Čo je to Manumi.sk

Pondelok, 11. júl 2022

Korálky.sk tu s vami boli niekoľko rokov a teraz sa zmenili na Manumi. Poďte si prečítať, čo to Manumi je, ako vznikol názov, v čom sa líši od Korálok a prečo vôbec zmena prebehla.

Čo je to Manumi.sk

Manumi je tu pre malých aj veľkých tvorcov. Na chvíle oddychu, kedy môžete vypnúť hlavu a nechať pracovať len ruky. Na tvorivé popoludnia s najmenšími, kedy sa môže fantázia rozbehnúť na plné obrátky. Na večery, kedy pilne pracujete na tom, aby ste svoju zručnosť zdokonalili a vytvorili niečo lepšie než včera. V Manumi nájdu všetky ruky kvalitný materiál aj inšpiráciu na svoj projekt. A tiež motiváciu na to, že tvoriť môže každý.

Ako teda Manumi vzniklo a čo to znamená? Pripravili sme pre vás odpovede na vaše 3 najčastejšie otázky.

Prečo sa Korálky.sk zmenili na Manumi?

Zmenu sme plánovali už dlho. Už keď naša kreatívna riaditeľka Zuzka prišla s tým, že by sme mali predávať krištáľovú živicu, bolo nám jasné, že sa pomaly presúvame od korálikov niekam ďalej. A potom to šlo z kopca. Behom jedného roka pribudlo macramé, Jesmonite, kreatívne papiernictvo a značka Korálky.sk nám už bola skrátka malá. Tvorenie mimo korálikov nás začalo baviť, ale zistili sme, že ľudia okolo nás vôbec nevedia, že niečo iné ako koráliky predávame. Kto by hľadal kaligrafické perá na webe o korálikovaní? V Korálky.sk nám to bolo ľúto a cítili sme, že potrebujeme zmenu.

Ako vznikol názov Manumi a čo to znamená?

Často sa nás pýtate, čo to slovo Manumi znamená, že vám to veľa nehovorí. Schválne sme chceli názov, ktorý sám osebe nič neznamená, aby nám meno ešte niekoľko rokov vydržalo, nech už sa rozhodneme rozširovať náš sortiment o čokoľvek. A aby sa nestalo to isté ako s Korálky.sk – že by nám v značke bolo tesno. Zároveň sme chceli, aby meno bolo použiteľné kdekoľvek po svete, pretože sami nevieme, kam nás naše tvorivé ruky v ďalších rokoch ešte dotiahnu.

Proces vymýšľania mena bol dlhý. Vyberali sme z niekoľkých návrhov, preberali, hádali sa, niečo sa nám jeden deň páčilo a druhý deň už nie. Nakoniec sme vybrali MANUMI, ktoré je zloženinou z MANUálne tvorenie MIlujem, pretože to je presne to, čo máme radi a naši zákazníci tiež. ❤

Kde sa vzala grafická identita, ktorú má Manumi?

Rovnako ako názov, aj grafickú identitu pre nás vytvorilo štúdio Heels Make Deals. Chceli sme niečo hravé, farebné a originálne, čo bude vystihovať náš rôznorodý sortiment. A tiež to, že je podľa nás tvorenie pre všetkých. Myslíme, že dievčatá to zvládli úplne skvele. Manumi grafika je plná farieb, slovných hračiek, originálnych tvarov a samolepiek. Veríme, že bude robiť radosť nielen nám, ale aj vám.

Mnohí z nás nemajú radi zmeny. Nechceme si zvykať na niečo nové, keď to staré nám vyhovovalo. Ale my veríme, že zmena je súčasťou kreatívneho procesu. Bez zmien by nikdy nevzniklo nič nové, úžasné, radostné. Či už pre vás navždy zostaneme Korálky.sk alebo pre vás už nikdy nebude existovať nič iné než Manumi, dôležité je, že naše hodnoty sa nikdy nezmenia. Stále chceme prinášať kvalitné produkty za rozumné ceny, nové trendy v tvorení, hromadu inšpirácie aj perfektné odbavenie objednávok z e-shopu a nákupov z predajní.

 

Súvisiace články

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Nakúpte do nedele 14. 4. 2024 a môžete mať zľavu až 6,6 € na celý nákup! Ako na to? Čítajte nižšie.

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Objavte kúzlo manumitu + zľava 14%

Objavte kúzlo manumitu + zľava 14%

Prepadnite magickému manumitu, dnes 1. 4. 2024 navyše s možnosťou nákupu so zľavou 14 % na celú objednávku.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!