5 tipov na tvorenie v striebornej farbe

Utorok, 1. november 2022

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v striebornej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej novembrovej tvorivej výzvy!

5 tipov na tvorenie v striebornej farbe

Milí tvorcovia,

v novembri sa čoskoro stmieva, prečo si večery nepresvietiť a trochou striebornej farby? Práve strieborná je totiž farbou mesiaca november!

V rámci tejto výzvy nám môžete môžete ukázať svoje šperky a dekorácie v strieborných tónoch a zapojiť sa tak do súťaže o super kreatívne ceny!

Stačí nám na Facebooku alebo Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento príspevok. Aj tento mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Pravidlá nájdete tu.

Dvaja sa môžu tešiť na tvorivý balíček a víťaz mesiaca na poukážku 20 € na nákup na našom e-shope alebo v predajni podľa svojho výberu.

Ak sa chcete o týchto farbách dozvedieť viac, prečítajte si náš špecializovaný článok o psychológii striebornej farby alebo sa môžete napríklad inšpirovať v tomto článku, kde nájdete okrem iného aj výherné príspevky v rámci minuloročnej striebornej (a zlatej) výzvy.

Drôtená hviezda

Pokiaľ chcete neopozeranú vianočnú dekoráciu alebo ozdobu na stromček, potom táto drôtená hviezda bude tou správnou voľbou! Na výrobu potrebujete len strieborný hobby drôtik, zlaté korálky (alebo si samozrejme môžete vybrať farbu podľa vašich Vianoc) a pár minút času a efektná ozdôbka je na svete.

Ľadová dúha z macramé

Už ste vyskúšali macramé tvorenie z metalických priadzí od Bobbiny? Ak nie, tak strieborná výzva sa na to priam hodí. Môžete si vytvoriť napríklad takúto ľadovú dúhu podľa návodu od @ByYwusha!

Trblietavý podtácok

Vytvorte si z hmoty Jesmonite originálny čiernobiely podtáček s trblietkami, ktorý sa môže stať aj krásnym vianočným darčekom - ručne vyrobené darčeky predsa poteší najviac a najlepšie na tom je, že sa jedná o darček praktický! Práve na tento podtácok sa môžu ukladať také tie drobnosti, náušnice alebo klíčky, ktoré sa rady strácajú. :-)

Strieborná spona do vlasov

Nielen na firemnom vianočnom večierku, ale napríklad aj na plese alebo na slávnostnej večeri budete s touto šitou korálkovou sponou do vlasov od našej autorky Zuzky Hejdrychovej za hviezdu!

Strieborné náušnice s kyanitom

Drahé kamene a minerály a kvalitné strieborné komponenty to ide jednoducho k sebe! Skúste kombináciu Amoracast prívesku zo striebra 925/1000 a dve veľkosti koralov z kyanitu a vytvorte krásne strieborné náušnice podľa tohto návodu.

Určite ale preskúmajte celú sekciu Návodov a inšpirácie. Napríklad objavíte tú pravú kombináciu pre váš originálny výtvor v striebornej farbe. Veľmi sa na vašu tvorbu tešíme! <3

Pokiaľ sa budete svojou tvorbou chváliť na sociálnych sieťach, poteší nás, keď fotku označíte #manumivyzva.

Súvisiace články

Kúzelná doprava zdarma

Kúzelná doprava zdarma

Časovo obmedzená akcia: len do pondelka môžete nakúpiť a mať dopravu zdarma.

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Nakúpte do nedele 14. 4. 2024 a môžete mať zľavu až 6,6 € na celý nákup! Ako na to? Čítajte nižšie.

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Ivana
Piatok, 26. Apríl 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť