Nápady na originálne DIY dekorácie a šperky na Silvestra

Streda, 27. december 2023

Nový rok 2024 sa rýchlo blíži a vy sa možno už teraz chystáte na silvestrovskú oslavu. Vytvorte štýlové trblietavé náušnice, menovky alebo novoročné šťastíčka, nech na túto párty len tak nikto nezabudne! Pripravili sme pre vás 5 originálnych tipov na silvestrovské šperky a dekorácie, ktoré si môžete vyrobiť doma.

Nápady na originálne DIY dekorácie a šperky na Silvestra

Anjelské trblietavé náušnice

Buďte hviezdou večera! Vyskúšajte novú silikónovú formu na prívesky v tvare krídiel a vyrobte si originálny doplnok z krištáľovej živice. Môžete aj vybrať z množstva pigmentov, farieb a trblietok, aby náušnice perfektne ladili k vášmu outfitu.

Menovky na poháre

“Čí je to pohárik?” 
“Tá bude moja... Aj keď nie, ja predsa toľko nevypil.”
“Ale ja som zas nemala tak málo!”
No a aby sa to už nikdy nestalo, odporúčame vám vytvoriť si tieto štýlové menovky s trblietavými okrajmi na šampusky alebo na poháre na víno. Môžete ich vytvoriť buď z obyčajných farebných papierov alebo z papierov s motívmi a efektmi.

Novoročné šťastíčka

Vytvorte si novú tradíciu a rozdajte priateľom a známym novoročné šťastíčka, ktoré sú inšpirované ázijskými koláčikmi šťastia. Do týchto papierových šťastíčok môžete vložiť nielen predpoveď toho, čo sa v nasledujúcom roku stane, ale napríklad aj motivačný citát alebo jednoducho len vetu, ktorá poteší.

Dekorácia na párty

Privítajte nový rok štýlovo a ešte k tomu upcyklujte! Zo starých fliaš od vína, piva alebo sirupu môžete vytvoriť takúto krásnu dekoráciu s trblietavými číslami.

Holografická hviezda

Ako posledný tip nemôžeme vynechať tieto holografické hviezdičky od našej autorky Báry. Vyrobené sú zo špeciálneho holografického papiera a vyzerajú naozaj magicky nielen ledabolo niekde zavesené v prievane, ale aj položené ako ozdoba vedľa všetkých delikates a jednohubiek.

Pozrite si aj ďalšie návody na šperky aj dekorácie! Fotonávod vás prevedie tvorbou krok po kroku av sekcii Materiál na výrobu nájdete presne to, čo je k jednotlivým projektom potrebné. Takže nebudete musieť nič ďalšie riešiť a môžete sa pustiť rovno do tvorenia! Návody sú zadarmo, naopak nás veľmi potešia, keď výsledky svojej tvorby, inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o výsledky svojej tvorby. Buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame. Značka #inspiraceodmanumi

Súvisiace články

Májová výzva: Kvety + 5 nápadov na tvorenie

Májová výzva: Kvety + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte sa do májovej výzvy, ktorej témou je tvorenie šperkov a dekorácií s kvetinovými akcentmi. Tvorte, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Kúzelná doprava zdarma

Kúzelná doprava zdarma

Časovo obmedzená akcia: len do pondelka môžete nakúpiť a mať dopravu zdarma.

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Nakúpte do nedele 14. 4. 2024 a môžete mať zľavu až 6,6 € na celý nákup! Ako na to? Čítajte nižšie.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Dita
Utorok, 30. Apríl 2024

100%

Celková spokojenost, nemám, co bych vytkla...

+ Zajímavá nabídka, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní a hezké zboží

Miroslava
Pondelok, 29. Apríl 2024

100%

Paráda, doporučuju.

+ Díky za super rychlost. Objednávka mi hořela, objednávala jsem na dobírku a odeslali mi to vážně v…

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.