Anjelská DIY inšpirácia

Piatok, 1. december 2023

Anjelici neodmysliteľne patria k vianočným sviatkom. Môžeme ich vidieť na trhoch, v kostoloch aj v sprievode čerta a Mikuláša. Vytvorte si roztomilého papierového, dreveného, korálkového alebo macramé anjelika aj vy! V tomto článku sme pre vás pripravili tipy na 6 originálnych anjelikov, ktoré si môžete sami vyrobiť.

Anjelská DIY inšpirácia

Papierový anjel

Poskladajte si anjelika z papiera! Táto dekorácia môže nielen visieť na vianočnom stromčeku alebo môžete anjelika pokojne priviazať na darčekové balenie a doladiť ho tak k dokonalosti.

Anjelik zo špachtlí

Špachtle nie sú len pomôcka na miešanie živice. Môžete z nich vytvoriť originálneho anjelika so svätožiarou z dreveného krúžku podľa návodu od našej autorky Báry. Mimochodom, zo špachtlí vytvorila aj roztomilého Luskáčika, už ste návod naň videli?

Zlatý anjel z polymérovej hmoty

Ďalším tipom na anjelskú ozdôbku je tento trblietavý anjel z polymérovej hmoty. Táto hmota je po upečení pomerne ľahká, takže sa s anjelikom nebudú ohýbať vetvičky vianočného stromčeka. Na zavesenie anjelika môžete použiť niektorú z ozdobných stuh a čipiek.

Macramé anjel

Anjeli a anjelské krídla z macramé sú trendom posledných rokov! V našej sekcii Návodov a inšpirácie nájdete návod na farebnú anjeličku na kruhu, samotné macramé krídla na tyčke alebo krásneho vianočného macramé anjelika s rozčesávanými krídlami. Pre trochu viac sviatočného ladenia môžete klasickú priadzu premiešať s tou s metalickými vláknami.

Korálkový anjel

Korálkové ozdoby patria k vianočnému tvoreniu už dlhé stáročia. Najčastejším motívom sú asi vianočné hviezdy, ale ani anjeli nezostávajú pozadu! Roztomilého anjelika so strapcovou sukňou si môžete vytvoriť podľa tohto návodu od autorky Saši. A ak chcete skôr decentnejšieho anjelika, môžete podľa návodu od nej vytvoriť aj malého anjelika s kovovými krídielkami alebo vziať do ruky drôtik a vytvoriť anjela s drôtkovanými krídlami.

Anjelská sviečka

Pre trochu vianočné nálady na večerné tvorenie alebo napríklad na rozprávky sa skvele hodí táto sviečka v tvare anjela. Vosk môžete navyše ovoňať jednou zo štyroch špeciálnych vianočných vonných esencií alebo ktoroukoľvek inou z viac ako 35, ktoré máme v ponuke. Prezrite si ich všetky tu.

Pozrite si aj ďalšie návody na šperky aj dekorácie! Fotonávod vás prevedie tvorbou krok po kroku av sekcii Materiál na výrobu nájdete presne to, čo je k jednotlivým projektom potrebné. Takže nebudete musieť nič ďalšie riešiť a môžete sa pustiť rovno do tvorenia! Návody sú zadarmo, naopak nás veľmi potešia, keď výsledky svojej tvorby, inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o výsledky svojej tvorby. Buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame. Značka #inspiraceodmanumi

Súvisiace články

Štýlové dekorácie na vianočný stôl

Štýlové dekorácie na vianočný stôl

Pri sviatočnom stole sa zíde každoročne najbližšia rodina alebo priatelia. Dotvorte sviatočnú tabuľu vlastnoručne vytvorenou dekoráciou, nech je aj tohtoročný Štedrý večer nezabudnuteľný! Pripravili sme pre vás tipy na 5 originálnych dekorácií a vychytávok, ktoré si môžete sami vyrobiť. Prezrite si ich v tomto článku!

Tipy na originálne balenie vianočných darčekov

Tipy na originálne balenie vianočných darčekov

Štedrý deň sa blíži, darčeky už sú vybrané, vyrobené, nakúpené alebo na ceste a vy premýšľate, ako ich originálne zabaliť? Pripravili sme pre vás 5 tipov na štýlové balenia darčekov a krásne menovky, prezrite si ich v tomto článku!

Tipy na darčeky za pár korún

Tipy na darčeky za pár korún

Darčeky nemusia byť drahé a okázalé, aby ukázali, ako vám na obdarovanom záleží! V tomto článku sme pre vás pripravili tipy na 6 originálnych darčekov, na ktoré môžete nakúpiť materiál za pár korún, ich výroba zaberie naozaj chvíľku, ale napriek tomu úplne úprimne zahrejú pri srdci. Prezrite si ich v tomto článku!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Piatok, 26. Apríl 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov