Májová výzva: Tvorte macramé

Pondelok, 1. máj 2023

Zapojte sa do májovej tvorivej výzvy! Pustite sa do drhania a uzlíkovania, skrátka do macramé, pochváľte sa výsledkom a vyhrajte až 40 €!

Májová výzva: Tvorte macramé

Milí tvorcovia,

máj je lásky čas a macramé je proste láska! Uzlíkovanie, drhanie, motanie aj rozčesávanie priadzí sme si zamilovali rovnako ako vy!

Túto lásku preto nemôžeme vynechať a vyhlasujeme májovú výzvu, ktorej témou je práve macramé tvorenie!

V rámci tejto výzvy nám môžete ukázať vašu macramé tvorbu. Stačí nám na Facebooku alebo Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento príspevok. Pravidlá nájdete tu.

Každý mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Víťaz mesiaca sa odteraz môže tešiť na poukážku na 40 €, pre druhé miesto máme pripravenú poukážku na 20 € a pre tretie miesto 10 €. Poukazy môžete uplatniť na nákup na našom e-shope alebo v predajni.

A kde hľadať inšpiráciu?

1) V rázcestníku Všetko pre macramé

V našom rázcestníku Všetko pre macramé nájdete nielen materiál, ako sú priadze, drevené výrezy, kovové rámy, drevené aj minerálové koráliky s veľkým prieťahom alebo surové minerály. Nájdete tu aj často kladené otázky, odkazy na niektoré články aj návody. Skrátka tu nájdete pokope všetko, čo potrebujete vedieť, kým sa do tvorenia macramé pustíte.

2) Na našom blogu

Pre tých, ktorí sa do macramé chcú ešte len pustiť, alebo pre tých, ktorí sa len boja zložitejších uzlíkov, sme pripravili sériu článkov Macramé školy. Naša ambasádorka Ivča v nich krôčik po krôčiku (a uzlík po uzlíku) vysvetľuje, ako na projekt vybrať správnu macramé priadzu, ako prepojiť macramé a ďalšie komponenty na tvorenie, ako zafixovať hotový výrobok alebo tiež ako ošetriť paličku/tyč na macramé, kým sa pustíte do tvorenia. Okrem toho tu nájdete aj ďalšie zaujímavé články, prezrite si štítok „macramé“ na našom blogu!

3) V sekcii Návodov a Inšpirácie

Pomaly sa blížime k stovke návodov z macramé priadzí a už premýšľame nad ďalšími. Nájdete tu nielen klasické závesné macramé dekorácie na stenu, ale aj tienidlá na lampy, doplnky pre deti, závesné kvetináče alebo podložky pod poháre. Ale opletieme kadečo, tak si prezrite všetky macramé návody v sekcii Návodov a inšpirácie. Návody sú zdarma, naopak nás veľmi poteší, keď výsledky svojej tvorby inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Ak sa budete svojou tvorbou chváliť na sociálnych sieťach, poteší nás, ak fotku označíte #manumivyzva.

Súvisiace články

Výzva od Manumi 2023

Výzva od Manumi 2023

Poďte sa spolu s nami obzrieť za minulým rokom a 12 trendy súťažnými výzvami od Manumi!

Novembrová výzva: tvorte vianočné ozdoby

Novembrová výzva: tvorte vianočné ozdoby

Nikdy nebola vhodnejšia príležitosť pustiť sa do tvorenia vianočných ozdôb a dekorácií. Neveríte? V novembri totiž môžete nielen tvoriť, ale aj vyhrať až 40 €!

Októbrová výzva: tvorte mydlá

Októbrová výzva: tvorte mydlá

Zapojte sa do októbrovej tvorivej výzvy! Tvorte mydlá, pochváľte sa výsledkom a vyhrajte až 40 €!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Piatok, 12. Apríl 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.