Marcová výzva: Veľká noc + 5 nápadov na tvorenie

Piatok, 1. marec 2024

Zapojte se do březnové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací s motivem Velikonoc. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 40 €!

Marcová výzva: Veľká noc + 5 nápadov na tvorenie

Milí tvorcovia,

témou marcoven výzvy sa stáva tvorba šperkov, ozdob a dekorácií s motívom Veľkej noci.

Či už tvoríte z korálikov, z Jesmonite, uzlíkujete macramé, odlievate krištáľovú živicu alebo vosk, modelujete zo samotvrdnúcej hmoty alebo napríklad kombinujete viac techník - tento rok bude plný výziev presne pre vás!

Aj v rámci tejto výzvy nám môžete ukázať svoju tvorbu. Stačí nám na Facebooku alebo na Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento příspěvek. Pravidlá nájdete tu.

Každý mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Víťaz mesiaca sa odteraz môže tešiť na poukážku na 40 €, pre druhé miesto máme pripravenú poukážku na 20 € a pre tretie miesto 10 €. Poukazy môžete uplatniť na nákup na našom e-shope alebo v predajni.

Trocha inšpirácie zo sekcie návodov:

Veľkonočné prianie so zajačikom

Originálne prianie s farebným zajačikom s huňatým chvostíkom môžete vyrobiť podľa tohto návodu. Navyše na jeho výrobu môžete spotrebovať prebytočné priadze a šnúry z macramé tvorenia alebo háčkovania.

Upcyklovaný pohár na sladkosti

K Veľkej noci patrí nejaké to sladké maškrtenie. Malé čokoládičky, cukríky alebo čokoládové vajíčka môžete schovať do štýlového upcyklovaného pohára s veľkonočným motívom. Taký pohár bude krásny nielen vo vašom domove, ale poteší aj ako veľkonočný darček alebo nádielka koledníkom.

Macramé stojančeky na vajíčka

Upleťte si z macramé originálne stojančeky na vajíčka alebo kraslice! Vybrať si môžete z nepreberného množstva farebných variantov macramé priadzí, takže môžete stojančeky farebne doladiť ako k vajíčkam, tak k vašej veľkonočnej výzdobe. 

Drevený baránok

Z dekoračných pologulí, drevených krúžkov na macramé a samotvrdnúcej hmoty môžete podľa návodu od našej autorky Báry vyrobiť takého krásneho baránka. Krásne bdue vyzerať napríklad za oknom alebo na veľkonočnej tabuli. 

Háčkovaný ušatý košíček

Maľované, korálkové, oplietané či oháčkované vajíčka sa budú krásne vynímať v tomto ušatom košíčku s dreveným dnom, ktoré môžete ozdobiť roztomilým huňatým lemovaním. 

Kam pre ďalšiu veľkonočnú inšpiráciu? 

Priamo na našom blogu máme štítok s názvom "Veľká noc", pod ktorým nájdete články s tipmi na veľkonočné tvorenie s deťmi, na maľovanie vajíčok aj na rôzne iné farebné veľkonočné a jarné dekorácie. Ďalšiu inšpiráciu potom môžete načerpať v sekcii Návodov a inšpirácie, kde máme aj štítok "Veľká noc", ktorý sa skrýva pod záložkou Téma návodu. Nájdete tam viac ako 35 veľkonočných návodov na šperky, dekorácie aj ozdoby, podľa ktorých môžete jednoducho začať tvoriť.

Pozrite si aj ďalšie návody na šperky aj dekorácie! Fotonávod vás prevedie tvorbou krok po kroku av sekcii Materiál na výrobu nájdete presne to, čo je k jednotlivým projektom potrebné. Takže nebudete musieť nič ďalšie riešiť a môžete sa pustiť rovno do tvorenia! Návody sú zadarmo, naopak nás veľmi potešia, keď výsledky svojej tvorby, inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o výsledky svojej tvorby. Buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame. Značka #inspiraceodmanumi

Súvisiace články

Aprílová výzva: Príroda + 5 nápadov na tvorenie

Aprílová výzva: Príroda + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte sa do aprílovej výzvy, ktorej témou je tvorenie šperkov a dekorácií z prírodných materiálov. Tvorte, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Februárová výzva: Láska + 5 nápadov na tvorenie

Februárová výzva: Láska + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte sa do februárovej výzvy, ktorej témou je tvorenie šperkov a dekorácií s motívom lásky. Tvorte, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Januárová výzva: Zima + 5 nápadov na tvorenie

Januárová výzva: Zima + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte sa do januárovej výzvy, ktorej témou je tvorenie šperkov a dekorácií s motívom zimy. Tvorte, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Piatok, 26. Apríl 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov