Vyskúšajte kreatívne štartovacie sady od Manumi

Pondelok, 17. október 2022

Tvoriť doma je stále viac trendy a množstvo kreatívnych smerov je teraz ešte dostupnejšie, než kedykoľvek predtým. Chápeme ale, že je dobré si najskôr techniku vyskúšať na malých projektoch, než sa pustíte do tých väčších. Preto sme pre vás pripravili niekoľko štartovacích sád, kde nájdete základné potreby pre niekoľko prvých výrobkov, aby ste nemuseli rovno kupovať všetko vybavenie. Všetky štartovacie sady od Manumi vám predstavíme v tomto článku.

Vyskúšajte kreatívne štartovacie sady od Manumi

Vyskúšajte si tvorenie s Jesmonite hmotou AC100

Z Jesmonite hmoty je možné tvoriť rôzne podtácky, kvetináčiky, svietniky, ale aj iné drobné dekorácie či komponenty do interiéru, ale aj do exteriéru. Jesmonite, často prezývaný ako ekologická živica, je možné efektne kombinovať aj s krištáľovou živicou. V prípade použitia v exteriéri je dobré výrobok natrieť vhodným záterom. K tomu všetkému sa môžete postupne dostať.

Pre prvé pokusy s touto hmotou sa skvele hodí naša štartovacia sada. V tej nájdete základnú tekutinu AC100 240 g, práškový základ AC100 600 g, čierny, červený a žltý pigment, 2 silikónové formy (šesťhran (60 ml) a štvorec (80 ml)), rukavice a špachtle na miešanie a prehľadný návod. Zo sady si zvládnete vyrobiť viac podtáckov, presný počet ale nejde povedať, pretože záleží, ktorú formu použijete – formy majú iný objem.

Vyskúšajte si macramé

Macramé uzlíkovanie a drhanie sa teší v posledných rokoch veľkej obľube. Jednému sa ale môže ľahko zamotať hlava z rôznych druhov priadzí a ďalších pomôcok a komponentov. V ponuke máme celkom 3 štartovacie sady, aby ste si mohli vyrobiť 3 najobľúbenejšie macramé výrobky - lapač snov, závesný držiak na kvetináč alebo háčkované košíčky. V každej sade nájdete všetko, čo je na vytvorenie výrobku potrebné, vrátane podrobného návodu. Ale nemusíte sa ho držať, pokojne dajte priechod svojej fantázii. Materiálu je v sade dostatok.

Lapač snov

V tejto sade nájdete priadzu v natural farbe, korálky, lepidlo, filc pod lístoček a kovový kruh ako základ. Na výrobu budete ďalej potrebovať nožnice a hrebeň/kefa na rozčesanie priadze (skvele bude fungovať napríklad kefa na domácich miláčikov).


Záves na kvetináč

V tejto sade nájdete priadzu v natural farbe, korálky a drevené krúžky na uchytenie závesu. Na výrobu budete ďalej opäť potrebovať nožnice a hrebeň/kefa na rozčesanie priadze.


Háčkovaný košík

V tejto sade nájdete macramé šnúru v natural farbe, dve rôzne drevené dná, háčik na háčkovanie a sadu ihiel zakončenie. Na výrobu budete ďalej potrebovať iba nožnice, táto macramé šnúra nie je rozčesávacia.

Vyskúšajte si tvorenie zo živice

Nadchli vás transparentné aj rôzne zdobené šperky, doplnky, podtácky či krabičky z krištáľovej živice? Nečudujeme sa! Vyskúšajte si tvorenie z krištáľovej živice s našou štartovacou sadou, kde nájdete všetko potrebné na vytvorenie svojho prvého podtácku so sušenými kvetmi a metalickými flokmi. V sade nájdete krištáľovú živicu imitujúcu sklo, sadu na miešanie živice, 2x A7 hárok lisovaných kvetín, silikónovú formu s objemom 150 ml a krásne trblietavé metalické vločky.

Vyskúšajte si maľovanie na kamienky

Stretávate na prechádzkach prírodou alebo mestom maľované kamienky a chceli by ste si to tiež vyskúšať a treba prispieť do obľúbenej Facebookovej skupiny? Potom je tento štartér kit presne tým, čo hľadáte! V sade nájdete minimálne 11 kamienkov vo veľkosti 4 až 8 cm, sadu 9 pigmentových fixiek, ktoré sú po dostatočnom zaschnutí odolné proti oderu aj vode a 2 obrysové fixky v bielej a čiernej farbe. Stačí teda otvoriť balíček a môžete sa pustiť do maľovania! Inšpiráciu pre maľovanie na kamienky a to, ako je možné kombinovať rôzne techniky nájdete v našom článku.

O túto štartovaciu sadu teraz navyše môžete súťažiť na našom Facebooku až do 27. októbra! Pravidlá súťaže nájdete tu.

A to nie je všetko, ďalšie štartovacie sady pre vás práve pripravujeme!

Ak chcete o všetkom vedieť ako prvé, nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho newslettera alebo sledujte Manumi na našich sociálnych sieťach na Facebooku alebo na Instagrame, kde sa s nami môžete tiež podeliť o svoju tvorbu!

Súvisiace články

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Nakúpte do nedele 14. 4. 2024 a môžete mať zľavu až 6,6 € na celý nákup! Ako na to? Čítajte nižšie.

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Objavte kúzlo manumitu + zľava 14%

Objavte kúzlo manumitu + zľava 14%

Prepadnite magickému manumitu, dnes 1. 4. 2024 navyše s možnosťou nákupu so zľavou 14 % na celú objednávku.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Piatok, 12. Apríl 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.

Lenka
Streda, 10. Apríl 2024

100%

Spolehlivý, rychlý.