Tipy na darčeky pre pani učiteľky

Pondelok, 19. jún 2023

Blíži sa koniec školského roka a s ním aj rozdávanie vysvedčení. Tradične deti svojim triednym učiteľkám a učiteľom nosia kvety a bonboniéry, skúste to ale tento rok trochu inak a spoločne s deťmi vyrobte darček, ktorý nielen poteší, ale aj vydrží ako krásna pamiatka na končiaci školský rok!

Tipy na darčeky pre pani učiteľky

Kytica, ktorá vydrží

Asi si každý pamätá posledný školský deň a umývadlo v triede, ktoré je preplnené kvetmi. Tieto originálne kvetinky z papiera ale vodu potrebovať nebudú a taktiež vydržia rozhodne mnohonásobne dlhšie, než tie rezané. Inšpirovať sa môžete návodmi na oranžovú gerberu, modrú ružičku alebo vlčí mak.

Kvetina na ťažítku

Ešte trochu inú kvetinku môžete vytvoriť. Táto môže navyše plniť funkciu praktického ťažítka, ktoré na katedre udrží všetky písomky aj keď vznikne prievan! Mrknite sa na návod na rozkvitnutý kamienok tu.

Bonboniera trochu inak

Akú bonboniéru vybrať? A neprinesie Pepíček rovnakú? Keď si ju vyrobíte, tak sa toho rozhodne nemusíte báť. Stačí vziať do ruky papier, nožnice a lepidlo a vytvoriť originálny kvet s prekvapením. A zvyšok cukríkov, ktoré sa nezmestia do kvetinovej schovky si môžete dať po tvorení spolu ako odmenu za skvele odvedenú prácu!

Prianiečko s prianím prázdnin na jedničku

Ručne vytvorené prianie poteší jednoducho vždy. Pozrite sa na návody na prianie, máme ich už viac ako 20. Jednotlivé štýly môžete zábavne nakombinovať tak, aby to vaše bolo skutočný originál!

Rámček na triednu fotografiu

Aby pani učiteľka alebo pán učiteľ nezabudli na tento super školský rok, treba si poriadne zarámovať triednu fotografiu. Jednoduché rámčeky zo špachtlí môžete dozdobiť drevenými akcentmi, washi páskou alebo sušenými kvetmi a pre tých pokročilejších máme návod aj na rámček na fotografie opletený macramé priadzí.

Náramok z minerálov

Náramok z minerálov, obzvlášť z tých, ktoré podľa legiend dodávajú energiu, tak tie sa budú na dobitie elánu cez prázdniny rozhodne hodiť! Návodov a inšpirácie na náramky z minerálov máme niekoľko desiatok a všetok potrebný materiál aj odpovede na často kladené otázky nájdete v našom špecializovanom rozcestníku.

Kvetinová záložka do (triednej) knihy

Originálny darček a možnosť, ako dať kvety, ale tak trochu inak, je aj záložka do knižky. Táto je vyrobená z holografickej fólie a sušených lisovaných kvetín, ale medzi fólie môžete vložiť aj čokoľvek iné - napríklad na papieriku napísanú obľúbenú triednu hlášku z posledného školského roka.

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o výsledky svojej tvorby. Buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame. Značka #inšpiráciaodmanumi

Súvisiace články

DIY projekty na Dušičky, Halloween alebo čokoľvek na jeseň oslavujete

DIY projekty na Dušičky, Halloween alebo čokoľvek na jeseň oslavujete

Inšpirujte sa k troche strašidelného tvorenia, ktoré bude baviť nielen deti, ale aj dospelých! Aj efektné dušičkové alebo halloweenske dekorácie totiž môžete pripraviť doslova za pár minút. Pripravili sme pre vás tipy na 5 originálnych (a trochu strašidelných) dekorácií!

Jesenné tvorenie s deťmi

Jesenné tvorenie s deťmi

Jeseň priamo nabáda ku kreativite a tvoreniu s deťmi! A nemusí ísť len o tvorbu s prírodnými materiálmi, ako sú gaštany, šišky a opadané lístie. Pripravili sme pre vás tipy na 5 originálnych vecí, ktoré môžete na jeseň s deťmi vytvoriť!

Výzva Tvorenie s deťmi: rozhovor s Áďou

Výzva Tvorenie s deťmi: rozhovor s Áďou

Prečítajte si rozhovor s našou najmladšou autorkou Áďou nielen o tom, kde hľadá inšpiráciu alebo čo by chcela tento rok vyskúšať tvoriť.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Piatok, 26. Apríl 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov