Strieborná a zlatá inšpirácia

Streda, 1. december 2021

Inšpirujte sa k tvoreniu strieborných a zlatých šperkov a zapojte sa do súťaže až o 20€.

Strieborná a zlatá inšpirácia

Výhercovia čiernej výzvy v roku 2021:

Milé korálkárky, milí korálkári,

11 súťažných mesiacov ubehlo ako voda a my teraz vyhlasujeme poslednú výzvu roku 2021. A pretože posledná výzva, ktorá sa bude prelínať s Vianocami musí byť riadne slávnostná, tak v nej budete mať možnosť súťažiť hneď s dvoma farbami – striebornou a zlatou!

Aj v rámci tejto poslednej výzvy nám môžete môžete ukázať svoje šperky a dekorácie v trblietavých strieborných a zlatých tónoch, a zapojiť sa tak do súťaže o bezva korálkové ceny!

Stačí nám na Facebooku alebo Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento príspevok. Aj tento mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Pravidlá nájdete tu.

Dva sa môžu tešiť na balíček korálok a víťaz mesiaca na poukážku 20 € na nákup korálok podľa svojho výberu.

A kde hľadať inšpiráciu?

Od dávnych čias sú strieborná aj zlatá farba brány ako farby drahých šperkov a doplnkov
Donedávna bolo kombinovanie striebornej a zlatej farby v doplnkoch brané s dešpektom a ako neznalosť módy či designu. V poslednej dobe je však trendy práve tieto farby kombinovať a netýka sa to len šperkov, napriek tomu práve šperky môžeme začať.

Každému šperku dodá punc luxusu práve fakt, ak sú na nich použité kvalitné komponenty. Trendy náramky z drahých kameňov a minerálov sa teda oplatí doladiť napríklad strieborným alebo pozláteným doplňkom zo striebra Ag 925/1000. Nutné povedať, že aj ďalšie originálne komponenty značiek ako TierraCast, OmegaCast alebo Amoracast urobia parádu či už sa rozhodnete hotový šperk darovať niekomu ako darček alebo si ho vytvoríte sami pre seba. A s kombináciami striebornej a zlatej farby sa môžete vyšantiť napríklad pri vrstvení náramkov, kedy môžete nejaký masívnejší náramok doplniť minimalistickým náramkom inej farby, inšpiráciu môžete nájsť napríklad tu.

Čo sa týka interiéru, tak nie je potrebné, aby váš domov vyzeral ako známa zlatá spálňa Márie Antoinetty vo Versailes, trocha lesku ale nie je na škodu! Nedávno sme naskladnili metalické vločky na tvorbu s krištáľovou živicou, už ste ich videli? My sme s nimi už tvorili napríklad takéto podtácky s papradím.

Možno pretože sa trblietavé hviezdičky blýskali nad betlehemom, v čase vianočnom sa so striebornými a zlatými dekoráciami môžeme stretnúť asi najčastejšie. Každoročným evergreenom sú korálkové hviezdy a anjelikovia s metalickými akrylovými perlami. Tento rok sme pre vás ale tiež pripravili niekoľko trblietavých noviniek. Prezrite si napríklad rolničky, metalické macramé priadze Bobbiny! Vaše dekorácie ale môžete doladiť aj pomocou farieb a sprejov, ktorých u nás nájdete hneď niekoľko.

Viac o striebornej a zlatej farbe ao tom, ako pôsobí na ľudskú psychiku sme spísali špecializovaný článok, ktorý si môžete prečítať tu.

Určite ale preskúmajte aj sekciu návodov a inšpirácie. Napríklad objavíte tú pravú kombináciu pre váš originálny výtvor striebornej alebo zlatej farby. Tak teraz už viete všetko a môžete sa pustiť do tvorenia a my sa skutočne tešíme na Vašu tvorbu! <3

Pokiaľ sa budete svojimi striebornými alebo zlatými doplnkami chváliť na sociálnych sieťach, poteší nás, keď fotku označíte #vyzvaodkoralku a #inspiraceodkoralku.

Súvisiace články

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Nakúpte do nedele 14. 4. 2024 a môžete mať zľavu až 6,6 € na celý nákup! Ako na to? Čítajte nižšie.

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Objavte kúzlo manumitu + zľava 14%

Objavte kúzlo manumitu + zľava 14%

Prepadnite magickému manumitu, dnes 1. 4. 2024 navyše s možnosťou nákupu so zľavou 14 % na celú objednávku.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!