Minerály na mieru pre znamenie ryb

Utorok, 21. február 2023

Poďte sa pozrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie Rýb a aké majú vlastnosti!

Minerály na mieru pre znamenie ryb

Čo o Rybách hovorí horoskop?

Predstavte si rybu… Jemného, pokojného živočícha vo svojom tichom prostredí… Práve také sú aj osoby, ktoré sa v znamení Rýb narodili. Harmónia je pre nich kľúčová, preto sa radšej prispôsobujú a zostávajú v pozadí. To ale neznamená, že nemajú svoj názor, len viac premýšľajú o tom, kedy je vhodné ho vysloviť. Pre svoju vrodenú nenápadnosť majú jedinečnú schopnosť vidieť veci, ktoré môžu byť pre ostatných skryté. Ryby sú veľmi vnímaví a citliví jedinci, pre ktorých má zásadnú hodnotu možnosť pomáhať ostatným.

Všetky minerálové korálky nájdete tu >>>

Minerály vhodné pre Ryby:

Akvamarín, ametyst, angelit, fluorit, granát, jadeit, jaspis, kyanit, lapis lazuli, larimar, modrý čipkovaný achát, olivín, opál, tanzanit, tyrkenit. Viac o týchto mineráloch nájdete nižšie alebo si ich môžete všetky pozrieť priamo pod filtrom "vhodné pre Ryby" v kategórii drahých kameňov a minerálov.

Akvamarín

Akvamarín je kameňom vody, ktorá so sebou prináša pokoj, ticho a očistu. Pomáha v prietoku komunikácie a správnemu sebavyjadreniu. Akvamarín údajne vníma všetky pocity svojho majiteľa a pomáha mu nabrať všetku odvahu a zodpovednosť na vykonanie potrebných činov. Je to partnerský kameň, ktorý podľa legiend necháva odplynúť vzťahové konflikty a nastoliť opäť domovskú pohodu. Používa sa aj ako talizman na dlhé cesty.

Akvamarínové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Ametyst

Ametyst je kameňom duchovnej očisty a meditácie. Mocný kameň s ohromnou ochrannou, liečivou a očistnou silou. Zaháňa vraj nespavosť a nočné mory. Prináša pokoj a zaháňa negatívne emócie, obavy a zlobu. Napomáha údajne sústredeniu, dodáva rozhodnosť a rozvíja našu intuíciu. Ametyst má vysoké spirituálne vibrácie. Hovorí sa, že priťahuje pravú, rýdzu, emocionálnu lásku, posilňuje vernosť, tíši strachy a zvyšuje nádeje. Čistí a harmonizuje 5. a 7. čakru.

Ametystové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Angelit

Angelit je známy predovšetkým medzi liečiteľmi, keďže pomáha navodzovať kontakt s čistou vesmírnou energiou, podporuje vnímavosť, ktorá je pre Ryby typická. Okrem toho sa mu hovorí kameň súcitu, keďže dokáže prehlbovať stav zľutovania a zmierenia sa s vecami, ktoré už nemôžeme zmeniť. Majiteľa podľa legiend ochraňuje pred krutosťou a navodzuje stav pokoja a mieru.

Angelitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Fluorit

Fluorit je obdarený silnou ochrannou mocou, najmä na duševnej úrovni. Pracuje s vedomou mysľou, posilňuje vraj naše myšlienky a potláča silné emócie. Verí sa, že urovnáva zúfalstvo, depresiu či hnev. Uvádza do súladu citovú, telesnú aj duševnú rovinu. Posilňuje vraj analytické schopnosti, dodáva poriadok každodennému životu, jemne otvára dvere do podvedomia a necháva na povrch vyplávať potláčané pocity. Podľa legiend zvyšuje sebadôveru, zručnosť a duševnú koordináciu. Verí sa, že pomáha pri učení a napomáha koncentrácii a účinne funguje proti škodlivým vplyvom počítačov a elektromagnetickému žiareniu.

Fluoritové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Granát

Granát je veľmi známy kameň, ktorý je obdivovaný nielen pre svoju farbu, ale aj vďaka svojim vlastnostiam. Používa sa už po stáročia ako ochranný amulet, ktorý nás dokáže varovať pred blížiacim sa nebezpečenstvom. Harmonizuje koreňovú čakru, a tým nám dodáva pocit pokoja a mieru, a učí nás pracovať s vlastnou sexualitou a našou rýdzou podstatou. Tiež nám pomáha prekonávať strach z rôznych tabu a zdeľovania vnútornej pravdy. Okrem iného môže byť ideálny pre tých, ktorým chýba sebavedomie, pretože vraj dodáva pocit nepremožiteľnosti.

