Fialová inšpirácia

Streda, 1. september 2021

Inšpirujte sa k tvoreniu fialových šperkov a zapojte sa do súťaže až o 20 €.

Fialová inšpirácia

Výhercovia fialovej výzvy v roku 2021:

Všetky výherné príspevky minulého roku nájdete v tomto článku.

 

 

Milé korálkářky, milí korálkáři,

pre mesiac september sme vybrali fialovú farbu. Prečo? Pretože fialová farba je krásne kontrastný s ponurým a chladivým počasím posledných dní. Tak si skúsme touhle výzvou privolať ešte pár slnečných dní!

Svoju fialovú korálkovú chvíľku si môžete vychutnať len pre seba. Ale tiež nám môžete ukázať vaše doplnky a výtvory vo fialových tónoch, a zapojiť sa tak do súťaže o bezva korálkové ceny!

Stačí nám na Facebooku alebo Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento príspevok. Aj tento mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťaza. Pravidlá nájdete tu.

Dvaja sa môžu tešiť na balíček korálok a víťaz mesiaca na poukážku 20 € na nákup korálikov podľa svojho výberu.

A kde hľadať inšpiráciu?

Fialová farba je považovaná za jednu zo slávnostnejších. S kvetinami tejto farby sa môžeme často stretnúť pri rôznych ceremóniách a obradoch. A ak vyberieme jednu kvetinu, ktorá má skutočne skoro magické účinky, tak môžeme menovať napríklad levanduľu. Jej vôňa vraj človeku zmierňuje nervozitu a pomáha od stresu a zároveň odpudzuje mole, čo tiež nie je na zahodenie...

Tiež sa vám táto tajomná farba páči? Prezrite si napríklad našu ponuku fialových minerálov a noste kúsok tajomna stále pri sebe. Priamo v kategórii drahých kameňov a minerálov nájdete napríklad fluorit, ametyst alebo krásny lepidolit hneď v niekoľkých veľkostiach a tvaroch.

Slovo "violet", teda anglické slovo pre fialovú farbu bolo vôbec prvýkrát zaznamenané v roku 1370, ale nie je pochýb o tom, že aj predtým bola fialová obľúbenou farbou, hlavne vo vyšších kruhoch. Bola považovaná za jednu z kráľovských farieb, ale fialová na oblečená určovala spoločenské postavenie už v dobách starého Ríma.

Viac o fialovej farbe a o tom, ako pôsobí na ľudskú psychiku sme spísali špecializovaný článok, ktorý si môžete prečítať tu.

Nájdite si tie správne komponenty pre váš fialový projekt v tejto kategórii, kam sme pre vás pre tento týždeň zhromaždili všetky zľavnené položky!

Určite ale preskúmajte aj sekciu návodov a inšpirácie. Trebárs objavíte tú pravú kombináciu pre váš originálny výtvor vo fialovej farbe. Tak teraz už viete všetko a môžete sa pustiť do tvorenia a my sa naozaj tešíme na Vaše výtvory! <3

Ak sa budete svojimi fialovými doplnkami chváliť na sociálnych sieťach, poteší nás, keď fotku označíte #vyzvaodkoralku a #inspiraceodkoralku.

Súvisiace články

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Nakúpte do nedele 14. 4. 2024 a môžete mať zľavu až 6,6 € na celý nákup! Ako na to? Čítajte nižšie.

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Objavte kúzlo manumitu + zľava 14%

Objavte kúzlo manumitu + zľava 14%

Prepadnite magickému manumitu, dnes 1. 4. 2024 navyše s možnosťou nákupu so zľavou 14 % na celú objednávku.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!