Minerály na mieru pre znamenie Kozorožca

Neděle, 1. január 2023

Poďte si prezrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie Kozorožca a aké majú vlastnosti!

Minerály na mieru pre znamenie Kozorožca

Čo o Kozorožcovi hovorí horoskop?

Ambície, cieľavedomosť a túžba po uznaní, to sú základné motivácie Kozorožcov. Majú dlhodobý plán, ako úspech dosiahnuť, a sú schopní mu prinášať obete. Vo všetkých aspektoch života sa na nich môžete spoľahnúť, pretože si sú vedomí svojej zodpovednosti. Ich povaha je veľmi introvertná a svoju dušu odhaľujú len najbližším. Ostatným sa preto môžu často zdať až príliš chladní, avšak pre svojich najbližších majú rýdzi záujem.

Ľudia, ktorí majú znamenie Kozorožca, sa narodili v rozmedzí od 22. 12. do 20. 1. a po túto dobu u nás nájdete nižšie zmienené koráliky z minerálov s 10 % zľavou!

Minerály vhodné pre Kozorožca:

Ametyst, čierny pruhovaný achát, čierny vločkový obsidián, granát, krištáľ, lapis lazuli, leopardí jaspis, modrý čipkovaný achát, lepidolit, ónyx, pietersit, pyrit, rubín, zafír, turmalín a záhneda. Viac o týchto mineráloch nájdete nižšie.

Ametyst

Ametyst je kameňom duchovnej očisty a meditácie. Mocný kameň s ohromnou ochrannou, liečivou a očistnou silou. Zaháňa vraj nespavosť a nočné mory. Prináša pokoj a zaháňa negatívne emócie, obavy a zlobu. Napomáha údajne sústredeniu, dodáva rozhodnosť a rozvíja našu intuíciu. Ametyst má vysoké spirituálne vibrácie. Hovorí sa, že priťahuje pravú, rýdzu, emocionálnu lásku, posilňuje vernosť, tíši strachy a zvyšuje nádeje. Čistí a harmonizuje 5. a 7. čakru.

Ametystové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Čierny pruhovaný achát

Čierny achát vie eliminovať negatívnu energiu, a to ako z vonkajších vplyvov, tak vnútri našej mysle. Zároveň nám podľa legiend zvyšuje odolnosť, pocit bezpečia a sebadôveru. Okrem tejto citovej roviny je tiež dobre známy ako kameň, ktorý údajne dokáže podporovať a rozvíjať analytické myslenie, vďaka ktorému ľahko prídete na skryté možnosti, ktoré ste predtým nevideli. Z tohto dôvodu, a tiež pretože prináša majiteľovi prosperitu, je vhodným pomocníkom aj v kariérnej sfére.

Čierne pruhované achátové koráliky nájdete tu >>>

Čierny vločkový obsidián

Vločkový obsidián je silný ochranný kameň. Zavádza nás do najhlbšieho vnútra a vynáša na povrch pravdu. Chráni pred zlom a všetkou negativitou. Údajne dodáva sebadôveru, silu odolávať nepohodám a nepriazniam života a pomáha v slabých chvíľkach získať opäť pevnú pôdu pod nohami.

Obsidiánové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Granát

Granát je veľmi známy kameň, ktorý je obdivovaný nielen pre svoju farbu, ale aj vďaka svojim vlastnostiam. Používa sa už po stáročia ako ochranný amulet, ktorý nás dokáže varovať pred blížiacim sa nebezpečenstvom. Harmonizuje koreňovú čakru, a tým nám dodáva pocit pokoja a mieru, a učí nás pracovať s vlastnou sexualitou a našou rýdzou podstatou. Tiež nám pomáha prekonávať strach z rôznych tabu a zdeľovania vnútornej pravdy. Okrem iného môže byť ideálny pre tých, ktorým chýba sebavedomie, pretože vraj dodáva pocit nepremožiteľnosti.

Granátové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Krištáľ

Krištáľ je číra odroda kremeňa. Univerzálny kryštál, ktorý energiu uvoľňuje, zosilňuje, reguluje a uvádza ju do absolútnej harmónie. Povzbudzuje vraj psychiku a samostatnosť. Krištáľ nás ochraňuje pred všetkým zlým a negatívnym. Pomáha sebazdokonaleniu a učí nás vidieť sa takí, akí skutočne sme. Harmonizuje, čistí a chráni auru. Zaisťuje údajne pokojný spánok a zvyšuje našu duchovnú silu.

Krištáľové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Lapis lazuli

Lapis lazuli je kameňom lásky, priateľstva a múdrosti. Je vhodný na meditácie, pretože prináša hlboký vnútorný pokoj a mier. Hovorí sa, že pôsobí proti depresii a rýchlo odstraňuje stres. Dodáva odvahu, zvyšuje psychické vedomie. Prináša súcit, poctivosť a čestnosť. Udržiava v rovnováhe 5. čakru a 6. otvára. Odstraňuje vraj problémy s komunikáciou, učí naslúchaniu druhým, odhaľuje vnútornú pravdu a umožňuje sebavyjadrenie bez lipnutia na kompromisoch. Podporuje kreativitu, zosilňuje myšlienky a vnáša do nich jasný pohľad.

Lapis lazuli koráliky a kamene nájdete tu >>>

Leopardí jaspis

Tento krásne sfarbený minerál je podľa legiend úzko spätý s elementom Zeme. Podporuje koreňovú čakru a je považovaný za ochranný kameň. Pomáha vyrovnať sa so strachom z nejasnej budúcnosti a obavami, pretože vraj dokáže nasmerovať nositeľa k správnym rozhodnutiam. Jaspisové koráliky a kamene nájdete tu >>>Modrý čipkovaný achát Modrý čipkovaný achát náleží elementu vody. Zaisťuje nám pokoj a prináša šťastie. Odstraňuje pocity starých krívd, verí sa, že zbavuje stresu a zmierňuje hádky v domácnosti alebo rodine. Zaisťuje nám veľkú oporu a napomáha čerpať z nekonečného zdroja sily.

Jaspisové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Modrý čipkovaný achát

Modrý čipkovaný achát náleží elementu vody. Zaisťuje nám pokoj a prináša šťastie. Odstraňuje pocity starých krívd, verí sa, že zbavuje stresu a zmierňuje hádky v domácnosti alebo rodine. Zaisťuje nám veľkú oporu a napomáha čerpať z nekonečného zdroja sily.

Modré čipkované achátové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Lepidolit

Lepidolit pôsobí pozitívne na krčnú aj korunnú čakru a podľa legiend pohlcuje všetko negatívne. Upokojuje rozbúrenú myseľ a pomáha nájsť stratený poriadok. Podľa legiend dokáže potlačiť utkvelé myšlienky a odstrániť zažité bloky v mysli, pretože dokáže odhaliť pravú príčinu ich existencie.

Lepidolitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Ónyx

Ónyx je tajomný kameň dodávajúci silu. Bráni a ochraňuje pred negatívnou energiou. Podľa legiend chráni náš život a pomáha nám v ťažkých obdobiach. Prináša ráznosť, vytrvalosť a dovoľuje nám stať sa pánmi svojho osudu. Zvyšuje sebadôveru aj sebakontrolu.

Ónyxové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Pietersit

Pietersit v sebe nosí element ohňa. Vďaka tomu tento kameň dokáže navodiť pozitívne pocity, vášeň a chuť do práce. Prebúdza v nás chuť niečo dokázať, ale zároveň túto ohnivú energiu dokáže rozumne vybalansovať. Majiteľ tohto kameňa si tak dokáže vypracovať dlhodobú stratégiu. Ukazuje nám nové možnosti a odbúrava pocity strachu a nerozhodnosti. Vďaka tomu môže byť tento kameň ideálny pre tých, ktorí sa chcú zamerať na nájdenie zmyslu života.

Pietersitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Pyrit

Pyrit symbolizuje múdrosť a intelekt. Napomáha zastaviť roztržitú myseľ a dôjsť k očakávanému poznaniu. Podporuje pozornosť k nám samým a premieta do vedomia naše tienisté aj čisté stránky charakteru. Zvyšuje vraj sebavedomie a prináša úľavu od sklamania. Podnecuje hľadanie a poznanie svojho najvyššieho Ja. Hovorí sa o ňom, že zlepšuje pamäť a napomáha odbúrať pocity smútku, zúfalstva a melanchólie.

Pyritové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Rubín

Rubín je tým správnym minerálom pre tých, ktorí potrebujú dodať motiváciu a chuť do života. Prebúdza v nás silu maskulínneho Marsu, ktorý sa nebojí ísť si za svojím. Používa sa aj na dodanie odvahy, sebavedomia a na prehĺbenie sexuálneho pôžitku. Je to kameň vhodný pre vodcov, keďže pomáha rýchlo sa rozhodnúť a nebáť sa ísť si za svojím. Zároveň harmonizuje koreňovú čakru, takže údajne tlmí pocity hnevu a zaháňa negatívne myšlienky.

Rubínové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Zafír

Zafír je v ezoterickom svete známy ako jeden z najsilnejších kameňov pod vládou mocného Saturnu. V Indii ide o jeden z najposvätnejších kameňov. Používal sa ako kameň vhodný na veštenie a navodenie vyššieho stavu vedomia. Otvára krčnú čakru a tretie oko a svojmu majiteľovi pomáha dosiahnuť všetko, čo si skutočne praje. Ak sa vloží v noci pod vankúš, hovorí sa, že nám prináša veštecké sny. Používa sa aj na prehĺbenie meditácie a uvoľnenie vnútorného napätia. Je vhodný v akejkoľvek životnej sfére, od sebaspoznávania po kariérny rast.

Zafírové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Turmalín

Turmalín v sebe ukrýva pomalú zemitú energiu, vďaka ktorej nám navodzuje pocit vnútorného pokoja, a je ideálny pre tých, ktorí potrebujú odstrániť staré bloky a začať si veriť. Odbúrava negatívne pocity, a to nielen naše vlastné, ale tiež odvracia negativitu, ktorá je na nás namierená od ďalších osôb. Podporuje kreatívneho ducha a pomáha nám sústrediť sa prevažne na seba. Keďže v sebe ukrýva aj element vody, je vhodný pri práci s vlastnými pocitmi, najmä ak sa nám často strieda nálada. Upokojuje tok našich myšlienok, aby sme sa mohli sústrediť a správne sa vyjadriť.

Turmalínové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Záhneda

Záhneda je priesvitná odroda kremeňa. Hovorí sa, že je kameňom protikladov, a to práve pre svoje typické hnedočierne sfarbenie. Podporuje kreativitu a schopnosť prenášať skúsenosti a prežitky do tvorby. Napomáha zbaviť sa hmotných vecí a zamerať sa skôr na emocionálnu úroveň.

Záhnedové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Z vyššie vymenovaných drahých kameňov a minerálov môžete vytvoriť náramok alebo iný šperk na mieru pre tých, ktorí sa narodili v znamení Kozorožca, a nezabudnite darček tiež štýlovo zabaliť do niektorého z vrecúšok alebo škatuliek na šperky.

Chceli by ste vytvoriť náramok z minerálov, ale neviete, ako na to? Nemusíte sa báť, je to jednoduché! Prezrite si náš rázcestník, kde nájdete všetok potrebný materiál aj často kladené otázky. Veľa inšpirácie nájdete aj pod štítkom „Minerály“ na našom blogu alebo v sekcii Návodov a inšpirácie, kde na vás čaká viac než 150 originálnych návodov na šperky z drahých kameňov a minerálov.

Ak sa aj tak necítite na tvorenie, ale napriek tomu vás minerály nadchli, predávame tiež darčekové sady tromlovaných minerálov priamo na mieru pre všetky znamenia. Darčekový balíček pre Kozorožca nájdete tu.

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o svoju tvorbu buď na našom Facebooku alebo na Instagrame, značka #inspiraciaodmanumi.

-------------

Vyššie zmienené ezoterické účinky všetkých minerálov za žiadnu cenu nie sú náhradou liečebnej či inej odbornej pomoci. Ich magické účinky sú len legendami, ktoré sa dlhodobo viažu k našej histórii, a tak k nim aj odporúčame pristupovať.

Súvisiace články

Minerály na mieru pre znamenie Blížencov

Minerály na mieru pre znamenie Blížencov

Poďte si prezrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie Blížencov a aké majú vlastnosti!

Minerály na mieru pre znamenie Býka

Minerály na mieru pre znamenie Býka

Poďte sa pozrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie Býka a aké majú vlastnosti!

Minerály na mieru pre znamenie barana

Minerály na mieru pre znamenie barana

Poďte sa pozrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie berana a aké majú vlastnosti!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Eva
Streda, 27. Marec 2024

100%

Rychlé dodání, pečlivě zabalené, velká spokojenost. Všem doporučuji.

Olga
Utorok, 26. Marec 2024

100%

Široká nabídka a rychlé dodání.

Milena
Neděle, 24. Marec 2024

100%

rýchlosť