Aprílová výzva: Tvorte s deťmi

Sobota, 1. apríl 2023

Zapojte sa do aprílovej tvorivej výzvy! Tvorte s deťmi, pochváľte sa výsledkom a vyhrajte až 40 €!

Aprílová výzva: Tvorte s deťmi

Milí tvorcovia,

vyhlasujeme novú výzvu, ktorá je hravá ako aprílové počasie! Čo je jej témou?

Tvorenie s deťmi!

V rámci tejto výzvy nám môžete ukázať, čo tvoríte s deťmi alebo čo tvoria vaše ratolesti. Stačí nám na Facebooku alebo Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento príspevok. Pravidlá nájdete tu.

Každý mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Víťaz mesiaca sa odteraz môže tešiť na poukážku na 40 €, pre druhé miesto máme pripravenú poukážku na 20 € a pre tretie miesto 10 €. Poukazy môžete uplatniť na nákup na našom e-shope alebo v predajni.

A kde hľadať inšpiráciu?

1) V rázcestníku Všetko pre tvorenie s deťmi

V našom rázcestníku Všetko pre tvorenie s deťmi nájdete nielen materiál, ako sú farby pre deti, fúkacie fixky a ďalšie potreby na maľovanie, zažehľovacie koráliky, kreatívne papiere, plsť, polymerové hmoty alebo kreatívne sady na vyšívanie či tvorenie z papiera. Nájdete tu aj často kladené otázky, odkazy na niektoré články aj návody. Skrátka tu nájdete pokope všetko, čo potrebujete vedieť, kým sa do tvorenia s deťmi pustíte.

2) Na našom blogu

Tvorenie je možné využiť aj ako zábavnú formu učenia, obzvlášť pre malé deti. Ak hľadáte inšpiráciu na tvorenie s deťmi alebo chcete objaviť nové techniky, do ktorých sa môžete spoločne pustiť, tak sa vydajte na náš blog. Nájdete tu rady a tipy na to najzábavnejšie tvorenie s deťmi.

3) V sekcii Návodov a Inšpirácie

Deti sa neboja pri tvorení používať svoju fantáziu, je preto škoda ich schopnosti obmedzovať len na maľovanie na papier. Lepidlo, nožnice, zažehľovacie koráliky, modelovanie, navliekanie alebo aj jednoduchšie macramé deti s prehľadom zvládnu, samozrejme treba vziať do úvahy vek a individuálne schopnosti. Prezrite si návody na tvorenie s deťmi v sekcii Návodov a inšpirácie. Návody sú zdarma, naopak nás veľmi poteší, ak výsledky svojej tvorby inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Ak sa budete svojou tvorbou chváliť na sociálnych sieťach, poteší nás, keď fotku označíte #manumivyzva.

Súvisiace články

Výzva od Manumi 2023

Výzva od Manumi 2023

Poďte sa spolu s nami obzrieť za minulým rokom a 12 trendy súťažnými výzvami od Manumi!

Novembrová výzva: tvorte vianočné ozdoby

Novembrová výzva: tvorte vianočné ozdoby

Nikdy nebola vhodnejšia príležitosť pustiť sa do tvorenia vianočných ozdôb a dekorácií. Neveríte? V novembri totiž môžete nielen tvoriť, ale aj vyhrať až 40 €!

Októbrová výzva: tvorte mydlá

Októbrová výzva: tvorte mydlá

Zapojte sa do októbrovej tvorivej výzvy! Tvorte mydlá, pochváľte sa výsledkom a vyhrajte až 40 €!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Eva
Streda, 27. Marec 2024

100%

Rychlé dodání, pečlivě zabalené, velká spokojenost. Všem doporučuji.

Olga
Utorok, 26. Marec 2024

100%

Široká nabídka a rychlé dodání.

Milena
Neděle, 24. Marec 2024

100%

rýchlosť