnúcej hmoty alebo zažehľovacích korálikov. Pokiaľ ale premýšľate, ako zabaliť menšie darčeky alebo šperky, odporúčame vám ešte článok 10 tipov, ako zabaliť šperky pod stromček.

TIP: Kategórie Balenie vianočných darčekov

Ak už viete, ako darčeky zabaliť, ale hľadáte ten správny materiál, mrknite sa do kategórie Balenie vianočných darčekov. Nájdete tu darčekové krabičky a taštičky, washi pásky, stuhy a čipky, darčekové vrecká, priania a obálky aj papiere s motívmi, z ktorých môžete tvoriť originálne menovky. Na ich popisovanie sa vám môžu hodiť (okrem nite a ihly samozrejme :)) tiež kaligrafické perá alebo popisovače zo sekcie Maľovanie a kreslenie. Tak čo, už viete, ako budete baliť darčeky?

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o výsledky svojej tvorby. Buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame. Značka #inspiraceodmanumi

Súvisiace články

Štýlové dekorácie na vianočný stôl

Štýlové dekorácie na vianočný stôl

Pri sviatočnom stole sa zíde každoročne najbližšia rodina alebo priatelia. Dotvorte sviatočnú tabuľu vlastnoručne vytvorenou dekoráciou, nech je aj tohtoročný Štedrý večer nezabudnuteľný! Pripravili sme pre vás tipy na 5 originálnych dekorácií a vychytávok, ktoré si môžete sami vyrobiť. Prezrite si ich v tomto článku!

Anjelská DIY inšpirácia

Anjelská DIY inšpirácia

Anjelici neodmysliteľne patria k vianočným sviatkom. Môžeme ich vidieť na trhoch, v kostoloch aj v sprievode čerta a Mikuláša. Vytvorte si roztomilého papierového, dreveného, korálkového alebo macramé anjelika aj vy! V tomto článku sme pre vás pripravili tipy na 6 originálnych anjelikov, ktoré si môžete sami vyrobiť.

Tipy na darčeky za pár korún

Tipy na darčeky za pár korún

Darčeky nemusia byť drahé a okázalé, aby ukázali, ako vám na obdarovanom záleží! V tomto článku sme pre vás pripravili tipy na 6 originálnych darčekov, na ktoré môžete nakúpiť materiál za pár korún, ich výroba zaberie naozaj chvíľku, ale napriek tomu úplne úprimne zahrejú pri srdci. Prezrite si ich v tomto článku!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Piatok, 26. Apríl 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov