Minerály na mieru pre znamenie Býka

Piatok, 21. apríl 2023

Poďte sa pozrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie Býka a aké majú vlastnosti!

Minerály na mieru pre znamenie Býka

Čo o Býkoch hovorí horoskop?

Býci sú praktické bytosti, ktoré majú vrodený zmysel pre materiálne záležitosti. Preto býva ich hlavným zmyslom života práca. Sú pokojní a vyrovnaní, ale keď sa pre niečo nadchnú, budú za to tvrdo bojovať. Sú veľmi zodpovední a môžete si byť istí, že sa na nich dá spoľahnúť. Majú okolo seba radi pekné veci a dokážu oceniť hodnotu vecí a užívať si luxus.

Ľudia, ktorí majú znamenie Býka, sa narodili v rozmedzí od 21. 4. do 21. 5. a po túto dobu u nás nájdete nižšie zmienené koráliky z minerálov s 10 % zľavou!

Všetky zlacnené koráliky nájdete tu >>>

Minerály vhodné pre Býka:

Avanturín, beryl, biely opál, citrín, čierny achát, fluorit, chryzokol, koral, malachit, morganit, ruženínsmaragd. Viac o týchto mineráloch nájdete nižšie alebo si ich môžete všetky prezrieť priamo pod filtrom „Vhodné pre Býkov“ v kategórii drahých kameňov a minerálov.

Avanturín

Avanturín rozosieva tichú radosť a pokoj. Jeho zelené trblietanie prežiari každý problém, rozloží negatívne myšlienky a s nimi spojené pocity. Navodzuje pokoj, rovnováhu a hormóniu. Podporuje vraj duševné zdravie a pokojný spánok. Umožňuje pustiť všetky starosti z hlavy a uvoľniť sa. Pomáha nám naviazať tesné spojenie s prírodou a jej oživujúcou energiou. V napätých situáciách nám vracia stratenú nádej a poskytuje vnútorný pokoj.

Avanturínové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Beryl

Beryl je podľa legiend liečivý minerál, ktorý má veľa pozitívnych účinkov. Funguje ako ochranný kameň, ktorý zároveň dodáva čerstvú energiu a pomáha údajne zvládať každodenný stres. Tento minerál má skvelú schopnosť nahliadnuť pod povrch vecí a naučiť sa vyselektovať v živote tie najdôležitejšie priority. Vďaka tomu sa používa aj ako radca na ceste za šťastím, pretože nás dokáže viesť a zároveň sa sústrediť na to, čo je skutočne podstatné. Ak ho položíte na pracovný stôl, môže vám vraj pomôcť k rýchlym rozhodnutiam a perfektnej koncentrácii.

Berylové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Biely opál

Biely opál je špeciálny kameň, ktorý v sebe nesie silnú liečivú energiu. Harmonizuje naše čakry a dodáva nám pocit bezpečia. Zároveň podobne ako krištáľ pôsobí ako zosilňovač našich myšlienok a pocitov. Používa sa aj pri práci s vyšším Ja, ak chceme nahliadnuť do našej skutočnej podstaty a naďalej s ňou pracovať, alebo ak sa rozhodneme spojiť sa s vyššou frekvenčnou sférou. Blahodarne pôsobí na naše zdravie a ukazuje nám nové cesty, ktoré nás povedú k nastoleniu lepších zvykov. Tiež nás učí byť flexibilní a brať život taký, aký je.

Koráliky a kamene z bieleho opálu nájdete tu >>>

Citrín

Citrín bol od nepamäti ctený ako kameň Slnka. Vnáša do nášho života vnútorný pokoj, energiu, pocit sviežosti, bezpečia a hrejivého tepla. Podporuje kreativitu a prejasňuje myseľ. Pomáha vraj prekonať stavy nepokoja, strachu a nespokojnosti. Pomáha údajne aj odbúravať únavu, nervozitu, fóbie a prekonávať mentálne blokády. Podporuje našu intuíciu a tvorivé vyjadrenie. Najcennejší a najúčinnejší je citrín priezračných citrónových a zlatistých farieb.

Citrínové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Čierny achát

Čierny achát vie eliminovať negatívne energie, a to ako z vonkajších vplyvov, tak vnútri našej mysle. Zároveň nám zvyšuje odolnosť, pocit bezpečia a zvyšuje našu sebadôveru. Okrem tejto citovej roviny je tiež dobre známy ako kameň, ktorý vraj dokáže podporovať a rozvíjať analytické myslenie, vďaka ktorému ľahko prídete na skryté možnosti, ktoré ste predtým nevideli. Z tohto dôvodu, a tiež pretože prináša majiteľovi prosperitu, je vhodným pomocníkom aj v kariérnej sfére.

Čierne achátové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Fluorit

Fluorit je obdarený silnou ochrannou mocou, najmä na duševnej úrovni. Pracuje s vedomou mysľou, posilňuje vraj naše myšlienky a potláča silné emócie. Verí sa, že urovnáva zúfalstvo, depresiu či hnev. Uvádza do súladu citovú, telesnú aj duševnú rovinu. Posilňuje vraj analytické schopnosti, dodáva poriadok každodennému životu, jemne otvára dvere do podvedomia a necháva na povrch vyplávať potláčané pocity. Podľa legiend zvyšuje sebadôveru, zručnosť a duševnú koordináciu. Verí sa, že pomáha pri učení a napomáha koncentrácii a účinne funguje proti škodlivým vplyvom počítačov a elektromagnetickému žiareniu.

