Vyznajte sa tvorením <3

Štvrtok, 9. február 2023

Február je zvláštny mesiac. Našťastie je tu Valentín, sviatok všetkých zamilovaných!

Vyznajte sa tvorením <3

Dobre vieme, že väčšina z vás tejto idei príliš neholduje. Veď predsa príležitosť dať najavo naše city blížnym, to sa vždy počíta. A ruku na to skutočné srdce… Kto z nás to robí často aj bez externých pripomienok? V tvorení rovnako ako v láske. Aj to tvorenie má mnoho podôb. Ale spoločné majú to, že napĺňajú naše srdcia radosťou a nechávajú, aspoň na chvíľočku, starosti všedného dňa niekde za humnami.

Až sa vám láskou zamotá hlava!

Vzťahy sú často prepletené a zauzlené, ale to je aj macramé. Vytvorte si krásne macramé srdce s magickými krištáľmi, praktický podšálok v tvare srdca alebo trebárs opletenú srdiečkovú sponku. S tou si môžete pripnúť valentínku trebárs na diár, aby ste sa tešili ešte viac.

Aby city vzplanuli

Nejaké tie bublinky k Valentínu patria. Prikúpte o pár pohárov na šampanské viac a môžete si vytvoriť trebárs originálny svietnik so srdiečkami. A na to si pripijeme!

Ešte viac bubliniek, prosím

Bublinky zo šampanského sme prebrali vyššie, ale čo bublinky vo vani pre poriadnu romantiku? Za pár chvíľok si môžete vytvoriť roztomilé mydlové srdiečka alebo pokojne celú mydlovú „bonboniéru“.

Protiklady sa priťahujú a vytvárajú krásne veci

Jesmonite sa skladá z tekutej a zo sypkej zložky, ktoré sa dajú spolu pekne premiešať a môžu vznikať také krásne podložky, ako je táto s plastickými srdiečkami alebo decentnejšia bodkovaná podložka. Mimochodom, z Jemonite hmoty sa vyrábajú aj mydelničky, takže srdiečkové mydlá môžu mať aj štýlovú mydelničku! Šampus už je naliaty, výtvor už je zaliaty, poďte sa trochu zahriať.

Láska hreje pri srdci…

… a keď podľa tohto návodu poskladáte zažehľovacie koráliky, tak pri srdci zahreje aj žehlička! Srdiečko z korálikov poteší trebárs aj ako talizman do peňaženky.

Co je psáno, to je dáno

Vytvorte originálnu valentínku! Cez Messenger je to síce fajn, ale takú papierovú klasiku si môžete pripnúť trebárs macramé sponkou k diáru alebo k To do listu, aby ten 14. február ubehol v práci rýchlejšie.

Šperk ako čerešnička na torte

Dolaďte svoj valentínsky outfit štýlovými sutaškovými náušnicami alebo si vyrobte nejaké jednoduchšie trebárs technikou ketlovania. U nás nájdete kopec (nielen) zlatých a strieborných srdiečkových príveskov, korálikov aj spájacích dielov s motívom lásky. Krásny šperk ale môžete vyrobiť aj pre svojho valentína! Čo trebárs taký unisex citrínový náramok s geometrickým srdiečkom?

Február je zvláštny mesiac. Poďme si ho navzájom urobiť krajším. Vyrobte svojim blízkym niečo, čo im rozžiari oči a spríjemní deň. Prizvite k tvoreniu svoje lásky, deti alebo trebárs priateľov a užite si spoločne strávený čas, ktorý nám lenivý zimný rytmus prírody nadeľuje. Urobí nám nesmiernu radosť, keď sa s nami podelíte o výsledky svojej práce na našom Facebooku alebo Instagrame. A trebárs aj o to, aký úsmev ste vykúzlili na perách obdarovaného.

Súvisiace články

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Dochádzajú vám nápady na farbenie a maľovanie vajíčok? Nelámte si hlavu, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na maľovanie vajec, pre ktoré vám stačí pár základných pomôcok a jedno voľné popoludnie.

Tipy na originálne karnevalové masky

Tipy na originálne karnevalové masky

Vytvorte si vlastné masky na karneval alebo do sprievodu! Pripravili sme pre vás 4 návody a pár tipov na originálne šperky a masky, s ktorými budete za hviezdu na každom karnevale. Prezrite si ich hneď teraz!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Piatok, 12. Apríl 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.