Korálkové PF 2022

Streda, 22. december 2021

Rok sa s rokom stretol a my pre vás zas spisujeme priania do nového roka. Poďte sa spoločne s nami pozrieť na uplynulý rok 2021, zaspomínať si na tvorivé výzvy, kreatívne chvíľky a pochváliť sa za to, čo sa nám spoločne s vami podarilo. Ako sme sa posunuli zasa (nielen) o korálik napred.

Korálkové PF 2022

Milé korálkárky, milí korálkári, zákazníci, sledujúci, fanúšikovia, skrátka všetci, kto rovnako ako my milujete tvorenie každého druhu,

keď sme vám v našom prianí minulý rok hovorili, že by sme do roku 2021 mali vstúpiť s chuťou tvoriť a skúšať nové veci, sami sme nevedeli, koľko výziev a zmien nás v tomto roku naozaj čaká. Koľko nových vecí sa budeme musieť naučiť, od nového systému e-shopu po úplne nové tvorivé techniky. Čo všetko sa u nás teda v tomto roku udialo?

● Urobili sme pre vás nový e-shop

Toto pre nás bola veľká výzva. Náš starý korálikový e-shop nám dobre slúžil, ale vedeli sme, že je čas sa posunúť. Chceli sme vám priniesť nové možnosti a funkcie, zlepšiť celý proces nakupovania a pritom zachovať to, s čím ste u nás boli spokojní. A veríme, že sa nám to snáď podarilo.


● Náš tím sa zasa rozrástol

Náš korálikový tím je veľmi stabilný, pretože všetci radi robíme to, čo spolu robíme. Ale rovnako, ako sa rozrastá náš sortiment, rozrastá sa aj náš tím. Privítali sme medzi nami kolegu Honzu, ktorý sa stará o administráciu celého e-shopu. Tak, aby všetky produkty mali správne fotky, názvy aj popisy a vy ste nekupovali korálik vo vreci. Druhou veľkou posilou je kolegyňa Marcelka, ktorá prevzala do rúk oddelenie nákupu a zaplnila tak naše sklady, e-shop aj predajne úplne novým tovarom zo sveta tvorenia. Odkedy je u nás, priniesla do e-shopu viac než 700 nových položiek.


● Spustili sme pre vás vernostný program

Vernostný program sme vám sľubovali dlho. Ale chceli sme, aby skutočne fungoval a hlavne vám niečo prinášal. Dlho sme bojovali s technickým riešením našej predstavy, ale to sa nám podarilo práve vďaka celému novému e-shopu. Program je tu pre všetkých, či už nakupujete na e-shope alebo v kamennej predani. Už ste sa do programu zapojili? Zbierate body? Ak nie, viac sa dozviete tu.


● Rozlúčili sme sa so SWAROVSKI a nahradili ho najširším sortimentom Preciosa Components®

Koniec maloobchodného predaja SWAROVSKI nás všetkých zasiahol. Nielen materiálne, ale aj na srdci. Tak, že to inšpirovalo našu marketingovú hviezdu Vandu na spísanie srdcervúcej básničky. Vedeli sme, že bude potrebné nájsť čo najlepšiu alternatívu, a tak sme sa pustili do práce. Behom roka sme tak pridali do e-shopu a na predajne najväčšie portfólio Preciosa Components® a získali tak status autorizovaného distribútora.


● Rozšírili sme ponuku minerálov a jantáru

Často sa na nás obraciate s dopytom na najrôznejšie produkty, ktoré nemáme. A my si všetky tieto podnety berieme k srdcu a aj keď to nie je vždy možné naplniť, snažíme sa preveriť všetky možnosti. Jedným z takýchto sortimentov sú minerály, ktorých je nespočet druhov, a my sme behom minulého roka rozšírili ponuku o minerály ako napríklad šungit, ružový opál alebo snový kryštál. Ponuku drahých kameňov sme tiež rozšírili o celú sekciu pravého baltského jantáru v niekoľkých farebných prevedeniach.


● Priniesli sme všetko pre maľovanie na kamienky

Na jar sme si všimli zaujímavý trend, ktorý zachvátil Slovensko – maľovanie na kamienky. A pretože nás bavia všetky tvorivé výzvy, behom jedného mesiaca sa nám podarilo na e-shop pridať celú sekciu všetkého, čo na maľovanie na kamienky potrebujete.


● Pustili sme sa do macramé

Macramé, alebo drhanie, je veľmi známa technika, ktorú milovali už aj naše babičky. Ale všimli sme si, že je stále viac populárna, a tak sme sa pustili do uzlíkovania aj my. Pripravili sme celú sekciu všetkého, čo potrebujete na macramé, od priadzí cez drevené a minerálne koráliky so širokým prieťahom a drevené a kovové dekoračné základy po plste a háčiky.


● Rozšírili sme modelovacie hmoty o samotvrdnúcu hmotu

Keď už sme sa dostali k dekoráciám, začali sme sa zaujímať o keramiku. Vieme ale, aké je to zložité s vypaľovaním, a tak sme prišli na samotvrdnúcu hmotu. Tá ako keramika vyzerá, ale nevypaľuje sa a krásne sa s ňou pracuje ako s plastelínou. Vznikla tak ďalšia sekcia Všetko pre prácu so samotvrdnúcou hmotou.


● Prinesli sme na český trh hmotu Jesmonite

Zatiaľ čo všetky vyššie zmienené techniky, hmoty a priadze ste už určite poznali, Jesmonite je na českom trhu úplnou novinkou. Všimli sme si ho pri prechádzaní inšpiratívnych kreatívnych videí na YouTube a hneď sme vedeli, že sa musíme pokúsiť hmotu Jesmonite zohnať aj pre vás. A ako to tak vyzerá, práca s ňou vás veľmi baví, rovnako ako nás.


● Rozšírili sme ponuku na našich predajniach

Pretože na našom e-shope pribudlo veľa nového tovaru, snažili sme sa pridať nejaké novinky aj do kamenných predajní. V predajniach tak nájdete rozšírenú ponuku minerálov, nové Preciosa Components®, v našej brnenskej predajni najnovšie nájdete výber sortimentu zo sekcie Všetko pre baby doplnky rovnako ako v predajni na Letnej, kde je aj výber sortimentu na macramé tvorenie.


● Naša Inšpiračná galéria sa rozrástla o mnoho nových návodov a autorov

Sledovať novinky v našej Inšpiračnej galérii sa vyplatí. Tento rok v nej pribudlo kopec nových návodov práve s novinkami. A pretože niektoré techniky sme sa museli sami učiť a, bohužiaľ, nemôžeme stále len tvoriť, začali sme spolupracovať s povolanejšími a šikovnejšími autorkami návodov. Nájdete tam tak nové návody od Hanky, Báry alebo Ivči.

A hlavne sme celý rok mali vašu podporu. Vás, ktorí s nami tvoríte už niekoľko rokov, aj Vás, ktorí ste nás trebárs tento rok objavili. Či už ste naši zákazníci, fanúšikovia alebo dodávatelia. Každá vaša objednávka, správa, pomoc, podnet, pochvala aj sťažnosť nám umožňujú robiť to, čo nás všetkých tak baví, a posúvať sa ďalej. Ďakujeme, nesmierne si to vážime.

A ako vyzerá vaše obzretie sa za uplynulým rokom? Čo všetko nové ste vyskúšali a vytvorili? Koho ste svojimi výtvormi potešili a s kým ste si tvorenie užili? Zastavte sa na chvíľku a spomeňte si na tie chvíle, kedy ste trebárs síce mali koráliky rozsypané po podlahe, ruky zalepené od živice a hlavu zamotanú do macramé, ale mali ste krásny pocit z dobre odvedenej práce. A my vám prajeme, aby ste takých krásnych chvíľ zažívali veľa aj v roku 2022.

A teraz už nohy hore a pokojné vianočné sviatky s tými, ktorých máte najradšej.

Váš tím Korálky.sk

 

Súvisiace články

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Nakúpte do nedele 14. 4. 2024 a môžete mať zľavu až 6,6 € na celý nákup! Ako na to? Čítajte nižšie.

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Objavte kúzlo manumitu + zľava 14%

Objavte kúzlo manumitu + zľava 14%

Prepadnite magickému manumitu, dnes 1. 4. 2024 navyše s možnosťou nákupu so zľavou 14 % na celú objednávku.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Alena
Piatok, 12. Apríl 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.

Lenka
Streda, 10. Apríl 2024

100%

Spolehlivý, rychlý.

Kamila
Utorok, 9. Apríl 2024

100%

Velký výběr minerálů, jen bývají někdy nedostupné.