5 tipov na tvorenie v čiernej farbe

Sobota, 1. október 2022

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v čiernej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej októbrovej výzvy!

5 tipov na tvorenie v čiernej farbe

Milí tvorcovia,

dni sa skracujú a noci predlžujú a čím ďalej, tým skôr padá tma čierna ako naša októbrová výzva!

V rámci tejto výzvy nám môžete ukázať svoje šperky a dekorácie v čiernych tónoch a zapojiť sa tak do súťaže o super kreatívne ceny!

Stačí nám na Facebooku alebo na Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento príspevok. Aj tento mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Pravidlá nájdete tu.

Dvaja sa môžu tešiť na tvorivý balíček a víťaz mesiaca na poukážku 20 € na nákup na našom e-shope alebo v predajni podľa svojho výberu.

Ak sa chcete o týchto farbách dozvedieť viac, prečítajte si náš špecializovaný článok o psychológii čiernej farby, alebo sa môžete trebárs inšpirovať v tomto článku, kde nájdete okrem iného aj výherné príspevky v rámci minuloročnej výzvy.

Čierne trblietanie

Nechajte sa okúzliť jemnými trblietavými akcentmi šitého setu náušníc, náramku a náhrdelníka podľa návodu Lucie Svobodovej!

Zavesil sa nám tu netopier

Originálnu (nielen) halloweensku dekoráciu v podobe netopiera z macramé zvládne vyrobiť každý. Že neveríte? Prezrite si tento návod od Ivči Sochorovej a uvidíte, že sa vám čoskoro tiež v izbe zavesí netopier!

Náramok z ebenového dreva

Určite poznáte prirovnanie „je to čierne ako ebenové drevo“. Či je to prirovnanie pravdivé, to môžete posúdiť trebárs pri výrobe tohto náramku z krištáľu a ebenových korálikov, ktorý sme doplnili zlatým príveskom s motívom lotosového kvetu a čiernym strapcom.

Jesmonite kvetináčik

Kto ešte nevyskúšal liatie Jesmonite hmoty, akoby nebol! Aj táto v základe biela hmota sa dá jednoducho a efektne zafarbiť špeciálnymi Jesmonite pigmentmi a vďaka tomu môže vzniknúť trebárs tento originálny kvetináčik so zlatým pruhom.

Náramok zo šungitu nielen pre pánov

Vyrobte si jednoduchý náramok z magického šungitu doplnený trubičkami od Nunn Design! Určite preň nájdu využitie nielen páni, ale aj dámy, predovšetkým vďaka jeho jednoduchému prevedeniu sa dá povedať, že sa hodí ku každému outfitu. Že by to bola ďalšia magická vlastnosť šungitu? :-)

Určite ale preskúmajte celú sekciu Návodov a inšpirácie. Možno objavíte tú pravú kombináciu na váš originálny výtvor v čiernych farbách. Veľmi sa na vašu tvorbu tešíme! <3

Ak sa budete svojou tvorbou chváliť na sociálnych sieťach, poteší nás, ak fotku označíte #manumivyzva.

Súvisiace články

Výzva od Manumi 2022

Výzva od Manumi 2022

Poďte sa spolu s nami obzrieť za minulým rokom a 12 farebnými súťažnými výzvami od Manumi!

5 tipov na tvorenie v zlatej farbe

5 tipov na tvorenie v zlatej farbe

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v zlatej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej decembrovej tvorivej výzvy!

5 tipov na tvorenie v prírodných farbách

5 tipov na tvorenie v prírodných farbách

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v prírodných farbách alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej septembrovej tvorivej výzvy!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!