Marcová výzva: Tvorte sviečky

Streda, 1. marec 2023

Marec, za pec zalez, vosk roztop a sviečku vyrob! Nadchnite sa aj vy pre výrobu sviečok, súťažte s nami v marci a vyhrajte až 1 000 Kč!

Marcová výzva: Tvorte sviečky

Milí tvorcovia,

už asi všetci netrpezlivo očakávame stálejšie počasie a teplejšie dni… Veríme, že témou marcovej výzvy ich možno spoločne privoláme.

Škrtáme zápalkou a za tému marcovej výzvy vyhlasujeme tvorenie sviečok!

V rámci tejto výzvy nám môžete ukázať svoje doma vyrobené sviečky, či už na vaše vlastné použitie, tie, ktoré ste darovali alebo ktoré vyrábate a ďalej predávate. Stačí nám na Facebooku alebo Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento príspevok. Pravidlá nájdete tu.

Každý mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Ako sme zmienili vyššie, pretože máme radosť, že s nami tvoríte a že nám posielate toľko úžasných a inšpiratívnych výtvorov, rozhodli sme sa trochu zmeniť systém odmien. Víťaz mesiaca sa odteraz môže tešiť na poukážku na 40 €, pre druhé miesto máme pripravenú poukážku na 20 € a pre tretie miesto 10 €. Poukazy môžete uplatniť na nákup na našom e-shope alebo v predajni.

A kde hľadať inšpiráciu?

1) V rázcestníku Všetko na výrobu sviečok

Či už tvoríte sviečky dlhšiu dobu alebo začínate, v našom sviečkovom rázcestníku nájdete všetko, čo môžete potrebovať. Okrem voskov tu sú aj knôty, arómy, formy a nádoby a veľa ďalšieho materiálu aj potrebných pomôcok. A nielen to, nájdete tu aj často kladené otázky, odkazy na niektoré články aj návody. Skrátka tu nájdete pokope všetko, čo potrebujete vedieť, kým sa do výroby sviečok pustíte.

2) Na našom blogu

Chcete si o výrobe sviečok zistiť niečo skôr, ako sa pustíte do samotného rozpúšťania a liatia? Mrknite sa na náš blog, kde nájdete užitočné informácie v článkoch. Práve teraz už pracujeme na ďalších, okrem iného na rozhovore s našou ambasádorkou a kolegyňou Marcelkou, ktorá sa výrobe sviečok venuje už nejaký ten piatok a pravidelne nám svojimi sviečkami prevoniava kanceláriu.

3) V sekcii Návodov a Inšpirácie

Zahorte pre tvorenie sviečok v sekcii Návodov a inšpirácie! Návody pravidelne pridávame a môžete si tak vyskúšať nielen tvorenie do silikónových foriem alebo nádob, ktoré si môžete kúpiť, ale tiež napríklad do starých zavarovačiek, ktoré tak môžete jednoducho upcyklovať a zažať v nich nový plamienok. Návody sú zdarma, naopak nás veľmi poteší, ak výsledky svojej tvorby inšpirované práve v tejto sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Vlastnoručne vyrobená sviečka poteší aj ako darček, dá sa povedať, že sviečky sú takým darčekovým evergreenom. Prezrite si aj sekciu balenia darčekov, kde nájdete škatuľky aj originálne vrecúška a taštičky, do ktorých môžete hotový darček štýlovo zabaliť.

Ak sa budete svojou tvorbou chváliť na sociálnych sieťach, poteší nás, ak fotku označíte #manumivyzva.

Súvisiace články

Výzva od Manumi 2023

Výzva od Manumi 2023

Poďte sa spolu s nami obzrieť za minulým rokom a 12 trendy súťažnými výzvami od Manumi!

Novembrová výzva: tvorte vianočné ozdoby

Novembrová výzva: tvorte vianočné ozdoby

Nikdy nebola vhodnejšia príležitosť pustiť sa do tvorenia vianočných ozdôb a dekorácií. Neveríte? V novembri totiž môžete nielen tvoriť, ale aj vyhrať až 40 €!

Októbrová výzva: tvorte mydlá

Októbrová výzva: tvorte mydlá

Zapojte sa do októbrovej tvorivej výzvy! Tvorte mydlá, pochváľte sa výsledkom a vyhrajte až 40 €!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Piatok, 12. Apríl 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.