Fluoritové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Chryzokol

Chryzokol dokáže okúzliť svojou krásne tyrkysovou farbou. Je to kameň pod vládou zmyselnej Venuše, a preto priťahuje lásku a učí nás nebáť sa milovať. Harmonizuje naše vnútorné pocity a dodáva nám pokoj a mier na duši. Vďaka tomu má podľa legiend aj skvelé liečivé účinky na nášho ducha. Tento kameň je ideálny pre tých, ktorí sa nevedia zastaviť, pretože dokáže upokojiť a ukázať, na čom skutočne záleží. Zároveň vraj však tiež dokáže prehĺbiť rozvážnosť a zlepšuje našu koncentráciu a komunikáciu s okolitým svetom.

Chryzokolové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Koral

Koral údajne pomáha udržať sústredenie a vyháňa nervozitu, strach a nerozhodnosť. Dodáva rozum, odvahu a múdrosť. Prináša pokojný spánok a zaháňa nočné mory. Verí sa, že ak je venovaný dieťaťu ako dar, zaistí mu ochranu a zdravie. Priťahuje lásku a šťastie. Biely koral má vraj predovšetkým pozitívny vplyv na ľudskú psychiku, keďže ochraňuje pred negatívnymi myšlienkami, stresom a pomáha v človeku budovať vnútorný pokoj. Červený koral bol považovaný za dar od bohov a je mocným ochranným kameňom pred vonkajšími nebezpečenstvami.

Koralové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Malachit

Malachit je typický ženský kameň. Symbolizuje ženskú zmyselnosť, zvodnosť, spanilosť, rozmanitosť a zvedavosť. Podľa legiend pomáha pri partnerských nezhodách a problémoch. Podporuje vraj pokoj, emocionálnu vyrovnanosť a dodáva energiu. Prebúdza harmóniu a mier v duši. Podporuje kreativitu a prispôsobivosť, harmonizuje rozumovú a citovú stránku a odbúrava ostych. Odoberá z tela negatívnu energiu, odbúrava naše blokády a verí sa, že prispieva k hojivým procesom v celom organizme. V centre srdca neutralizuje emotívne problémy.

Malachitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Morganit

Morganit je kameňom lásky. Tento ružový kameň sa viaže k srdcovej čakre, ktorú otvára a pomáha nám navodzovať harmonické vzťahy nielen s okolím, ale aj so sebou. Ide o odrodu minerálu beryl, ktorý je veľmi vzácnym polodrahokamom, ktorého nálezisko sa nachádza na Madagaskare. Verí sa, že morganit je skvelým minerálom pre zamilovaných, pretože prehlbuje ich intímne puto.

Morganitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Ruženín

Ruženín je kameňom lásky a srdca. Pomáha prejavovať city, dodáva lásku a krásu. Podnecuje nežnosť, miernosť, priateľskosť, nesebeckosť, citlivosť a vnímavosť voči ostatným aj sebe samému. Podporuje fantáziu, trpezlivosť, inšpiráciu a tvorivosť. Dáva silu na odpúšťanie a učí nás sebaúcte a sebaláske. Podľa legiend pôsobí priaznivo pri pocitoch strachu, zlosti, nevôle a viny. Dodáva energiu a odporúča sa práve pre svoju pozitívnu energiu pri rekonvalescencii.

Ruženínové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Smaragd

Smaragd je drahokam pochádzajúci z kameňa beryl. Ide o veľmi vzácny kameň povestný svojou krásnou zelenou farbou, ktorý má okrem svojho luxusného vzhľadu aj veľmi silné ezoterické účinky. Je to kameň lásky a hojnosti. Otvára srdcovú čakru, harmonizuje partnerské vzťahy a priťahuje šťastie. Pripisujú sa mu silné magické účinky a symbolizuje múdrosť. Tiež sa verí, že jeho majiteľ si zachová mladistvý vzhľad aj ducha.

Smaragdové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Z vyššie vymenovaných drahých kameňov a minerálov môžete vytvoriť náramok alebo iný šperk na mieru pre tých, ktorí sa narodili v znamení Býka, a nezabudnite darček aj štýlovo zabaliť do niektorého z vrecúšok alebo škatuliek na šperky.

Chceli by ste vytvoriť náramok z minerálov, ale neviete, ako na to? Nemusíte sa báť, je to jednoduché! Prezrite si náš rázcestník, kde nájdete všetok potrebný materiál aj často kladené otázky. Kopec inšpirácie nájdete aj pod štítkom „Minerály“ na našom blogu alebo v sekcii Návodov a inšpirácie, kde na vás čaká viac než 150 originálnych návodov na šperky z drahých kameňov a minerálov.

Ak sa aj tak necítite na tvorenie, ale aj napriek tomu vás minerály nadchli, predávame aj darčekové sady tromlovaných minerálov priamo na mieru pre všetky znamenia. Darčekový balíček pre Býka nájdete tu.

Budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoju tvorbu buď na našom Facebooku alebo na Instagrame, značka #inspiraciaodmanumi.

-------------

Vyššie zmienené ezoterické účinky všetkých minerálov za žiadnu cenu nie sú náhradou liečebnej či inej odbornej pomoci. Ich magické účinky sú len legendami, ktoré sa dlhodobo viažu k našej histórii, a tak k nim aj odporúčame pristupovať.

Súvisiace články

Minerály na mieru pre znamenie Blížencov

Minerály na mieru pre znamenie Blížencov

Poďte si prezrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie Blížencov a aké majú vlastnosti!

Minerály na mieru pre znamenie barana

Minerály na mieru pre znamenie barana

Poďte sa pozrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie berana a aké majú vlastnosti!

Minerály na mieru pre znamenie ryb

Minerály na mieru pre znamenie ryb

Poďte sa pozrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie Rýb a aké majú vlastnosti!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!