6 inovácií v sortimente minerálov a drahých kameňov Manumi

Streda, 19. júl 2023

Minerály milujeme a vieme, že vy tiež! V posledných mesiacoch sme usilovne pracovali na niekoľkých novinkách a vylepšeniach, ktoré by sme vám radi predstavili v tomto článku.

6 inovácií v sortimente minerálov a drahých kameňov Manumi

Milí tvorcovia,

možno ste si v posledných mesiacoch tiež všimli zmeny, ktoré postupne prebiehajú v našej ponuke minerálov a drahých kameňov. Pretože sa nám množia otázky na to, prečo sme so zmenami začali a čo všetko sa vlastne mení, rozhodli sme sa pre vás spísať článok, v ktorom sa na všetky novinky spolu pozrieme.

1) Zmenšenie balenia = viac možností na kombinovanie!

Zmenili sme obsah základného balenia z 18 cm šnúrky na jednu tretinu pôvodného množstva. Obsah nového balenia je teda zhruba ekvivalent 6 cm dĺžky. Môžete tak efektívne kombinovať viac rôznych druhov minerálov za nižšiu cenu a ak máte záujem o náramok jednodruhový, postačia vám naň tri základné balenia korálikov.

 

2) Rozširujeme ponuku na viac než 200 druhov minerálov

Vďaka novým dodávateľom sme rozšírili sortiment na viac než 200 druhov minerálov. Najobľúbenejších 90 druhov nájdete aj v predajniach v dvoch najpredávanejších veľkostiach 6 mm a 8 mm a k tomu viac než 50 druhov zlomkov. Celkovo potom bude po dokončení zmien sortiment minerálov obsahovať cez 1000 položiek a okrem klasických veľkostí korálikov a zlomkov v sortimente nájdete aj najmenšie 2 mm a 3 mm brúsené koráliky z minerálov, ktoré sa obzvlášť v posledných rokoch tešia veľkej obľube.

Prezrite si všetky minerály tu >>>

3) Znižujeme ceny minerálov

Áno, naozaj! Vďaka väčším objemom odberu u našich výrobcov a zmene spôsobu balenia sme trvalo znížili ceny minerálov v priemere o viac než 30 %. V kombinácii so zmenšením obsahu základného balenie sú tak pre vás všetky minerály dostupnejšie než kedykoľvek predtým.

4) Dopĺňame do popisku kvalitu a pôvod

Často ste sa nás pýtali na kvalitatívnu triedu a krajinu pôvodu predávaných korálikov a my chápeme, že vás to zaujíma. Doplnili sme teda tieto údaje ku všetkým minerálom, ktoré sú určené výrobcom.

 

5) Spresňujeme popisky, aby sa k vám dostalo čo najviac informácií

Okrem označenia krajiny pôvodu a kvalitatívnej triedy spresňujeme aj ďalšie informácie, ktoré sú pre vás dôležité. Spresňujeme v popisku rozlíšenie, či je minerál prírodný alebo syntetický, prípadne tepelne ošetrený, dofarbovaný alebo či má externú povrchovú galvanizáciu.

6) A bude ešte viac informácií!

Vytvorili sme a stále tvoríme kopec nových informačných materiálov k všetkým druhom minerálov. Venujeme sa ich povestným účinkom, vhodnosti k rôznym znameniam zverokruhu aj k čakrám a tomu, odkiaľ minerály sú a akú cestu prejdú, kým s nimi začnete tvoriť. Všetky tieto informáciami nabité články si môžete prečítať pod nižšie uvedenými odkazmi.

 

Dúfame, že vás tieto novinky potešia a dozviete sa niečo nové a budeme radi, keď sa s nami podelíte nielen o výsledky svojej tvorby, ale aj spätnú väzbu k týmto zmenám. Buď na našom Facebooku alebo na Instagrame. Značka #inspiraciaodmanumi

 

UPOZORNENIE: Informácie o účinkoch drahých kameňov a minerálov, ktoré nájdete na všetkých e-shopoch firmy Manumi Crafts s.r.o. nie sú určené na diagnostiku alebo liečbu akýchkoľvek ochorení, nenahradzujú klasickú lekársku starostlivosť a nie sú ani jej alternatívou. Všetky uvedené informácie o potenciálnych účinkoch minerálov vychádzajú výhradne z verejne dostupných zdrojov, ktoré nemožno fakticky overiť. Všetky drahé kamene a minerály z našej ponuky sú určené výhradne na estetické a dekoratívne účely.

Súvisiace články

Minerály podľa znamenia zverokruhu: Objavte tie, ktoré skutočne podporia vaše znamenie

Minerály podľa znamenia zverokruhu: Objavte tie, ktoré skutočne podporia vaše znamenie

Minerály sú už odpradávna úzko prepojené s astrológiou, teda konkrétne s pôsobením na znamenia zverokruhu. Dokážu vám dodať silu, zharmonizovať vaše vzťahy alebo napríklad upokojiť myseľ. Posilňujú a vyvažujú charakteristiky daného znamenia. Ak hľadáte minerály, ktoré vášmu znameniu môžu skutočne pomôcť, nájdete ich v našom prehľade nižšie.

Minerály podľa čakier: Uveďte svoje telo späť do rovnováhy

Minerály podľa čakier: Uveďte svoje telo späť do rovnováhy

Verí sa, že každá čakra v ľudskom tele má svoju farbu a špecifickú vibráciu, ktorá zodpovedá určitej oblasti nášho bytia. Ak je niektorá z čakier v nerovnováhe alebo dokonca zablokovaná, môže sa prejaviť rôznymi problémami. Treba ju preto uviesť do rovnováhy. Na to tu sú minerály, ktorých vlastnosti a energia pôsobia na čakry veľmi pozitívne a pomáhajú ich opäť harmonizovať.

Ako spoznať pravé minerály

Ako spoznať pravé minerály

Prepadla vás kreatívna nálada a túžite si vytvoriť náramok, iný šperk či napríklad talizman z pravých minerálov, ale obávate sa, aby ste nezakúpili tie syntetické? Prezradíme vám niekoľko zaručených tipov, ako rozoznáte pravé minerály od tých umelo vytvorených.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Piatok, 26. Apríl 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov