7 návodov pre šťastie

Sobota, 18. marec 2023

Šťastie sa síce vytvoriť nedá, ale navodiť si pocit šťastia pri tvorení, to ide jedna radosť! Inšpirujte sa v tomto článku a prezrite si návody na šperky, tácku, prianie aj štýlovú podložku pod šálku s motívmi šťastia.

7 návodov pre šťastie

Aha, púpava – fúkni do nej a niečo si želaj!

Kombinovanie rôznych techník nás baví! Tak nejako vznikla aj táto tácka z Jesmonite s motívom rozfúkaných púpav. Tie sme vystrihli zo scrapbookového papiera a aby sa to všetko pekne lesklo a zároveň sa papier nezničil, zaliali sme tácku vrstvou krištáľovej živice.

Prívesok na kľúče so štvorlístkom

Keď ste boli na lúke hľadať púpavy, našli ste tam aj štvorlístok? Paráda, to je skvelá príležitosť vyskúšať si tvorenie z krištáľovej živice. Štvorlístok po vylisovaní môžete zaliať do špeciálneho lôžka a vytvoriť tak originálny prívesok na kľúče.

Náramok plný energie a šťastia

O slnečnom kameni sa hovorí, že je vďaka svojej slnečnej energii ideálnym kryštálom na dobrú náladu a dodanie energie. No a keď sa k tomu pridá prívesok v tvare štvorlístka, tak je to neodolateľná kombinácia na privolanie šťastia do života. Návod na výrobu tohto náramku zo slnečného kameňa nájdete tu.

Slonia dávka šťastia

Okrem štvorlístkov máme v ponuke aj ďalšie symboly šťastia, ako je trebárs prívesok so slonom od TierraCast. Krásne vyzerá napríklad na náramku v kombinácii so zlatým živcom a rudrakshou, doplnený štýlovým strapcom. A ak by vás zaujímali aj ďalšie symboly zvierat, ktoré podľa legiend prinášajú šťastie, v tomto článku ich nájdete ďalších 9!

Náušnice so štvorlístkom a malachitom

V jednoduchosti je krása a presne také sú aj tieto náušnice so spájacím dielom v tvare štvorlístka a s krásne zeleným malachitovým korálikom.

Prianie s glitterovými štvorlístkami

Vytvorte originálne prianie so štvorlístkami, ktoré sú zložené zo srdiečkových výsekov. Môžete ich vystrihnúť buď z glitterových papierov alebo z decentnejších scrapbookových papierov a nezabudnite ich doplniť nejakým textom priamo od srdca (mimochodom, môžete vyskúšať písanie kaligrafickým perom).

Štvorlístková podložka pod šálku z macramé

Nemať na stole pod hrnčekom alebo pohárom „koliesko“, to je snáď šťastie samé osebe. Tieto štýlové tanieriky z macramé od našej autorky Ivči teda šťastie do domu zaručene prinesú!

Všetky návody sú zdarma a veľmi nás poteší, ak výsledky svojej tvorby inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Ak sa budete svojou tvorbou chváliť na Facebooku alebo na Instagrame, poteší nás, keď fotku označíte #inspiraciaodmanumi.

 

Súvisiace články

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Dochádzajú vám nápady na farbenie a maľovanie vajíčok? Nelámte si hlavu, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na maľovanie vajec, pre ktoré vám stačí pár základných pomôcok a jedno voľné popoludnie.

Tipy na originálne karnevalové masky

Tipy na originálne karnevalové masky

Vytvorte si vlastné masky na karneval alebo do sprievodu! Pripravili sme pre vás 4 návody a pár tipov na originálne šperky a masky, s ktorými budete za hviezdu na každom karnevale. Prezrite si ich hneď teraz!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!