Minerály na mieru pre znamenie Vodnára

Sobota, 21. január 2023

Poďte sa pozrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie Vodnára a aké majú vlastnosti!

Minerály na mieru pre znamenie Vodnára

Čo o Vodnárovi hovorí horoskop?

Originálny prístup k životu je dôvodom, prečo sú Vodnári často neprehliadnuteľní. Nadovšetko si cenia slobodu a priateľstvo. Sú svojimi myšlienkami často „trochu napred“ a ich idealistické pohľady na vec často zostávajú nepochopené. Ale to ich túžbu prehlbovať a ďalej šíriť svoje poznanie nijak neovplyvňuje.

Ľudia, ktorí majú znamenia vodnára sa narodili v rozmedzí od 21. 12. do 20. 2. a počas tejto doby u nás nájdete nižšie spomínané korálky z minerálov s 10% zľavou!

Všetky zľavnené korálky nájdete tu >>>

Minerály vhodné pre Vodnára:

Akvamarín, amazonit, fluorit, granát, chryzokol, jaspis, krištáľ, labradorit, lapis lazuli, modrý čipkovaný achát, modrý howlit, opál, tyrkenitzafír. Viac o týchto mineráloch nájdete nižšie alebo si ich môžete všetky pozrieť priamo pod filtrom "vhodné pre vodnárov" v kategórii drahých kameňov a minerálov.

Akvamarín

Akvamarín je kameňom vody, ktorá so sebou prináša pokoj, ticho a očistu. Pomáha v prietoku komunikácie a správnemu sebavyjadreniu. Akvamarín údajne vníma všetky pocity svojho majiteľa a pomáha mu nabrať všetku odvahu a zodpovednosť na vykonanie potrebných činov. Je to partnerský kameň, ktorý podľa legiend necháva odplynúť vzťahové konflikty a nastoliť opäť domovskú pohodu. Používa sa aj ako talizman na dlhé cesty.

Akvamarínové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Amazonit

Amazonit svojím vlnením vraj podporuje vitalitu a vyrovnáva rovnováhu tela a mysle v každodennom živote. Verí sa, že pomáha tíšiť nervozitu, stres, výkyvy nálad a tlmí prebytočnú energiu. S jeho pomocou sa ľahšie zbavíme egoizmu, lipnutia na veciach a iných záťaží. S amazonitom údajne ľahšie získame kontrolu nad svojím životom. Najúčinnejší vplyv tohto kameňa pocítime v emočnej oblasti, kde vraj tíši citové problémy.

Amazonitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Fluorit

Fluorit je obdarený silnou ochrannou mocou, najmä na duševnej úrovni. Pracuje s vedomou mysľou, posilňuje vraj naše myšlienky a potláča silné emócie. Verí sa, že urovnáva zúfalstvo, depresiu či hnev. Uvádza do súladu citovú, telesnú aj duševnú rovinu. Posilňuje vraj analytické schopnosti, dodáva poriadok každodennému životu, jemne otvára dvere do podvedomia a necháva na povrch vyplávať potláčané pocity. Podľa legiend zvyšuje sebadôveru, zručnosť a duševnú koordináciu. Verí sa, že pomáha pri učení a napomáha koncentrácii a účinne funguje proti škodlivým vplyvom počítačov a elektromagnetickému žiareniu.

Fluoritové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Granát

Granát je veľmi známy kameň, ktorý je obdivovaný nielen pre svoju farbu, ale aj vďaka svojim vlastnostiam. Používa sa už po stáročia ako ochranný amulet, ktorý nás dokáže varovať pred blížiacim sa nebezpečenstvom. Harmonizuje koreňovú čakru, a tým nám dodáva pocit pokoja a mieru, a učí nás pracovať s vlastnou sexualitou a našou rýdzou podstatou. Tiež nám pomáha prekonávať strach z rôznych tabu a zdeľovania vnútornej pravdy. Okrem iného môže byť ideálny pre tých, ktorým chýba sebavedomie, pretože vraj dodáva pocit nepremožiteľnosti.

