Povedzte ÁNO tvoreniu! alebo Svadobná inšpirácia

Piatok, 14. júl 2023

Či už plánujete svadbu v obľúbenom boho štýle, hostinu zaliatu srdiečkami a kvetinami alebo len decentnú oslavu lásky, prinášame vám inšpiráciu na rozmanité svadobné tvorenie.

Povedzte ÁNO tvoreniu! alebo Svadobná inšpirácia

Vyrobte si vlastnoručne dekorácie na svadbu a vytvorte deň D presne taký, aký má byť – jedinečný, originálny a hlavne váš! A nezabudnite, že tvorenie je ešte väčšia zábava, keď sa vás zíde viac… Skúste navrhnúť tvorenie týchto dekorácií ako súčasť rozlúčky so slobodou a uvidíte, že sa zábava rozbehne behom chvíľky.

Papierové pompomy

Ľahučké papierové pompomy s mierne rožovkastými okrajmi obzvlášť vyniknú zavesené na tenkých nitkách v stane alebo pod strieškou, keď plánujete svadbu napoly vonku. Garde im môžu robiť papierové magnólie, ktorých kvietky urobia parádu nielen zavesené, ale trebárs aj ledabolo pohodené po svadobnej tabuli.

Macramé kruh Láska je tu!

Drevené koráliky s písmenkami sa dajú využiť na veľa vecí! Jednou z nich je trebárs nápis v macramé kruhu, ktorý môže niesť mená novomanželov, citát, posolstvo alebo nejaký interný žartík, ktorý bude pochopiteľný len pre svadobčanov! Koráliky môžete poskladať nielen do kruhu, ale trebárs aj do tohto macramé srdca.

Nech je svetlo

Čo by to bolo za svadbu, keby sa nenatiahla do druhého dňa? A aby bolo čo najmenej prišliapnutých vlečiek a okopaných poltopánok, dotvorte večernú atmosféru štýlovými sviečkami! Dovnútra môžete vyrobiť gélové sviečky so srdiečkami (napríklad do pohárov na šampanské) a vo vonkajších priestoroch potom môžete využiť obyčajné zavarovačky, ktoré môžete ozdobiť priadzou a strapčekmi, ktoré vyrobíte z rozčesávacej macramé priadze. Ale pozor, sviečky by mali horieť len pod dohľadom spoločensky neunavených svadobčanov! :)

Kam s prsteňmi?

Vytvorte si originálnu mištičku na prstene, ktorá sa bude vynímať na fotkách z obradu! Môže to byť obyčajná mištička s ozdobným reliéfom alebo táto mištička, kam si môžete s pomocou sady drevených pečiatok napísať vlastný text. Môže to byť niečo z toho, čo sme vymenovali vyššie pri tipoch na vytvorenie macramé kruhu s nápisom, alebo to môžete poňať prakticky s textami ako napríklad „Povedz áno“... Ženíchovi totiž častokrát pri pohľade na jeho krásnu nevestu dôjdu slová.

Zasadací poriadok

Zasadací poriadok je jedna z najdôležitejších vecí, často sa rieši mesiace dopredu. Asi všetci tušíme, aké je dôležité ho nepopliesť a vyvarovať sa tak nepríjemným situáciám a dohadom o politike a ďalších témach, ktoré nesmú narušiť váš dôležitý deň. Vytvorte podľa tohto návodu štýlové hviezdičky na menovky. Vybrať si môžete z mnohých druhov farebných papierov alebo papierov s motívmi a efektmi.

Nástenka na instaxové fotografie na pamiatku

Polaroidové fotografie a fotokútik patria k základnej výbave každej svadby aj oslavy posledných rokov. Ak aj vy plánujete fotokútik, nesmie vám chýbať nástenka, na ktorú sa môžu hotové fotografie zavesiť. Je už jedno, či navždy alebo na chvíľku, kým sa vyfarbia. A takto jednoduchá macramé nástenka je ako stvorená na tento účel, nemyslíte?

A aby fotky mali ako držať…

Samozrejme, že môžete použiť klasické štipčeky, ktoré budú držať fotografie na nástenke. Tie môžete popísať, pomaľovať alebo inak dozdobiť. Ale pre trúfalejších je tu ešte jeden tip – opletené srdiečka vyrobené z obyčajnej kancelárskej sponky!

Svadobné prianie alebo oznámenie

Vytvoriť môžete nielen dekorácie na svadobný deň, ale aj originálne svadobné oznámenie. Inšpiráciu môžete nájsť v sekcii Návodov pod filtrom „Priania“, kde mnohé z nich môžete premeniť práve na oznámenia. Medzi nimi je aj toto s gombíkmi pre šťastie.

Ozdobte sa aj vy

A pretože najväčšou ozdobou každej svadby sú svadobčania, nesmiete zabudnúť ani na seba! V sekcii Návodov nájdete rôzne svadobné sety, doplnky aj ďalšie dekorácie a medzi nimi aj tento obľúbený set od našej autorky Lucie Svobodovej nazvaný Nežné kvety.

Pozrite sa aj na ďalšie návody priamo tu v sekcii Návodov a Inšpirácie. Všetky návody sú zadarmo, ale veľmi nás poteší, keď výsledky svojej tvorby inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela! Buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame. Značka #inspiraciaodmanumi

Súvisiace články

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Dochádzajú vám nápady na farbenie a maľovanie vajíčok? Nelámte si hlavu, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na maľovanie vajec, pre ktoré vám stačí pár základných pomôcok a jedno voľné popoludnie.

Tipy na originálne karnevalové masky

Tipy na originálne karnevalové masky

Vytvorte si vlastné masky na karneval alebo do sprievodu! Pripravili sme pre vás 4 návody a pár tipov na originálne šperky a masky, s ktorými budete za hviezdu na každom karnevale. Prezrite si ich hneď teraz!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Piatok, 26. Apríl 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov