Júnová výzva: Tvorte náramky z minerálov

Štvrtok, 1. jún 2023

Zapojte sa do júnovej tvorivej výzvy! Pustite sa do tvorenia náramkov z minerálov, pochváľte sa výsledkom a vyhrajte až 40 €!

Júnová výzva: Tvorte náramky z minerálov

Milí tvorcovia,

šperky z minerálov nie sú len originálnym doplnkom, pre mnohých sú aj talizmanom a každodenným spoločníkom.

A práve pretože vieme, ako veľmi milujete náramky z minerálov, témou júnovej výzvy proste nemôže byť nič iné než práve ich tvorba.

V rámci tejto výzvy nám môžete ukázať vašu korálikovú tvorbu. Stačí nám na Facebooku alebo na Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento príspevok. Pravidlá nájdete tu.

Každý mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Víťaz mesiaca sa môže tešiť na poukážku na 40 €, pre druhé miesto máme pripravenú poukážku na 20 € a pre tretie miesto 10 €. Poukazy môžete uplatniť na nákup na našom e-shope alebo v predajni.

A kde hľadať inšpiráciu?

1) V rázcestníku Všetko pre náramky z minerálov

V našom rázcestníku Všetko pre náramky z minerálov nájdete nielen materiál, ako sú koráliky z drahých kameňov a minerálov, zlomky, elastomer a bižutérne strapce, ale aj koráliky z exotického dreva, ktoré náramky z minerálov často dopĺňajú, alebo vybrané bižutérne komponenty vrátane tých zo striebra Ag 925/1000 a mnoho ďalšieho. Nájdete tu aj často kladené otázky, odkazy na niektoré články aj návody. Skrátka tu nájdete pokope všetko, čo potrebujete vedieť, kým sa do tvorenia náramkov z minerálov pustíte.

2) Na našom blogu

Pre tých, ktorí sa do tvorby náramkov z minerálov chcú ešte len pustiť, alebo pre tých, ktorí chcú zistiť viac o magických a legendami opradených účinkoch minerálov aj o ich prepojení so znameniami zverokruhu alebo čakrami. Pre tých všetkých máme na našom blogu štítok „minerály“, pod ktorým sa skrýva kopa inšpirácie na tvorenie z minerálov aj zaujímavých článkov o mineráloch!

3) V sekcii Návodov a Inšpirácie

Pomaly sa blížime k dvom stovkám návodov na náramky z minerálov a už premýšľame nad ďalšími. Môžete si vyrobiť náramok presne podľa návodu alebo sa môžete len inšpirovať kombináciami minerálov, drevených korálikov a bižutérnych komponentov a poskladať si svoj náramok priamo na mieru. Prezrite si všetky Manumi návody na náramky z minerálov tu. Návody sú zadarmo, naopak nás veľmi poteší, keď výsledky svojej tvorby inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Ak sa budete svojou tvorbou chváliť na sociálnych sieťach, poteší nás, ak fotku označíte #manumivyzva.

Súvisiace články

Výzva od Manumi 2023

Výzva od Manumi 2023

Poďte sa spolu s nami obzrieť za minulým rokom a 12 trendy súťažnými výzvami od Manumi!

Novembrová výzva: tvorte vianočné ozdoby

Novembrová výzva: tvorte vianočné ozdoby

Nikdy nebola vhodnejšia príležitosť pustiť sa do tvorenia vianočných ozdôb a dekorácií. Neveríte? V novembri totiž môžete nielen tvoriť, ale aj vyhrať až 40 €!

Októbrová výzva: tvorte mydlá

Októbrová výzva: tvorte mydlá

Zapojte sa do októbrovej tvorivej výzvy! Tvorte mydlá, pochváľte sa výsledkom a vyhrajte až 40 €!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Piatok, 12. Apríl 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.