Decembrová výzva: Tvorte čokoľvek alebo voľná tvorba

Piatok, 1. december 2023

Zapojte sa do decembrovej výzvy, ktorej témou je voľná tvorba. Tvorte, môžete úplne čokoľvek, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Decembrová výzva: Tvorte čokoľvek alebo voľná tvorba

Milí tvorcovia,

aj v decembri vás vyzývame na tvorenie!

Témou decembrovej výzvy sa stáva voľná tvorba.

Či už tvoríte z korálikov, z Jesmonite, uzlíkujete macramé, odlievate krištáľovú živicu alebo vosk, modelujete zo samotvrdnúcej hmoty alebo napríklad kombinujete viac techník - toto je výzva presne pre vás!

Aj v rámci tejto výzvy nám môžete ukázať svoje šperky, dekorácie a doplnky. Stačí nám na Facebooku alebo na Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento příspěvek. Pravidlá nájdete tu.

Každý mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Víťaz mesiaca sa odteraz môže tešiť na poukážku na 40 €, pre druhé miesto máme pripravenú poukážku na 20 € a pre tretie miesto 10 €. Poukazy môžete uplatniť na nákup na našom e-shope alebo v predajni.

A kde hľadať inšpiráciu?

1) V rozcestníkoch na našom webe

V sekcii Aktuálne trendy nájdete všetko, čo môžete potrebovať pre rôzne kreatívne techniky. Nájdete tam napríklad Všetko na vianočné ozdoby a dekorácie, Všetko na výrobu sviečok, Všetko na tvorbu s Jesmonite, Všetko na náramky z minerálov, Všetko na korálkovanie a tvorbu šperkov, Všetko na macramé a ďalších 13 rázcestníkov, ktoré pre vás pravidelne aktualizujeme. V jednotlivých kategóriách potom nenájdete tu len materiál, ale aj často kladené otázky a odkazy na niektoré články aj návody. Skrátka tu nájdete pokope všetko, čo potrebujete vedieť, než sa do tvorenia pustíte.

2) Na našom blogu

Pozrite si tiež články pod štítkom Inšpirácia na našom blogu! Niektoré techniky, ktoré sú zložitejšie majú dokonca svoj vlastný štítok. Nájdete ich všetky hore hneď pod nadpisom a kliknutím na konkrétny štítok sa vám vyfiltrujú články k danej téme. Medzi najobľúbenejšie štítky patria Minerály, Sviečky, Krištáľová živica a aktuálne tiež nesmieme zabudnúť na Vianoce.

3) V sekcii Návodov a Inšpirácie

Chcete tvoriť, ale neviete čo? Alebo máte naopak predstavu, ale premýšľate, ako svoj projekt dotiahnuť k dokonalosti? V sekcii Návodov a inšpirácie nájdete viac ako 850 návodov na šperky, doplnky aj dekorácie. Pre lepšiu orientáciu si môžete pomocou 5 filtrov vybrať presne to, čo chcete tvoriť a potom už iba čerpať inšpiráciu a tvoriť. Všetky návody sú zadarmo a veľmi nás potešia, keď výsledky svojej tvorby, inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Pokiaľ sa budete svojou tvorbou chváliť na sociálnych sieťach, poteší nás, keď fotku označíte #manumivyzva.

Súvisiace články

Májová výzva: Kvety + 5 nápadov na tvorenie

Májová výzva: Kvety + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte sa do májovej výzvy, ktorej témou je tvorenie šperkov a dekorácií s kvetinovými akcentmi. Tvorte, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Kúzelná doprava zdarma

Kúzelná doprava zdarma

Časovo obmedzená akcia: len do pondelka môžete nakúpiť a mať dopravu zdarma.

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Nakúpte do nedele 14. 4. 2024 a môžete mať zľavu až 6,6 € na celý nákup! Ako na to? Čítajte nižšie.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Dita
Utorok, 30. Apríl 2024

100%

Celková spokojenost, nemám, co bych vytkla...

+ Zajímavá nabídka, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní a hezké zboží

Miroslava
Pondelok, 29. Apríl 2024

100%

Paráda, doporučuju.

+ Díky za super rychlost. Objednávka mi hořela, objednávala jsem na dobírku a odeslali mi to vážně v…

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.