Granátové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Chryzokol

Chryzokol dokáže okúzliť svojou krásne tyrkysovou farbou. Je to kameň pod vládou zmyselnej Venuše, a preto priťahuje lásku a učí nás nebáť sa milovať. Harmonizuje naše vnútorné pocity a dodáva nám pokoj a mier na duši. Vďaka tomu má podľa legiend aj skvelé liečivé účinky na nášho ducha. Tento kameň je ideálny pre tých, ktorí sa nevedia zastaviť, pretože dokáže upokojiť a ukázať, na čom skutočne záleží. Zároveň vraj však tiež dokáže prehĺbiť rozvážnosť a zlepšuje našu koncentráciu a komunikáciu s okolitým svetom.

Chryzokolové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Jaspis

Jaspis bol kvôli svojej širokej škále zemitých farieb a dostupnosti odpradávna používaný na výrobu predmetov a pečatidiel. Okrem praktického využitia mu bola pripisovaná aj magická moc. Jaspis je kameňom pokoja, pomáha nám nájsť v živote stratený poriadok a zistiť, čo je skutočne dôležité. Pomáha vraj pri riešení konfliktov aj životnej nerovnováhe a ochraňuje pred zlobou a nenávisťou. Poznáme mnoho druhov jaspisov, napríklad červený jaspis, tyrkysový jaspis regalit, obrázkový jaspis alebo leopardí jaspis. Legendy vravia, že keď si dáte pred spánkom pod vankúš jaspis, pomôže vám uchovať v hlave sny.

Jaspisové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Krištáľ

Krištáľ je číra odroda kremeňa. Univerzálny kryštál, ktorý energiu uvoľňuje, zosilňuje, reguluje a uvádza ju do absolútnej harmónie. Povzbudzuje vraj psychiku a samostatnosť. Krištáľ nás ochraňuje pred všetkým zlým a negatívnym. Pomáha sebazdokonaleniu a učí nás vidieť sa takí, akí skutočne sme. Harmonizuje, čistí a chráni auru. Zaisťuje údajne pokojný spánok a zvyšuje našu duchovnú silu.

Krištáľové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Labradorit

Labradorit je kameň s ojedinelým vzhľadom, keďže v sebe dokáže lámať svetlo a tým okolo seba vysiela dúhovú žiaru, najmä však odtiene modrej. Zaujímavosťou je, že prvý labradorit objavil Čech v roku 1770. Používa sa na prehĺbenie meditácie a upokojenie myšlienok. Pomáha nám údajne nechať staré veci za sebou a vykročiť dopredu bez starých tráum. Je to teda kameň podporujúci vnútorný pokoj a navodzujúci stav spolupatričnosti s okolitým svetom.

Labradoritové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Lapis lazuli

Lapis lazuli je kameňom lásky, priateľstva a múdrosti. Je vhodný na meditácie, pretože prináša hlboký vnútorný pokoj a mier. Hovorí sa, že pôsobí proti depresii a rýchlo odstraňuje stres. Dodáva odvahu, zvyšuje psychické vedomie. Prináša súcit, poctivosť a čestnosť. Udržiava v rovnováhe 5. čakru a 6. otvára. Odstraňuje vraj problémy s komunikáciou, učí naslúchaniu druhým, odhaľuje vnútornú pravdu a umožňuje sebavyjadrenie bez lipnutia na kompromisoch. Podporuje kreativitu, zosilňuje myšlienky a vnáša do nich jasný pohľad.

Lapis lazuli koráliky a kamene nájdete tu >>>

Modrý čipkovaný achát 

Modrý čipkovaný achát náleží elementu vody. Zaisťuje nám pokoj a prináša šťastie. Odstraňuje pocity starých krívd, verí sa, že zbavuje stresu a zmierňuje hádky v domácnosti alebo rodine. Zaisťuje nám veľkú oporu a napomáha čerpať z nekonečného zdroja sily.

Modré čipkované achátové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Modrý howlit

Modrý howlit prináša spomienky na sny, súčasne podporuje kreatívne myslenie a vyvoláva nové sny. Upokojuje rozbúrené city a napomáha údajne potlačiť zlosť a hnev. Prekonáva sebectvo a posilňuje naše kladné vlastnosti. Umožňuje hlbší pohľad do vnútra našich problémov. Howlit je kameň, ktorý potrebuje pravidelnú starostlivosť. Kameň čistíme pár minút pod vlažnou tečúcou vodou, ktorá z neho zmyje všetky nečistoty a negatívnu energiu.

Koráliky a kamene z modrého howlitu nájdete tu >>>

Opál

Opál patrí svojimi zemitými vlastnosťami do základnej čakry. Tu zastáva funkciu prostredníka medzi naším telom a Zemou. Vďaka tomuto spojeniu nám umožňuje čerpať životnú energiu a zosilňovať všetky naše vlastnosti. V „nečistých“ rukách môže pôsobiť negatívne. Podporuje intuíciu a celé telo harmonizuje. Svojmu nositeľovi môže vracať späť načerpanú negatívnu energiu, preto je nutné ho často čistiť v miske s vodou. Nabíja sa v noci za svitu mesiaca.

Opálové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Tyrkenit

Tyrkenit je považovaný za kameň šťastia. Jeho farba nabáda našu dušu k čistote citu, mysle a konania. Rozptyľuje negatívne vnemy a pocity. Údajne chráni pred nešťastím a nehodami. Dáva nám múdrosť neba, vôd a zeme, čím pomáha naše idey a intuitívne vnemy previesť do praktického života. Tyrkenit okolo nás vytvára silné vibračné pole, ktoré nás chráni pred zlými silami z duchovného sveta, ktoré sa nás pokúšajú ohrozovať.

Tyrkenitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Zafír

Zafír je v ezoterickom svete známy ako jeden z najsilnejších kameňov pod vládou mocného Saturnu. V Indii ide o jeden z najposvätnejších kameňov. Používal sa ako kameň vhodný na veštenie a navodenie vyššieho stavu vedomia. Otvára krčnú čakru a tretie oko a svojmu majiteľovi pomáha dosiahnuť všetko, čo si skutočne praje. Ak sa vloží v noci pod vankúš, hovorí sa, že nám prinesie veštecké sny. Používa sa aj na prehĺbenie meditácie a uvoľnenie vnútorného napätia. Je vhodný v akejkoľvek životnej sfére, od sebaspoznávania po kariérny rast.

Zafírové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Z vyššie vymenovaných drahých kameňov a minerálov môžete vytvoriť náramok alebo iný šperk na mieru pre tých, ktorí sa narodili v znamení vodnára, a nezabudnite darček aj štýlovo zabaliť do niektorého z vrecúšok alebo škatuliek na šperky.

Chceli by ste vytvoriť náramok z minerálov, ale neviete, ako na to? Nemusíte sa báť, je to jednoduché! Prezrite si náš rázcestník, kde nájdete všetok potrebný materiál aj často kladené otázky. Veľa inšpirácie nájdete aj pod štítkom „Minerály“ na našom blogu alebo v sekcii Návodov a inšpirácie, kde na váš čaká viac než 150 originálnych návodov na šperky z drahých kameňov a minerálov.

Ak sa aj tak necítite na tvorenie, ale napriek tomu vás minerály nadchli, predávame aj darčekové sady tromlovaných minerálov priamo na mieru pre všetky znamenia. Darčekový balíček pre Vodnára nájdete tu.

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o svoju tvorbu buď na našom Facebooku alebo na Instagrame, značka #inspiraciaodmanumi

------------

Vyššie zmienené ezoterické účinky všetkých minerálov za žiadnu cenu nie sú náhradou liečebnej či inej odbornej pomoci. Ich magické účinky sú len legendami, ktoré sa dlhodobo viažu k našej histórii, a tak k nim aj odporúčame pristupovať.

 

Súvisiace články

Minerály na mieru pre znamenie Blížencov

Minerály na mieru pre znamenie Blížencov

Poďte si prezrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie Blížencov a aké majú vlastnosti!

Minerály na mieru pre znamenie Býka

Minerály na mieru pre znamenie Býka

Poďte sa pozrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie Býka a aké majú vlastnosti!

Minerály na mieru pre znamenie barana

Minerály na mieru pre znamenie barana

Poďte sa pozrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie berana a aké majú vlastnosti!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Piatok, 12. Apríl 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.