Adventné vence 4x inak

Piatok, 11. november 2022

Je pre vás adventný veniec jedným z neodmysliteľných symbolov Vianoc? Pre nás tiež. To tešenie sa na nedeľu, keď budeme môcť zažať ďalšiu sviečku, len tak niečo nenahradí. Ale o samotnom plamienku to nie je…

Adventné vence 4x inak

Skôr o tom urobiť si pokojný večer so svojimi blízkymi, pustiť si koledy alebo adventný koncert a trebárs pri tom vlastnoručne vyrábať darčeky. To by sme však neboli my, keby sme si vyrobili klasický veniec z jedľového ihličia. Máme pre vás 4 tipy, ako tento rok poňať adventný veniec inak!

Veniec z macramé šnúry

Tohto venca sa nemusí zľaknúť ani ten, kto zatiaľ nikdy žiadne macramé nedrhal. Jeden uzlík stále dookola a to je všetko. Základ je hotový a ďalšie zdobenie je na vás.

Veniec z drevených komponentov

Skúste sa zamyslieť, na aké základné geometrické tvary sa dá taký adventný veniec rozložiť. V podstate to sú samé kruhy. Menšie a väčšie. Spojte ich dokopy tavnou pištoľou a vytvorte si namiesto venca konštrukciu v škandinávskom dizajne. Môžete do nej pretiahnuť trebárs aj vetvičky ihličia.

Veniec s macramé vločkami

Ste už v macramé skúsenejší? Drhali ste tento rok ozdoby na stromček? Tak potom túto estetiku môžete preniesť aj na svoj adventný veniec. Aby nebol príliš zdobný, ako protiváhu môžete na základ venca využiť ľahkú drôtenú konštrukciu. Stačí ju farbou v spreji prispôsobiť farebnej schéme vašich Vianoc.

Veniec s vločkami zo samotvrdnúcej hmoty

Ste milovníkmi prírodných materiálov? Tak vás možno zaujme minimalistický veniec z drevených komponentov a svietničkov zo samotvrdnúcej hmoty, ktorá vyzerá úplne ako keramika. Ale nebojte sa, pec na to nepotrebujete. Postačí aj dnešná izbová teplota.

Nezabúdajte prosím na bezpečnosť! Adventné vence nenechávajte nikdy horieť bez dozoru, prípadne odporúčame použitie LED sviečok, ktoré sú v tomto smere úplne bezpečné a navyše znovupoužiteľné.

Tak čo, inšpirovali sme vás, aby ste sa tento rok na svoju adventnú výzdobu pozreli z iného uhla? Alebo sa držíte tradície a ihličie na vašom stole nesmie chýbať? Či tak alebo onak, rozhodne chceme vidieť výsledok! Podeľte sa oň s nami na Instagrame alebo Facebooku.

Súvisiace články

Štýlové dekorácie na vianočný stôl

Štýlové dekorácie na vianočný stôl

Pri sviatočnom stole sa zíde každoročne najbližšia rodina alebo priatelia. Dotvorte sviatočnú tabuľu vlastnoručne vytvorenou dekoráciou, nech je aj tohtoročný Štedrý večer nezabudnuteľný! Pripravili sme pre vás tipy na 5 originálnych dekorácií a vychytávok, ktoré si môžete sami vyrobiť. Prezrite si ich v tomto článku!

Tipy na originálne balenie vianočných darčekov

Tipy na originálne balenie vianočných darčekov

Štedrý deň sa blíži, darčeky už sú vybrané, vyrobené, nakúpené alebo na ceste a vy premýšľate, ako ich originálne zabaliť? Pripravili sme pre vás 5 tipov na štýlové balenia darčekov a krásne menovky, prezrite si ich v tomto článku!

Anjelská DIY inšpirácia

Anjelská DIY inšpirácia

Anjelici neodmysliteľne patria k vianočným sviatkom. Môžeme ich vidieť na trhoch, v kostoloch aj v sprievode čerta a Mikuláša. Vytvorte si roztomilého papierového, dreveného, korálkového alebo macramé anjelika aj vy! V tomto článku sme pre vás pripravili tipy na 6 originálnych anjelikov, ktoré si môžete sami vyrobiť.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Alena
Piatok, 12. Apríl 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.

Lenka
Streda, 10. Apríl 2024

100%

Spolehlivý, rychlý.

Kamila
Utorok, 9. Apríl 2024

100%

Velký výběr minerálů, jen bývají někdy nedostupné.