5 tipov na tvorenie v zlatej farbe

Štvrtok, 1. december 2022

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v zlatej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej decembrovej tvorivej výzvy!

5 tipov na tvorenie v zlatej farbe

Milí tvorcovia,

všade naokolo sa už trbliece svetielka aj ďalšia vianočná výzdoba, prečo si večery neprežiariť aj zlatým tvorením? Práve zlatá je totiž farbou mesiaca decembra a zároveň aj našou poslednou tohtoročnou výzvou od Manumi!

V rámci tejto výzvy nám môžete môžete ukázať svoje šperky a dekorácie v zlatých tónoch a zapojiť sa tak do súťaže o super kreatívne ceny!

Stačí nám na Facebooku alebo Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento príspevok. Aj tento mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Pravidlá nájdete tu.

Dvaja sa môžu tešiť na tvorivý balíček a víťaz mesiaca na poukážku 20 € na nákup na našom e-shope alebo v predajni podľa svojho výberu.

Ak sa chcete o týchto farbách dozvedieť viac, prečítajte si náš špecializovaný článok o psychológii zlatej farby alebo sa môžete napríklad inšpirovať v tomto článku, kde nájdete okrem iného aj výherné príspevky v rámci minuloročnej striebornej (a striebornej) výzvy.

Korálkový anjelik

Málo čo je symbolom vianočného tvorenia (a všeobecne Vianoc) tak veľmi, ako anjel! Vytvorte si anjelskú korálkovú vianočnú ozdobu (alebo aj šperk) podľa tohto návodu od Saši Lysenko.

Anjel zo samotvrdnúcej hmoty

Anjelikov nie je nikdy dosť, preto do zlatého tvorenia patrí rozhodne aj tento ochranca vianočného stromčeka, tentoraz zo samotvrdnúcej hmoty. Vďaka použitiu trblietavých flokov pôsobí táto ozdoba elegantne, aj keď ju budete mať hotovú doslova za pár minút. Pre ďalšiu anjelskú inšpiráciu sa pozrite do sekcie Návodov & inšpirácie, kde máme na anjelov priamo štítok.

Zlatý svietnik z drevených korálikov

Zahrejte sa pri tvorení s tavnou pištoľou! Pokiaľ neveríte, že z korálikov môžete vytvoriť štýlový svietnik, tu máte návod! Okrem drevených korálikov budete potrebovať ešte zlatý sprej a potom samozrejme ešte sviečku (a aj tú si koniec koncov môžete vyrobiť).

Jesmonite svietnik s trblietkami

Výrobky z Jesmonite sú nielen krásne, ale aj praktické! Z tejto hmoty si môžete vytvoriť rôzne podtácky, mištičky, vázy alebo napríklad svietniky a keď im chcete vdýchnuť trochu sviatočnejšiu dušu, potom sa priamo ponúka použitie trblietok. Ak neviete, ako na to, pozrite si tento návod na Jesmonite svietnik so zlatými trblietkami.

Zlaté prasiatko pre šťastie

Aby ste videli toto zlaté prasiatko, rozhodne nemusíte celý deň držať hladovku! Dokonca si ho môžete aj sami vyrobiť a ozdobiť ním vianočný stromček. Tip: ak organizujete slávnostnú večeru, môžete toto prasiatko položiť na prestieranie a potom hosťom nechať ako pamiatku na príjemne strávený večer! Ďalšie tipy na stretnutie slávnostnej tabule nájdete v tomto článku.

Určite ale preskúmajte celú sekciu Návodov a inšpirácie. Napríklad objavíte tú pravú kombináciu pre váš originálny výtvor v zlatej farbe. Veľmi sa na vašu tvorbu tešíme! <3

Pokiaľ sa budete svojou tvorbou chváliť na sociálnych sieťach, poteší nás, keď fotku označíte #manumivyzva.

Súvisiace články

Výzva od Manumi 2022

Výzva od Manumi 2022

Poďte sa spolu s nami obzrieť za minulým rokom a 12 farebnými súťažnými výzvami od Manumi!

5 tipov na tvorenie v čiernej farbe

5 tipov na tvorenie v čiernej farbe

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v čiernej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej októbrovej výzvy!

5 tipov na tvorenie v prírodných farbách

5 tipov na tvorenie v prírodných farbách

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v prírodných farbách alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej septembrovej tvorivej výzvy!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Piatok, 12. Apríl 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.

Lenka
Streda, 10. Apríl 2024

100%

Spolehlivý, rychlý.