Granátové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Jadeit

Jadeit je minerálny kameň určený predovšetkým na duchovnú očistu. Je ideálny nielen na upokojenie, ale aj na harmonizáciu všetkých čakier. Hovorí sa, že je ideálny pre tých, ktorí chcú v živote niečo dosiahnuť, že priťahuje finančnú hojnosť a pomáha v kariérnom živote. Verí sa, že učí, ako dosiahnuť rýchlu rozhodnosť a nahliadnutie do nášho vnútra, aby sme pochopili naše skutočné sny. Je vhodný pre všetkých, ktorí si neveria, keďže dodáva sebadôveru a pohlcuje vraj naše vlastné negatívne myšlienky.

Jadeitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Jaspis

Jaspis bol kvôli svojej širokej škále zemitých farieb a dostupnosti odpradávna používaný na výrobu predmetov a pečatidiel. Okrem praktického využitia mu bola pripisovaná aj magická moc. Jaspis je kameňom pokoja, pomáha nám nájsť v živote stratený poriadok a zistiť, čo je skutočne dôležité. Pomáha vraj pri riešení konfliktov aj životnej nerovnováhe a ochraňuje pred zlobou a nenávisťou. Poznáme mnoho druhov jaspisov, napríklad červený jaspis, tyrkysový jaspis regalit, obrázkový jaspis alebo leopardí jaspis. Legendy vravia, že keď si dáte pred spánkom pod vankúš jaspis, pomôže vám uchovať v hlave sny.

Jaspisové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Kyanit

Kyanit sa používa najčastejšie na podporu detoxikácie organizmu, a to ako po fyzickej, tak po psychickej stránke. Verí sa tiež, že pomáha pri procese chudnutia. Vďaka svojej modrej farbe sa viaže ku krčnej čakre, a tým sa z neho stáva skvelý talizman pre rečníkov. Napomáha vraj totiž zlepšiť komunikáciu a hovorený prejav. Dokáže tiež prehĺbiť našu intuíciu, logické myslenie, a tým pádom pomáha dosiahnuť rýchlejšie riešenie. Často sa používa pri meditácii.

Kyanitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Lapis lazuli

Lapis lazuli je kameňom lásky, priateľstva a múdrosti. Je vhodný na meditácie, pretože prináša hlboký vnútorný pokoj a mier. Hovorí sa, že pôsobí proti depresii a rýchlo odstraňuje stres. Dodáva odvahu, zvyšuje psychické vedomie. Prináša súcit, poctivosť a čestnosť. Udržiava v rovnováhe 5. čakru a 6. otvára. Odstraňuje vraj problémy s komunikáciou, učí naslúchaniu druhým, odhaľuje vnútornú pravdu a umožňuje sebavyjadrenie bez lipnutia na kompromisoch. Podporuje kreativitu, zosilňuje myšlienky a vnáša do nich jasný pohľad.

Lapis lazuli koráliky a kamene nájdete tu >>>

Larimar

Larimar je veľmi ojedinelý kameň, ku ktorému sa viaže veľa legiend. Hovorí sa, že je prepojený s bájnou Atlantídou a ukrýva v sebe silu delfínov. To je pripisované faktu, že larimar sa ťaží len v jednej lokácii na svete, a to v Dominikánskej republike, ktorá má byť podľa jednej z teórií pozostatkom vyššie zmienenej civilizácie. Vďaka tomu je larimar veľmi vzácny. Keďže sa verí, že delfíny sú anjeli mora, aj larimar má schopnosti prepojiť nás s ríšou anjelov. Je to silne liečivý a ochranný kameň, ktorý nás údajne chráni pred stresom a únavou.

Larimarové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Modrý čipkovaný achát

Modrý čipkovaný achát náleží elementu vody. Zaisťuje nám pokoj a prináša šťastie. Odstraňuje pocity starých krívd, verí sa, že zbavuje stresu a zmierňuje hádky v domácnosti alebo rodine. Zaisťuje nám veľkú oporu a napomáha čerpať z nekonečného zdroja sily.

Modré čipkované achátové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Olivín

Olivín, ktorému sa tiež hovorí peridot, je tvrdý kameň, ktorý sa často používa vo svete šperkárstva aj vďaka svojej krásne svetlozelenej farbe. Olivínu vládne ženská sila Venuše, a preto otvára srdcovú čakru a navodzuje pocity hlbokej lásky, vrátane sebalásky. Používa sa aj ako ochranný minerál, pretože odráža negatívnu energiu. Tlmí pocity žiarlivosti a sebaľútosti a harmonizuje vzťahy s okolím. Hojne sa používal už v dobe starého Egypta na zdobenie šperkov, ale aj ako amulet pre šťastie.

Olivínové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Opál

Opál patrí svojimi zemitými vlastnosťami do základnej čakry. Tu zastáva funkciu prostredníka medzi naším telom a Zemou. Vďaka tomuto spojeniu nám umožňuje čerpať životnú energiu a zosilňovať všetky naše vlastnosti. V „nečistých“ rukách môže pôsobiť negatívne. Podporuje intuíciu a celé telo harmonizuje. Svojmu nositeľovi môže vracať späť načerpanú negatívnu energiu, preto je nutné ho často čistiť v miske s vodou. Nabíja sa v noci za svitu mesiaca.

Opálové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Tanzanit

Tanzanit má podľa legiend silný upokojujúci účinok na našu psychickú stránku. Je vraj vhodný predovšetkým pre tých, ktorí práve prechádzajú komplikovaným životným obdobím a pociťujú stavy úzkosti alebo depresie, keďže neveria v lepšie zajtrajšky. Tento minerál sa používa nielen ako ochrana, ale verí sa, že má aj liečivé účinky, práve vďaka tomu, že dokáže potlačiť veľkú mieru stresu a upokojiť rozbúrené myšlienky. Tento polodrahokam hojne využívali africkí domorodci, ale jeho slávu mu priniesla známa herečka Elizabeth Taylor povestná svojou láskou k drahým kameňom, keďže si z neho nechala vyrobiť náhrdelník.

Tanzanitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Tyrkenit

Tyrkenit je považovaný za kameň šťastia. Jeho farba nabáda našu dušu k čistote citu, mysle a konania. Rozptyľuje negatívne vnemy a pocity. Údajne chráni pred nešťastím a nehodami. Dáva nám múdrosť neba, vôd a zeme, čím pomáha naše idey a intuitívne vnemy previesť do praktického života. Tyrkenit okolo nás vytvára silné vibračné pole, ktoré nás chráni pred zlými silami z duchovného sveta, ktoré sa nás pokúšajú ohrozovať.

Tyrkenitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Z vyššie vymenovaných drahých kameňov a minerálov môžete vytvoriť náramok alebo iný šperk na mieru pre tých, ktorí sa narodili v znamení Rýb, a nezabudnite darček aj štýlovo zabaliť do niektorého z vrecúšok alebo škatuliek na šperky.

Chceli by ste vytvoriť náramok z minerálov, ale neviete, ako na to? Nemusíte sa báť, je to jednoduché! Prezrite si náš rázcestník, kde nájdete všetok potrebný materiál aj často kladené otázky. Kopec inšpirácie nájdete aj pod štítkom „Minerály“ na našom blogu alebo v sekcii Návodov a inšpirácie, kde na vás čaká viac než 150 originálnych návodov na šperky z drahých kameňov a minerálov.

Ak sa aj tak necítite na tvorenie, ale aj napriek tomu vás minerály nadchli, predávame aj darčekové sady tromlovaných minerálov priamo na mieru pre všetky znamenia. Darčekový balíček pre Ryby nájdete tu.

Budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoju tvorbu buď na našom Facebooku alebo na Instagrame, značka #inspiraciaodmanumi.

-------------

Vyššie zmienené ezoterické účinky všetkých minerálov za žiadnu cenu nie sú náhradou liečebnej či inej odbornej pomoci. Ich magické účinky sú len legendami, ktoré sa dlhodobo viažu k našej histórii, a tak k nim aj odporúčame pristupovať.

 

Súvisiace články

Minerály na mieru pre znamenie Blížencov

Minerály na mieru pre znamenie Blížencov

Poďte si prezrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie Blížencov a aké majú vlastnosti!

Minerály na mieru pre znamenie Býka

Minerály na mieru pre znamenie Býka

Poďte sa pozrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie Býka a aké majú vlastnosti!

Minerály na mieru pre znamenie barana

Minerály na mieru pre znamenie barana

Poďte sa pozrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie berana a aké majú vlastnosti!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Piatok, 12. Apríl 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.