Aprílová výzva: Príroda + 5 nápadov na tvorenie

Pondelok, 1. apríl 2024

Zapojte sa do aprílovej výzvy, ktorej témou je tvorenie šperkov a dekorácií z prírodných materiálov. Tvorte, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Aprílová výzva: Príroda + 5 nápadov na tvorenie

Milí tvorcovia,

témou aprílovej výzvy sa stáva tvorba šperkov, doplnkov a dekorácií z prírodných materiálov.

Či už tvoríte z korálikov, z Jesmonite, uzlíkujete macramé, odlievate krištáľovú živicu alebo vosk, modelujete zo samotvrdnúcej hmoty alebo napríklad kombinujete viac techník - prevedenie je len na vás! Dôležité je, aby súčasťou výrobku boli prírodné materiály, ako napríklad obľúbené drevo alebo minerály.

Aj v rámci tejto výzvy nám môžete ukázať svoju tvorbu. Stačí nám na Facebooku alebo Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento príspevok. Pravidlá nájdete tu.

Každý mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Víťaz mesiaca sa odteraz môže tešiť na poukážku na 1 000 Sk, pre druhé miesto máme pripravenú poukážku na 500 Sk a pre tretie miesto 200 Sk. Poukazy môžete uplatniť na nákup na našom e-shope alebo v predajni.

Trocha inšpirácie zo sekcie návodov:

Záves z drevených korálikov

Chcete si trochu zútulniť múr u vás doma, ale zase sa nechcete zatiaľ púšťať do macramé? Tento záves z drevených korálikov je možné riešenie práve pre vás!

Náramok so zlomkami z minerálov

Vytvorte si originálny náramok zo zlomkov minerálov a zmesi korálikov! Korálky aj zlomky za seba môžete navliesť podľa svojej fantázie a žiadny náramok preto nebude rovnaký!

Stojanček na fotky z minerálov

Originálne stojančeky z drôtika a surových minerálov sa budú vynímať doma na poličke, v práci na stole aj kdekoľvek inde, kde si chcete vystaviť spomienky na obľúbených fotografiách!

Korálková dúha

Táto korálková dúha sa bude vynímať na stene v obývacej izbe aj v detskej izbe nad postieľkou. A samozrejme nemusíte zlstávať len pri prírodných farbách! Môžete ju vyrobiť aj z farebných drevených korálikov alebo tie prírodné dozdobiť napríklad farbami a fixkami.

Macramé dekoračný záves s minerálom

Skúste prepojiť surový minerál a macramé tvorbu v tejto drobnej, avšak efektnej dekorácii. Môžete si vybrať zo širokej ponuky surových minerálov v rôznych veľkostiach a do tapisérie ich pridať pokojne viac, než len jeden veľký!

Prírodu do tvorenia nájdete u Manumi 

Ako môžete vidieť v návodoch vyššie, na našom e-ehope nájdete množstvo prírodných materiálov, s ktorými môžete ďalej tvoriť. Za zmienku stoja sušené kvety, ktoré sa hodia nielen do sviečok, mydiel alebo na zdobenie rôznych záložiek, scrapbookov, ale tiež napríklad do vencov alebo na macramé tvorenie. Tam sa koniec koncov hodia aj magické surové minerály, ktoré môžete rôzne oplietať alebo ich krásu a silu jednoducho len vystaviť doma na poličku. Snáď najčastejším doplnkom na tvorenie s prírodnými akcentmi je však drevo. vybrať si môžete z drevených korálikov (vrátane tých z exotického dreva), základov na macramé alebo mnohých ďalších drevených predmetov určených na ďalšie dozdobenie.

Pozrite si aj ďalšie návody na šperky aj dekorácie! Fotonávod vás prevedie tvorbou krok po kroku av sekcii Materiál na výrobu nájdete presne to, čo je k jednotlivým projektom potrebné. Takže nebudete musieť nič ďalšie riešiť a môžete sa pustiť rovno do tvorenia! Návody sú zadarmo, naopak nás veľmi potešia, keď výsledky svojej tvorby, inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o výsledky svojej tvorby. Buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame. Značka #inspiraceodmanumi

Súvisiace články

Marcová výzva: Veľká noc + 5 nápadov na tvorenie

Marcová výzva: Veľká noc + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte se do březnové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací s motivem Velikonoc. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 40 €!

Februárová výzva: Láska + 5 nápadov na tvorenie

Februárová výzva: Láska + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte sa do februárovej výzvy, ktorej témou je tvorenie šperkov a dekorácií s motívom lásky. Tvorte, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Januárová výzva: Zima + 5 nápadov na tvorenie

Januárová výzva: Zima + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte sa do januárovej výzvy, ktorej témou je tvorenie šperkov a dekorácií s motívom zimy. Tvorte, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Miroslava
Pondelok, 29. Apríl 2024

100%

Paráda, doporučuju.

+ Díky za super rychlost. Objednávka mi hořela, objednávala jsem na dobírku a odeslali mi to vážně v…

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Piatok, 26. Apríl 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání