Minerály na mieru pre znamenie Blížencov

Pondelok, 22. máj 2023

Poďte si prezrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie Blížencov a aké majú vlastnosti!

Minerály na mieru pre znamenie Blížencov

Čo o Blížencoch hovorí horoskop?

Vnímaví a intelektuálne založení Blíženci sú od prírody idealisti. Baví ich diskutovať s ostatnými a filozofovať v bežnom živote. Ich záujmy sú naozaj široké, z čoho plynie činorodý a aktívny život. Sú vnímaví, dychtiví a pohotoví. Nemajú problém rýchlo konať zásadné zmeny. Vďaka svojej prchavosti ich často zaujmú nové vnemy. Málokedy chodia včas, ale zato majú vždy v rukáve nejakú zaujímavú historku.

Ľudia, ktorí majú znamenie Blížencov, sa narodili v rozmedzí od 22. 5. do 21. 6. a po túto doby u nás nájdete nižšie zmienené koráliky z minerálov s 10 % zľavou!

Všetky zlacnené koráliky nájdete tu >>>

Minerály vhodné pre Blížencov:

Akvamarín, ametyst, apatit, citrín, fluorit, jantár, kalcit, karneol, krištáľ, modrý krajkový achát, tanzanit, tigrie oko a tyrkenit. Viac o týchto mineráloch nájdete nižšie alebo si ich môžete všetky pozrieť priamo pod filtrom "Vhodné pre Blížencov" v kategórii drahých kameňov a minerálov.

Akvamarín

Akvamarín je kameňom vody, ktorá so sebou prináša pokoj, ticho a očistu. Pomáha v prietoku komunikácie a správnemu sebavyjadreniu. Akvamarín údajne vníma všetky pocity svojho majiteľa a pomáha mu nabrať všetku odvahu a zodpovednosť na vykonanie potrebných činov. Je to partnerský kameň, ktorý podľa legiend necháva odplynúť vzťahové konflikty a nastoliť opäť domovskú pohodu. Používa sa aj ako talizman na dlhé cesty.

Akvamarínové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Ametyst

Ametyst je kameňom duchovnej očisty a meditácie. Mocný kameň s ohromnou ochrannou, liečivou a očistnou silou. Zaháňa vraj nespavosť a nočné mory. Prináša pokoj a zaháňa negatívne emócie, obavy a zlobu. Napomáha údajne sústredeniu, dodáva rozhodnosť a rozvíja našu intuíciu. Ametyst má vysoké spirituálne vibrácie. Hovorí sa, že priťahuje pravú, rýdzu, emocionálnu lásku, posilňuje vernosť, tíši strachy a zvyšuje nádeje. Čistí a harmonizuje 5. a 7. čakru.

Ametystové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Apatit

Apatit je, ako môže napovedať jeho názov, skvelým kameňom na tlmenie apatie. Tento minerál sa hodí predovšetkým pre tých, ktorí potrebujú dobiť energiu a podporiť sebavedomie a autenticitu svojho prejavu pri kontakte s ostatnými ľuďmi. Energiu vie nielen dobíjať, tiež ju dobre zrovnáva a ďalej udržiava v rovnováhe. Hodí sa teda údajne aj na upokojenie, ak máte energie viac, než treba.

Apatitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Citrín

Citrín bol od nepamäti ctený ako kameň Slnka. Vnáša do nášho života vnútorný pokoj, energiu, pocit sviežosti, bezpečia a hrejivého tepla. Podporuje kreativitu a prejasňuje myseľ. Pomáha vraj prekonať stavy nepokoja, strachu a nespokojnosti. Pomáha údajne aj odbúravať únavu, nervozitu, fóbie a prekonávať mentálne blokády. Podporuje našu intuíciu a tvorivé vyjadrenie. Najcennejší a najúčinnejší je citrín priezračných citrónových a zlatistých farieb.

Citrínové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Fluorit

Fluorit je obdarený silnou ochrannou mocou, najmä na duševnej úrovni. Pracuje s vedomou mysľou, posilňuje vraj naše myšlienky a potláča silné emócie. Verí sa, že urovnáva zúfalstvo, depresiu či hnev. Uvádza do súladu citovú, telesnú aj duševnú rovinu. Posilňuje vraj analytické schopnosti, dodáva poriadok každodennému životu, jemne otvára dvere do podvedomia a necháva na povrch vyplávať potláčané pocity. Podľa legiend zvyšuje sebadôveru, zručnosť a duševnú koordináciu. Verí sa, že pomáha pri učení a napomáha koncentrácii a účinne funguje proti škodlivým vplyvom počítačov a elektromagnetickému žiareniu.

Fluoritové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Jantár

Jantárové šperky a doplnky sú opradené radom legiend. V minulosti sa okrem šperkov a rôznych (väčšinou dekoratívnych) predmetov jantár používal aj v liečiteľstve. V ezoterizme sa verí, že jantár sa spája s archetypom veľkej Matky, a teda v sebe ukrýva ženskú silu, ktorú zároveň podporuje. Verí sa tiež, že ochraňuje tehotné ženy a ich plod a celý proces tehotenstva. Celkovo je to silne ochranný kameň, ktorý korešponduje so slnečnou energiou, a preto údajne zlepšuje svojmu nositeľovi náladu a zároveň tiež podporuje kreatívne múzy. Používa sa aj na privovanie správneho životného partnera a finančnej hojnosti.

Jantárové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Kalcit

Kalcit je podľa legiend kameňom hlboko spätým s duchovnom, čistí a nabíja sakrálnu aj korunnú čakru. Údajne na seba tiež viaže negatívnu energiu a tú premieňa na pozitívnu. Má údajne zmierňovať časté zmeny nálad a upokojuje rozbúrené myšlienky. Svojmu nositeľovi pomáha s lepšou relaxáciou.

Kalcitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Karneol

Karneol nás svojimi teplými tónmi prepája s krásou a tvorivou energiou Zeme. Pomáha pri nedostatku motivácie a podporuje vitalitu a tvorivé schopnosti. Tlmí údajne hnev, zlobu, ale aj lenivosť a nečinnosť. Dodáva sebadôveru, chráni myšlienky a dodáva chuť do života. Používal sa údajne ako psychická podpora pri liečbe ťažkých ochorení. Posilňuje vraj koncentráciu a oživuje našu kreativitu potrebnú na tvorivé prejavy.

Karneolové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Krištáľ

Krištáľ je číra odroda kremeňa. Univerzálny kryštál, ktorý energiu uvoľňuje, zosilňuje, reguluje a uvádza ju do absolútnej harmónie. Povzbudzuje vraj psychiku a samostatnosť. Krištáľ nás ochraňuje pred všetkým zlým a negatívnym. Pomáha sebazdokonaleniu a učí nás vidieť sa takí, akí skutočne sme. Harmonizuje, čistí a chráni auru. Zaisťuje údajne pokojný spánok a zvyšuje našu duchovnú silu.

Krištáľové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Modrý čipkový achát

Modrý čipkovaný achát náleží elementu vody. Zaisťuje nám pokoj a prináša šťastie. Odstraňuje pocity starých krívd, verí sa, že zbavuje stresu a zmierňuje hádky v domácnosti alebo rodine. Zaisťuje nám veľkú oporu a napomáha čerpať z nekonečného zdroja sily.

Modré čipkované achátové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Tanzanit

Tanzanit má podľa legiend silný upokojujúci účinok na našu psychickú stránku. Je vraj vhodný predovšetkým pre tých, ktorí práve prechádzajú komplikovaným životným obdobím a pociťujú stavy úzkosti alebo depresie, keďže neveria v lepšie zajtrajšky. Tento minerál sa používa nielen ako ochrana, ale verí sa, že má aj liečivé účinky, práve vďaka tomu, že dokáže potlačiť veľkú mieru stresu a upokojiť rozbúrené myšlienky. Tento polodrahokam hojne využívali africkí domorodci, ale jeho slávu mu priniesla známa herečka Elizabeth Taylor povestná svojou láskou k drahým kameňom, keďže si z neho nechala vyrobiť náhrdelník.

Tanzanitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Tigrie oko

Tigrie oko je ochranný kameň. Varuje pred samoľúbosťou a napomáha konať na základe rozumu, namiesto citov. Podľa legiend chráni pred všetkými formami nebezpečenstvo. Pomáha pri skúškach a dôležitých rozhodnutiach. Podporuje tok energie v tele a dodáva silu, priťahuje peniaze a bohatstvo. Cez spojenie medzi slnečnou a zemskou energiou pomáha uzemniť ľudí, ktorí stratili spojenie s realitou. Zároveň podporuje duchovný rast zemsky orientovaných ľudí. Pomáha s odbúraním závislostí na druhých ľuďoch a uznaním vlastnej hodnoty.

Korálky a kamene z tigrieho oka nájdete tu >>>

Tyrkenit

Tyrkenit je považovaný za kameň šťastia. Jeho farba nabáda našu dušu k čistote citu, mysle a konania. Rozptyľuje negatívne vnemy a pocity. Údajne chráni pred nešťastím a nehodami. Dáva nám múdrosť neba, vôd a zeme, čím pomáha naše idey a intuitívne vnemy previesť do praktického života. Tyrkenit okolo nás vytvára silné vibračné pole, ktoré nás chráni pred zlými silami z duchovného sveta, ktoré sa nás pokúšajú ohrozovať.

Tyrkenitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Z vyššie vymenovaných drahých kameňov a minerálov môžete vytvoriť náramok alebo iný šperk na mieru pre tých, ktorí sa narodili v znamení Blížencov, a nezabudnite darček aj štýlovo zabaliť do niektorého z vrecúšok alebo škatuliek na šperky.

Chceli by ste vytvoriť náramok z minerálov, ale neviete, ako na to? Nemusíte sa báť, je to jednoduché! Prezrite si náš rázcestník, kde nájdete všetok potrebný materiál aj často kladené otázky. Kopec inšpirácie nájdete aj pod štítkom „Minerály“ na našom blogu alebo v sekcii Návodov a inšpirácie, kde na vás čaká viac než 150 originálnych návodov na šperky z drahých kameňov a minerálov.

Ak sa aj tak necítite na tvorenie, ale aj napriek tomu vás minerály nadchli, predávame aj darčekové sady tromlovaných minerálov priamo na mieru pre všetky znamenia. Darčekový balíček pre Blížence nájdete tu.

Budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoju tvorbu buď na našom Facebooku alebo na Instagrame, značka #inspiraciaodmanumi.

-------------

Vyššie zmienené ezoterické účinky všetkých minerálov za žiadnu cenu nie sú náhradou liečebnej či inej odbornej pomoci. Ich magické účinky sú len legendami, ktoré sa dlhodobo viažu k našej histórii, a tak k nim aj odporúčame pristupovať.

Súvisiace články

Minerály na mieru pre znamenie Býka

Minerály na mieru pre znamenie Býka

Poďte sa pozrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie Býka a aké majú vlastnosti!

Minerály na mieru pre znamenie barana

Minerály na mieru pre znamenie barana

Poďte sa pozrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie berana a aké majú vlastnosti!

Minerály na mieru pre znamenie ryb

Minerály na mieru pre znamenie ryb

Poďte sa pozrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie Rýb a aké majú vlastnosti!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Piatok, 12. Apríl 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.