Minerály na mieru pre znamenie barana

Utorok, 21. marec 2023

Poďte sa pozrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie berana a aké majú vlastnosti!

Minerály na mieru pre znamenie barana

Čo o baranoch hovorí horoskop?

Ohnivé znamenie barana prekypuje energiou. Ambiciózne bytosti, ktoré si dokážu ísť za všetkým, pre čo sa nadchnú. Všetko, po čom túžia, by chceli mať ideálne hneď. To je motivácia, ktorá ich môže dostať ďaleko, ale často so sebou nesie spory a hádky. Barani sú však spontánni, bezstarostní a vďaka svojej radosti zo života na spory rýchlo zabúdajú.

Ľudia, ktorí majú znamenie berana sa narodili v rozmedzí od 21. 3. do 19. 4. a počas tejto doby u nás nájdete nižšie spomínané korálky z minerálov s 10% zľavou!

Všetky zľavnené korálky nájdete tu >>>

Minerály vhodné pre barana:

Achát, ametyst, avanturín, hematit, jadeit, jaspis, karneol, kunzit, kyanit, morganit, rodochrozit, rodonit a rubín. Viac o týchto mineráloch nájdete nižšie alebo si ich môžete všetky pozrieť priamo pod filtrom "vhodné pre barana" v kategórii drahých kameňov a minerálov.

 

Achát

Achátov existuje nepreberné množstvo. Archeologické nálezy dokazujú, že svoju obľubu si získali už v starovekom Ríme a Grécku. Achát bol využívaný ako talizman, ktorý chránil pred morom, živelnými pohromami a jedmi. Acháty by mali zaistiť dlhý život, úspech a dobrých priateľov.

Achátové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Ametyst

Ametyst je kameňom duchovnej očisty a meditácie. Mocný kameň s ohromnou ochrannou, liečivou a očistnou silou. Zaháňa vraj nespavosť a nočné mory. Prináša pokoj a zaháňa negatívne emócie, obavy a zlobu. Napomáha údajne sústredeniu, dodáva rozhodnosť a rozvíja našu intuíciu. Ametyst má vysoké spirituálne vibrácie. Hovorí sa, že priťahuje pravú, rýdzu, emocionálnu lásku, posilňuje vernosť, tíši strachy a zvyšuje nádeje. Čistí a harmonizuje 5. a 7. čakru.

Ametystové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Avanturín

Avanturín rozosieva tichú radosť a pokoj. Jeho zelené trblietanie prežiari každý problém, rozloží negatívne myšlienky a s nimi spojené pocity. Navodzuje pokoj, rovnováhu a hormóniu. Podporuje vraj duševné zdravie a pokojný spánok. Umožňuje pustiť všetky starosti z hlavy a uvoľniť sa. Pomáha nám naviazať tesné spojenie s prírodou a jej oživujúcou energiou. V napätých situáciách nám vracia stratenú nádej a poskytuje vnútorný pokoj.

Avanturínové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Hematit

Hematit je základným kameňom zemitej energie. Jeho pokojná, ale hutná a dôrazná vibrácia prináša silu a vitalitu. Aktivuje vašu vôľu, odvahu a rozhodnosť k činom. Prináša vnútorný pokoj, pocit tepla a bezpečia. Podľa tradície je spolu s ruženínom účinným prostriedkom proti nespavosti. Hemtit poznali už Babylončania a uctievali ho ako talizman šťastia a úspechu. V starom Egypte vkladali zosnulým kamienok hematitu pod hlavu, aby im tak uľahčili vstup do záhrobia.

Hematitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Jadeit

Jadeit je minerálny kameň určený predovšetkým na duchovnú očistu. Je ideálny nielen na upokojenie, ale aj na harmonizáciu všetkých čakier. Hovorí sa, že je ideálny pre tých, ktorí chcú v živote niečo dosiahnuť, že priťahuje finančnú hojnosť a pomáha v kariérnom živote. Verí sa, že učí, ako dosiahnuť rýchlu rozhodnosť a nahliadnutie do nášho vnútra, aby sme pochopili naše skutočné sny. Je vhodný pre všetkých, ktorí si neveria, keďže dodáva sebadôveru a pohlcuje vraj naše vlastné negatívne myšlienky.

Jadeitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Jaspis

Jaspis bol kvôli svojej širokej škále zemitých farieb a dostupnosti odpradávna používaný na výrobu predmetov a pečatidiel. Okrem praktického využitia mu bola pripisovaná aj magická moc. Jaspis je kameňom pokoja, pomáha nám nájsť v živote stratený poriadok a zistiť, čo je skutočne dôležité. Pomáha vraj pri riešení konfliktov aj životnej nerovnováhe a ochraňuje pred zlobou a nenávisťou. Poznáme mnoho druhov jaspisov, napríklad červený jaspis, tyrkysový jaspis regalit, obrázkový jaspis alebo leopardí jaspis. Legendy vravia, že keď si dáte pred spánkom pod vankúš jaspis, pomôže vám uchovať v hlave sny.

Jaspisové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Karneol

Karneol nás svojimi teplými tónmi prepája s krásou a tvorivou energiou Zeme. Pomáha pri nedostatku motivácie a podporuje vitalitu a tvorivé schopnosti. Tlmí údajne hnev, zlobu, ale aj lenivosť a nečinnosť. Dodáva sebadôveru, chráni myšlienky a dodáva chuť do života. Používal sa údajne ako psychická podpora pri liečbe ťažkých ochorení. Posilňuje vraj koncentráciu a oživuje našu kreativitu potrebnú na tvorivé prejavy.

