Náramky pre šťastie

Pondelok, 14. marec 2022

Aj keď je „štěstí muška jenom zlatá“, verí sa, že existujú spôsoby, ako si zaistiť jeho priazeň. A čo si budeme hovoriť, všetkým by sa nám to teraz mohlo celkom hodiť. Nebudeme fušovať do remesla terapeutom a ich technikám prenastavenia mysle. Máme svoje vlastné spôsoby. Pustíme sa do tvorenia!

Náramky pre šťastie

Minerálom a drahým kameňom bola prisudzovaná magická moc už odpradávna. Dobre vieme, že aj vás tieto teórie bavia. Články o mineráloch sú totiž dlhodobo naše najčítanejšie. Aby sme sa v dnešnej dobe trochu povzbudili, povedali sme si, že si vyrobíme nové talizmany pre šťastie z minerálov, ktoré sme zaradili do ponuky len nedávno.

Náramok zo žltého kalcitu

Padá na vás jarná únava? Tak by vám mohol dodať trochu energie talizman zo žltého kalcitu. Verí sa, že tento kameň pomáha prekonať lenivosť, ale zároveň upokojuje myseľ a rozvíja bystrý úsudok. Takže ak máte pred sebou nejaké jarné projekty, do ktorých sa nemôžete dokopať, kalcit by vám mohol dodať potrebný impulz.

Návod nájdete tu >>>

Náramok z modrého tigrieho oka

Niekedy sme najväčšou prekážkou nášho šťastia my sami. Potom by mohlo pomôcť modré tigrie oko, ktoré pomáha vyriešiť dilemy a prekonať vlastnú tvrdohlavosť. Dodá nám energiu odpútať sa od závislosti od ostatných. Je to ochranný kameň a ak ho rovnako ako my doplníte príveskom s anjelikom strážnym, budete mať krytý chrbát.

Návod nájdete tu >>>

Náramok z ružového opálu

Čím iným by sme sa chceli obklopovať, ak nie srdečnosťou a prívetivosťou. Láskavosť nie je pocit, je to naša voľba. A tak ak chcete mať zdroj láskavosti k sebe aj okoliu, vyrobte si náramok z ružového opálu. Učí nás totiž láske k všetkému živému a podporuje veľkorysosť a empatiu. Doplnili sme ho obľúbeným motívom lotosu, ktorý je symbolom čistoty, takže vám taký náramok prinesie veľmi pokojnú energiu.

Návod nájdete tu >>>

Náramok zo snového kryštálu

Snový kryštál je tu pre všetkých, ktorí si chcú do nového dňa priniesť pozitívne pocity, ktoré zažívali v snoch. Pomáha aj pri hlbokej meditácii. Ale hlavne je to veľmi pekný kameň, takže vám bude robiť radosť vždy, keď sa naň pozriete.

Návod nájdete tu >>>

Pánsky náramok zo šungitu

Šungit sa aktuálne hreje na výslní popularity. Je to veľmi silný a vzácny kameň, ktorý vraj dobíja energiu, regeneruje a lieči. Svoje okolie čistí od negatívnych vplyvov. Šungit je vraj geologicky najstaršia hornina na planéte, a tak v sebe skrýva mnoho múdrosti. Tú zo svojho talizmanu potom môže čerpať aj jeho majiteľ. To sa rozhodne hodí!

Návod nájdete tu >>>

Pánsky náramok zo záhnedy

Zaručeným receptom na zdravie v novom roku je vraj prejsť 100 jarných kilometrov. Pretiahnuť končatiny na čerstvom vzduchu je bezpochyby fajn. Ale čo keď máme neustále vnútri pocit, že nevieme, kam ideme? Záhneda, vzácna odroda kremeňa, nám môže ukázať cestu. Pomáha sa zorientovať v zložitom svete a uvoľňuje vnútorné napätie. Môže pomôcť aj s chronickými pocitmi skľúčenosti.

Návod nájdete tu >>>

Pánsky náramok z čierneho spinelu

A na záver tu máme inšpiráciu na náramok z čierneho spinelu, ktorý pohlcuje negatívnu energiu a odbúrava bloky. Pomôže nám sústrediť sa na motiváciu a inšpiráciu a pomáha napravovať pošramotené vzťahy.

Návod nájdete tu >>>

Ak sa chcete inšpirovať našimi dizajnmi náramkov z minerálov, pozrite sa do Inšpiračnej galérie! Čakajú tam desiatky návodov na náramky pre dámy aj pánov.

Uvedené informácie majú zábavný charakter. Účinky kameňov nie sú vedecky podložené. Vychádzame z verejných zdrojov zaoberajúcich sa ezoterickými vlastnosťami minerálov.

Budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoju tvorbu buď na našom Facebooku alebo na Instagrame. Značka #inšpiraciaodkoralok

 

Súvisiace články

Minerály podľa znamenia zverokruhu: Objavte tie, ktoré skutočne podporia vaše znamenie

Minerály podľa znamenia zverokruhu: Objavte tie, ktoré skutočne podporia vaše znamenie

Minerály sú už odpradávna úzko prepojené s astrológiou, teda konkrétne s pôsobením na znamenia zverokruhu. Dokážu vám dodať silu, zharmonizovať vaše vzťahy alebo napríklad upokojiť myseľ. Posilňujú a vyvažujú charakteristiky daného znamenia. Ak hľadáte minerály, ktoré vášmu znameniu môžu skutočne pomôcť, nájdete ich v našom prehľade nižšie.

Minerály podľa čakier: Uveďte svoje telo späť do rovnováhy

Minerály podľa čakier: Uveďte svoje telo späť do rovnováhy

Verí sa, že každá čakra v ľudskom tele má svoju farbu a špecifickú vibráciu, ktorá zodpovedá určitej oblasti nášho bytia. Ak je niektorá z čakier v nerovnováhe alebo dokonca zablokovaná, môže sa prejaviť rôznymi problémami. Treba ju preto uviesť do rovnováhy. Na to tu sú minerály, ktorých vlastnosti a energia pôsobia na čakry veľmi pozitívne a pomáhajú ich opäť harmonizovať.

Ako spoznať pravé minerály

Ako spoznať pravé minerály

Prepadla vás kreatívna nálada a túžite si vytvoriť náramok, iný šperk či napríklad talizman z pravých minerálov, ale obávate sa, aby ste nezakúpili tie syntetické? Prezradíme vám niekoľko zaručených tipov, ako rozoznáte pravé minerály od tých umelo vytvorených.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!