5 tipov na tvorenie v modrej farbe!

Pondelok, 1. august 2022

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v modrej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej augustovej tvorivej výzvy!

5 tipov na tvorenie v modrej farbe!

Milí tvorcovia,

modré je letné nebo a modré je more alebo akákoľvek iná voda, v ktorej vo v lete taaaak dobre. Preto o výbere farby pre augustovú letnú výzvu nebolo debát.

Aj v rámci augustovej výzvy nám môžete môžete ukázať svoje šperky a dekorácie v modrých tónoch, a zapojiť sa tak do súťaže o super kreatívne ceny!

Stačí nám na Facebooku alebo Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento príspevok. Aj tento mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Pravidlá nájdete tu.

Dvaja sa môžu tešiť na tvorivý balíček a víťaz mesiaca na poukážku 20 € na nákup na našom e-shope alebo v predajni podľa svojho výberu.

Ak sa chcete o modrej farbe dozvedieť viac, prečítajte si náš špecializovaný článok o psychológii modrej farby alebo sa môžete napríklad inšpirovať v tomto článku, kde nájdete okrem iného aj výherné príspevky v rámci minuloročnej modrej výzvy.

Náramok s achátom a letnou nočnou oblohou

Noci pod širákom alebo sedenie pri vlnách mora do neskorých nočných hodín? To ako by pripomínal tento náramok z modrého achátu s frosted efektom a komponentmi od Manumi, vyrobte si aj taký podľa tohto návodu!

Macramé kľúčenka

Upleťte si štýlovú kľúčenku z macramej šnúry a pripojte na nej napríklad prívesky z letných ciest alebo klíčky od auta, aby na pláži už nenastala známa situácia "Kam mi zase zapadli tie kľúče?"!

Krabička na nevyhnutnosti

Trblietky a živice k sebe jednoducho ladia. Pekne si to môžete vyskúšať napríklad na tejto krabičke v tvare srdca, ktorú môžete použiť ako šperkovnicu alebo na schovanie zamilovaného odkazu!

Rozkvitnutý Jesmonite podtácok

Skúšali ste už tvoriť s Jesmonite? Všetko, čo o tom potrebujete vedieť si môžete prečítať tu a potom sa už môžete pustiť do práce. Vytvoriť si môžete napríklad tento rozkvitnutý podtáček so sedmokráskami!

Macramé ozdoba s minerálom

Surové minerály v interiéri sú stále viac trendy. Oskúšajte si prácu s nimi napríklad v tejto jednoduchej modrej dekorácii z macramé priadze a drevených výrezov. V jednoduchosti je krása a jeden nádherný surový ametyst tú krásu pozdvihne na ďalšiu úroveň!

Určite ale preskúmajte celú sekciu návodov a inšpirácie. Napríklad objavíte tú pravú kombináciu pre váš originálny výtvor v modrej farbe. Veľmi sa na vašu tvorbu tešíme! <3

Pokiaľ sa budete svojimi modrými doplnkami chváliť na sociálnych sieťach, poteší nás, keď fotku označíte #manumivyzva.

Súvisiace články

Výzva od Manumi 2022

Výzva od Manumi 2022

Poďte sa spolu s nami obzrieť za minulým rokom a 12 farebnými súťažnými výzvami od Manumi!

5 tipov na tvorenie v zlatej farbe

5 tipov na tvorenie v zlatej farbe

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v zlatej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej decembrovej tvorivej výzvy!

5 tipov na tvorenie v čiernej farbe

5 tipov na tvorenie v čiernej farbe

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v čiernej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej októbrovej výzvy!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Piatok, 12. Apríl 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.