Karneolové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Kunzit

Kunzit v ružovej farbe pozitívne pôsobí nielen na sféru nášho milostného života, ale aj na vzťahy celkovo. Chráni nás pred negatívnymi vplyvmi z okolia a navodzuje vraj pocit bezpečia a dôvery. Svojmu majiteľovi pomáha vyjadriť svoje pocity bez strachu a dať najavo svoje myšlienky tak, aby bol čo najlepšie pochopený. V minulosti sa používal ako talizman pri pôrode, keďže mal chrániť matku aj dieťa. Blahodarne vraj pôsobí aj proti strachu a nervozite.

Kunzitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Kyanit

Kyanit sa používa najčastejšie na podporu detoxikácie organizmu, a to ako po fyzickej, tak po psychickej stránke. Verí sa tiež, že pomáha pri procese chudnutia. Vďaka svojej modrej farbe sa viaže ku krčnej čakre, a tým sa z neho stáva skvelý talizman pre rečníkov. Napomáha vraj totiž zlepšiť komunikáciu a hovorený prejav. Dokáže tiež prehĺbiť našu intuíciu, logické myslenie, a tým pádom pomáha dosiahnuť rýchlejšie riešenie. Často sa používa pri meditácii.

Kyanitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Morganit

Morganit je kameňom lásky. Tento ružový kameň sa viaže k srdcovej čakre, ktorú otvára a pomáha nám navodzovať harmonické vzťahy nielen s okolím, ale aj so sebou. Ide o odrodu minerálu beryl, ktorý je veľmi vzácnym polodrahokamom, ktorého nálezisko sa nachádza na Madagaskare. Verí sa, že morganit je skvelým minerálom pre zamilovaných, pretože prehlbuje ich intímne puto.

Morganitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Rodochrozit

Rodochrozit nám pomáha prekonať pocity sebaľútosti a nájsť v sebe rýdzu sebalásku. Tento minerál vo vrstvách odtieňov ružovej farby prehlbuje našu lásku a tlmí niektoré emočné prejavy. Hovorí sa mu „kameň matiek“, keďže rezonuje čistou láskou a je vhodný pri práci s naším skrytým Ja, pretože dokáže ukázať naše vnútorné obavy a pravdy a po ich vyplávaní na povrch nás učí s nimi pracovať a harmonizovať tieto aspekty našej psyché. Nosí v sebe silu Pluta, ktorý pootvára dvere do nášho podvedomia. Podľa legiend pomáha pri odbúravaní starých tráum a nepochopených strachov.

Rodochrozitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Rodonit

Rodonit je kameňom šťastia, radosti a lásky. Harmonizuje a stmeľuje protiklady. Učí nás tolerancii, trpezlivosti a pozornému naslúchaniu a pomáha pri riešení konfliktov. Podporuje sebadôveru a nabáda nás k priznaniu si vlastných chýb. Údajne pôsobí proti strachu, stresu a nepokoju. Posilňuje vitalitu a aktivitu nášho organizmu. Jeho pokojná vibrácia má usmerňujúci a vyrovnávací vplyv na naše srdce a myseľ.

Rodonitové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Rubín

Rubín je tým správnym minerálom pre tých, ktorí potrebujú dodať motiváciu a chuť do života. Prebúdza v nás silu maskulínneho Marsu, ktorý sa nebojí ísť si za svojím. Používa sa aj na dodanie odvahy, sebavedomia a na prehĺbenie sexuálneho pôžitku. Je to kameň vhodný pre vodcov, keďže pomáha rýchlo sa rozhodnúť a nebáť sa ísť si za svojím. Zároveň harmonizuje koreňovú čakru, takže údajne tlmí pocity hnevu a zaháňa negatívne myšlienky.

Rubínové koráliky a kamene nájdete tu >>>

Z vyššie vymenovaných drahých kameňov a minerálov môžete vytvoriť náramok alebo iný šperk na mieru pre tých, ktorí sa narodili v znamení berana, a nezabudnite darček aj štýlovo zabaliť do niektorého z vrecúšok alebo škatuliek na šperky.

Chceli by ste vytvoriť náramok z minerálov, ale neviete, ako na to? Nemusíte sa báť, je to jednoduché! Prezrite si náš rázcestník, kde nájdete všetok potrebný materiál aj často kladené otázky. Kopec inšpirácie nájdete aj pod štítkom „Minerály“ na našom blogu alebo v sekcii Návodov a inšpirácie, kde na vás čaká viac než 150 originálnych návodov na šperky z drahých kameňov a minerálov.

Ak sa aj tak necítite na tvorenie, ale aj napriek tomu vás minerály nadchli, predávame aj darčekové sady tromlovaných minerálov priamo na mieru pre všetky znamenia. Darčekový balíček pre barana nájdete tu.

Budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoju tvorbu buď na našom Facebooku alebo na Instagrame, značka #inspiraciaodmanumi.

-------------

Vyššie zmienené ezoterické účinky všetkých minerálov za žiadnu cenu nie sú náhradou liečebnej či inej odbornej pomoci. Ich magické účinky sú len legendami, ktoré sa dlhodobo viažu k našej histórii, a tak k nim aj odporúčame pristupovať.

Súvisiace články

Minerály na mieru pre znamenie Blížencov

Minerály na mieru pre znamenie Blížencov

Poďte si prezrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie Blížencov a aké majú vlastnosti!

Minerály na mieru pre znamenie Býka

Minerály na mieru pre znamenie Býka

Poďte sa pozrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie Býka a aké majú vlastnosti!

Minerály na mieru pre znamenie ryb

Minerály na mieru pre znamenie ryb

Poďte sa pozrieť, ktoré minerály sa hodia pre znamenie Rýb a aké majú vlastnosti!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!